77

ПЕНКО

преди 5 години

ОСВЕН ТОВА И ЩЕ БЪДЕ РАЗПИТАН !

76

Анонимен

преди 5 години

Факан нюз, но нашата го разпространява, пренебрегвайки "добрите практики" в журналистиката! Да, имало е два шурмовика Су-24 и два въртолета, но от тях не е стреляно. НУРС-овете като правило се изстрелват залпово, а не поединично - това не е прецизно оръжие. А след един залп, с катера щеше да е свършено! Но откъде да знаят това простичките журналистчета? Не ги съдя, толкова могат! А са и послушни.P.S.Един невъоръжен Су-24 предизвика масова неврогенна diarrhea на американския есминец "Доналд Кук

75

Анонимен

преди 5 години

Тия искат да изкарат, че всички украинци са предатели. Издиша.

74

Анонимен

преди 5 години

*** са пълен тaшaк :)Докато се правели на мъже успели да сблъскат два руски кораба!Ама те ги умеят тия работи - нали поните как си свалиха Ил-а в Сирия :)

73

Путин хуйло !

преди 5 години

Нееееее, их там нет !Точно както ония вагнерчета в Сирия, дето първо изобщо ги нямаше, пък после ги връщаха като товар 200. Скоро Украйна ще граничи на запад с Китай.

72

Анонимен

преди 5 години

На два катера и един малък влекач какво правят служители на контраразузнаването, а? Тръгнали да изпълняват волята на американския господар!

71

Анонимен

преди 5 години

Изгърбич, украинците нямат нищо, дето да е последно поколение. Навремето имаха, когато се казваха УССР. Но от към 20 години имат само газови принцеси, неруснаци и майданути ;))Откакто от американското посолство им подмениха преподавателите в университетите с русофоби вече дори и славянски произход нямат. Станаха шумери ;)))

70

Анонимен

преди 5 години

Ракети не са използвани ;))) Големи измислици тука ;))) Самолети и въртолети не са стреляли ;))) Такива смешки има само в украинските сайтове, а украйна няма как да знае какво е станало, понеже руснаците са блокирали всякаква комуникация на корабите ;))) Всичко това са укропитешки измислици ;)))

69

Анонимен

преди 5 години

Няма тежко ранени в инцидента. Никой не е пострадал от директно попадение. Всички са пострадали от осколките. А точно контраразузнавачите пък изобщо не са пострадали ;)))Големи локуми пак тука ;)))

68

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Още малко и реактивинят снаряд = ракета ! Т ъпо ! ...... Пустата му казарма ???

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Друго си е да се друсаш с наркотици и спирт в цивилизованият свят. И да тропаш на гейпарадите за демократични ценности ,нали ?

66

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТОСатанаил пак избълбука нещо неразбираемо от септичната яма. Като дойде асенизаторният камион, ще го всмуче и - до тук! Няма Сатанаил, няма дразнител, няма воня!

65

Анонимен

преди 5 години

Ония разпалват конфликти по света защото няма друг начин да поддържат долара като световна валута. - Конфликтите ги разпалват скъсаняците от ***, за да държат високи цени на нефта, за да имат копейки за мезе, за да не жулят спирт наголо или със суров кромид само.

64

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕто как мислят по въпроса нормалните и образовани българиyoutube -Илиян ВасилевХа ха Илиян Василев - нормален! Като Иво Инджев и Ал. Йорданов...

63

Анонимен

преди 5 години

Ами реактивния снаряд си е ракета.

62

Анонимен

преди 5 години

Путин само рейтинга може да вдига вече.

61

Хан Крум

преди 5 години

Не се казва неуправляеми бойни ракети, бре неграмотници. Нарича се НУРС т.е. неуправляем, реактивен снаряд. Ама казарма му трябва на маминото синче дето е писало статийката.

60

не може да бъде!

преди 5 години

Действително е изненадващо защо руснаците срещу два малка кораба,направо консервени кутии,и един влекач,при неразрешено влизане в руски териториални води,изпращат десет кораба и т.н.Ами защото са искали да ги блокират,а не да ги потопят.Ако това се беше случило в териториални води на Израел,евреите нямаше да изпращят никакви кораби!Eдин боен самолет- и след 30 мин- всички на дъното!Струва ми се,че руснаците си взеха поука!?

59

Анонимен

преди 5 години

Абе оня ден като почна проблема нали казаха че били обикновени рибарски лодки,сега излезнаха некакви разузнавачи и незнам какво си..май ще излезе жива провокация...

58

ОСТАП

преди 5 години

До Сата НАТОТЕВ КОНКРЕТНО ЗАЩО ТЕ ПУСКАТ ДА ПИШЕШ ТУК СЛЕД КАТО НЕ СА СИГУРНИ ДАЛИ СИ СИ ПИЛ ХАПЧЕТАТА.