17

Ум

преди 5 години

Поредната пропаганда на Запада за да предизвика Русия. Мачкай Вова, мачкай

16

Анонимен

преди 5 години

Тъпите български рубладжии станали да ни обясняват как трябвало много да уважаваме братушките понеже ни били " освободили и ако не били те сега сме щели да говорим на турски " ! Станали да ни заплашват , че ако сме на страната на НАТО руснаците щели с "една бомба да ни заличат" ! Абе я си еббете майката бе тъппаци доллни !

15

До МЕТЕОР

преди 5 години

Под "други ВМС" сигурно разбираш българските, понеже както е тръгнало един ден и до там ще се стигне ако някой не ги спре "братушките" дето се заселват по черноморието... въпрос на време и на бройки хора е провеждането на един "референдум" и тогава следва поредното преместване на руската граница. До черноморието ще се ходи с визи и русофилите ще сте с предимства вероятно - за особени заслуги, като активните борци на времето. Нещастници!

14

Анонимен

преди 5 години

Половината украинска военна флота попадна в плен.

13

обективен

преди 5 години

В коментарите по-долу някой пише че руснаците използвали повече кораби и хеликоптери ами като имат ще използват Що не използваме ние с тия две фрегати втора ръка , а май едната спасява тарамбуки в средиземно море ,а хеликоптерите май бяха три ,ама единия трябва да носи знамето на парада та отпада ,а кугарите нали нямат парно ,а е зима

12

Шопо

преди 5 години

И какво е търсил тоя шпионин на кораба ???!!!

11

от село

преди 5 години

Требва ли да ревна за украинскиа фашис ?

10

Анонимен

преди 5 години

Украинците биха продали и територията си за да съживят Хитлер и да нападнат Русия.

9

джо

преди 5 години

Ей, тези журналисти направо ни взеха за мезе. Гледах репортажи по всякакви канали никъде нямаше стрелба. Ама да вземат да напишат как половината руска армия след еднодневни тежки сражения е успяла да плени украинските кораби, само защото са им свършили боеприпасите и горивото.

8

До 8 нормален българ

преди 5 години

Ама ти за нормален българин ли се мислиш ! А, стига бе ! Верну ли ? Со ро со и ди те са утайката в София. Чудя се до кога ще ги търпят софиянци , не се ли усещат , че заради тази *** може да изчезне софия.

7

Смрът на фашизма

преди 5 години

Руснаците е трябвало както е по закон на всяка държава да потопи украйнските кораби за нарушаване на държавните граници на руската федерация.

6

нормален българин

преди 5 години

Не става ясно дали е упражнена принуда върху мъжете да говорят. На записа обаче се вижда ясно, че единият от тях чете субтитри, отбелязва Ройтерс.........................Много е ясно даже , щом чете субтитри значи е ял тоягата и казва каквото са му наредили !Аз като повечето българи съм нормален българин мислещ с главата си ,а не *** мислещ с гъзза си ! Ето как мислят по въпроса нормалните и образовани българи youtube - Илиян Василев: Хулиганството като политика -кризата в Азовско море

5

Анонимен

преди 5 години

А имаше ли такава реакция от "прогресивната" общественост когато плениха израелски, а наскоро и гръцки войници? Двоен стандарт в действие! Да продължават да ги провокират! Знаем кой коли и беси в Украйна. Грузинеца дето предизвика войната в Осетия. Знаем какво стана. След това Русия и Грузия да са имали проблем? Та не ми минавайте с номера със заплаха от евентуална инвазия. Май скоро "световната общественост" ще плачат и за Донбас как е тръгнало?

4

Анонимен

преди 5 години

А-хааа! Крушката си имала и опашка! Служителя на разузнаването бил в"подкрепа"? Нали са били тръгнали мирно и тихо да си минават оттам? Нали са били предупредили руснаците каквато им е уговорката? Или американците са ги накарали с провокация да задействат руските военни, за да ги разучат?

3

Чугуниц

преди 5 години

Ако тази новина е вярна, това е сериозно доказателство за планирана провокация от страна на украинската /фашизоидна/ власт.

2

МЕТЕОР

преди 5 години

Еми да згнаят не само украйнските ВМС ,но и други ВМС как се реагира при нарушаване на руската границата.И как са отишли тези от СУУ на корабите преди или след като бяха предопредени украинските кораби ,че нарушават границата? Еми как да реагират службите на Русия когато сто пъти предопредиха украинските кораби ,че няма да ги пуснат и да не нарушават границата ,ама хохола не разбира от дума.

1

Анонимен

преди 5 години

Не мразя обикновенните украинци, те не са виновни. Виновна е фашистката хунта, която им промива мозъците. Ако стане война Украйна ще бъде изпепелена за кефа на САЩ. Успяха да скарат братските народи :( Бог вижда и ще връща тъпкано на американците за реките кръв.