110

H

преди 5 години

Ко стана ве протестъри ???

109

Анонимен

преди 5 години

Когато се опитват да Ви лъжат че Ви плащат продиводействието е да ги лъжете че работите! - Айнщайн го е казал и доказал.В природата всяко действие има равно по сила противодействие ! - А.Айнщайн.

108

Анонимен

преди 5 години

За малките заплати ще се сърдите на работодателите си, а не на Държавата.Тя не може да определя вашите заплати.Това не го ли разбирате ?!

107

Анонимен

преди 5 години

До 108Хайде да спрем с този Орешарски. Управляваха една година, като имаше всекидневни платени протести. И не скачай веднага да отричаш че са били платени. 30 лв бяха дневните за да участваш в протести. Нека да погледнем какво е направила партията която управлява вече трети мандат. Ако за три мандата не могат да оправят положението в държавата, няма да успеят и за 30. Следователно не са способни да управляват и трябва да си ходят. Три мандата управляваш и още се оправдаваш с предните.

106

Лъжат ни

преди 5 години

Вярвай на джоба и порфейла си. Не вярвай на Борисов и Цветанов.

105

Анонимен

преди 5 години

тая ромоподобната няма ли да престане вече с нейните локуми,от ПОДКРЕПА била ,като я слушам си е чиста комунистка

104

Анонимен

преди 5 години

България он еър,един от рупорите на комунистическата пропаганда,ми там работи баба Клара Маринова все пак,глупости с тонове и манипулации."Бедният" българин похарчил само в един ден стотици милиони на т.н. черен петък,скапа се от екскурзии,пълни хотели и ресторанти за празниците а И НСИ КАЗВА ЧЕ ДОХОДИТЕ РАСТАТ а НСИ показва САМО ОФИЦИАЛНИТЕ ДОХОДИ,НЕ И ТИЯ ПОД МАСАТА!Говорете,говорете,А ЛЪЖЕЦЪТ ОТ БКП ЩЕ ПОДАДЕ ЛИ ОСТАВКА КАТО ОЧЕИЗВАДНО БЕЗСКРУПОЛНО ИЗЛЪГА ИЗПОЛЗВАЙКИ САЙТОВЕ ЗА МАЙТАПИ??

103

смирен депутат

преди 5 години

е не миряса тоя българин-510лв,чисто 400лв малко ли ви е?В икономическа изостанала Румъния минималната заплата е само 402 евро сега ,но това е друга тема

102

1111

преди 5 години

До РаботодателА Вие знаете ли, че за работа на компютър в ЗБУТ е предвидено по 15 мин. почивка на час?

101

Работник

преди 5 години

До Работодател. Отговорих ви на пост 81, но ще копирам коментара си за вас " В нашата фирма шефа ни е слънце и го интересува работата да е свършена, а не по колко точно часа работим. Когато ни се налага да работим повече работим, когато има по-малко работа си седим на бюрото и очакваме задачи за изпълнение ! Ако в България имаше почасова ставка, вероятно щеше да ми плаща по-малко, но той е доволен от качеството на моята работа, а аз от неговото отношение."

100

АБЕ

преди 5 години

КОЙТО ЗА КВОТО СИ ПЛАТИ - ЕДИНИЯ ДЕН - СТАТИИ, ЧЕ СМЕ ЦЪФНАЛИ, ДРУГИЯ ДЕН - ПЛАТИЛИ ОТСРЕЩА - ПИШЕМ ПЪК ЗА МИЗЕРИЯ И ТАКА... НЯМА ПОСЛЕДОВАТЕЛНА ПОЛИТИКА НА САЙТА.

99

До демократ от 98

преди 5 години

В България формата на управление е НЕ демокрация, а анархия и диктатура,наложена от Бойко и партия ГЕРБ. Ти си противоречиш. Първо си написал колко хубава е демокрацията в България днес и същевременно колко корумпирани са партиите. ,,Западната"демокрация и ,, ,,Българската демокрация" са две коренно различни понятия. Не е възможно при толкова голяма корупция да има средна класа в БЪЛГАРИЯ. Следователно само около 10% живеят добре в родината ни.

98

До 108

преди 5 години

Орешарски намали тока а тиквата веднага го увеличи .Тиквата само увеличава данъците а не увеличава доходите .

97

Анонимен

преди 5 години

,Орешарски като дойде защо не ти увеличи тогава доходите?

96

t2

преди 5 години

Ако се махне от уравнението хората, които не се справят единствено поради тоталната и масова финансова неграмотност на българите, може би ще сме по-добре от средноевропейското.

95

Анонимен

преди 5 години

Виждате тиквите какви са те са против това да се увеличават доходите трябва да дойде партия и да влее 3 4 милиарда да се увеличат всичи доходи на ниво Гърция и Швейцария.Ако тиквите увеличат доходите няма даима за крадене а те са ненадминати в краденето

94

От 98 До 82 демократ

преди 5 години

Като гледам как пишеш, ми се струва, че Бай Тошо е по-грамотен от теб. Не знам кога си ходил на училище, но допускаш елементарни правописни грешки. Демокрацията съсипа образованието и ти си пример за това.

93

избирател

преди 5 години

''Половината от населението не се справя с неочаквани разходи''Половината?!

92

Опа

преди 5 години

откога храната и топлината се наричат неочаквани финансови разходи??

91

До демократа 82

преди 5 години

Нека да добавя също, че правилната форма е: живеем, правим, а не ,, живееме", ,, правиме". Пише се пЪтувам, коренът на думата идва от път, а не ,, патувам". Демокрацията като гледам не те е направила грамотен.