85

ДО 88

преди 5 години

До АнонименАми, атлантика е общо до зоните на държавите.Разбира се, че няма да можещ да доближиш САЩ с руски кораб, до Вашингтон или НюЙорк.Това не означава, че мексикански кораби не могат да минават покрай техните си граници, близо до американските.Толкова ли сте ограничени ушаанките, наистина?Толкова ли ви е ограничеения мозък, че освен сърпове и чукове и лика на джуджето, нищо друго да не можете да мислите?

84

Боби

преди 5 години

До привет от ДойчландАйде пак СЪЩИТЕ СТАРИ ОПОРНИ ТОЧКИХАЙДЕ ИЗМИСЛИ НЕЩО НОВО А?Само ми отговори следното нещо УМНИКО - РФ армия е 750-900 000 зависи от набора като 450 000 са ПРОФЕСИОНАЛНИ НАЕМНИ ВОЕННИ както във всички нормални армии по света - ако нямаше заплати тия военни нямаше ли да напуснат и примерно да се запишат в Чуждестранния Легион където Французите плащат доста добре?

83

Дзивко

преди 5 години

Тва да даваш пари на Украйна за оръжие срещу Русия, е все едно да наливаш пияница, файда няма...

82

Анонимен

преди 5 години

Верно азовско море не е техно, както и атлантическия океан не е американски, но пробвайте да доближите американския бряг с военни кораби :)

81

Анонимен

преди 5 години

хубав вестник, верно само датата е вярна и прилича на работническо дело от преди 50г,но какво да се прави живота е тежък

80

Мразя Русия

преди 5 години

Това са агресори и убийци в *** кожи! Азовско море не тяхно... КАКТО И КРИМ!!!!

79

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са агресивни като ромиите, ако не им подариш краставиците и доматите си на 100 % през ноща нападат ти кьщата и ти ги открадват без никаква милост, като чели те са ги сяли и поливали на тяхна си земя!

78

Marin

преди 5 години

Ами то на практика е с излаз само на руска територия. Защо си мислите, че ние нямаме географски карти. Ех тази евтина пропаганда. Я ми кажете как е на вкус *** на Сорос?

77

Историк

преди 5 години

Русия е агресор !Нещо да не е вярно ?за справка: виж Историята !

76

Анонимен

преди 5 години

Още една крачка по-близо до създаването на голям НАТОвси флот в Черно море. Демек, гаврата с руската коаака ще продължи.

75

размисъл

преди 5 години

Когато един човек, се кара с всички други хора-какво казваме за него? Когато една държава се кара или воюва със всички свои съседи--какво казваме---коя е тази държава -----Отговорът е ***---става въпрос за Русия.

74

ОНЗИ

преди 5 години

С ПРОВОКАЦИИ СПРЯМО РУСИЯ ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ САМО ЕДНО : ВСИЧКИ ПРОВОКИРАЩИ ПРОСТО НЯМА ДА ГИ ИМА !!!! И ТОВА ТЕРМАНИЯ И РАЗНИ ТАМ ***...И МАЙНИ ЩЕ ВИДЯТ ЩО Е ТО КИБЕРНЕТИЧНО - РАКЕТНА ВОЙНА !?!?!? ТОЗИ ПУТИН Е ПРОСТО БЕЗКОМПРОМИСЕН ЧОВЕК ЗАЩОТО ЗНАЕ С КАКВО РАЗПОЛАГА !!!!

73

Анонимен

преди 5 години

Русия си смята че и Азовско и Черно море, и световния океан са нейни.

72

Факт!

преди 5 години

За Германия си го изразил на 100 процента за Крим съм напълно съгласен също.

71

Амер Рамбо

преди 5 години

Аз съм с Русия,Браво Владимир Владимирович Путин,спасителя на света

70

Анонимен

преди 5 години

Да пратим нашите евроатлантици да се сражават срещу лошия империалист Путин.

69

Анонимен

преди 5 години

До Факт!Крим е руски, а Германия е франкенщайн. Преди 1871г. не е съществувала такава държава. Съществувала е Австрия, Прусия (огромното мнозинство от прусаците са били славяни), разни саксонски племена, шваби, алемани. Днешна Източна Германия е била населявана от славяни чак до река елба! Самия Бисмарк казва че дядовците на всички прусаци са славяни. Германия е измислена държава, сбирщайн от племена. Дивaци и разрушители. Дори през 1990г. ГДР е анексирано незаконно от ГФР без референдум.

68

Хитлер

преди 5 години

Незнам скептик питай Путин ! той е фашист. аз съм Социялист

67

Анонимен

преди 5 години

Русия е цирей кой то ще. се изреже

66

Скептик

преди 5 години

Нима Не Йорк Таймс подкрепя фашистко правителство на фиктивна държава? Не мога да повярвам.