105

Анонимен

преди 5 години

а корабите на НАТО в средиземно море как спират и проверяват кораби за съмнителни товари и то в международни води....има си постоянна група кораби които си имат критерии по които извършват проверки

104

Чугуниц

преди 5 години

Искам да припомня началото на ескалацията: Украйна, съвсем незаконно, задържа 2 руски кораба, като подложи екипажите на МЪЧЕНИЯ и ги постави в условия на "непоносими условия на живот" - изолира ги на кораба, където имаше няколко тона риба, и ги държа месеци, като рибата започна да гние и създаде условия за епидемии. Чак след тези 2 провокации Русия започна проверките. Така че, Русия си е права.

103

Анонимен

преди 5 години

То Е тяхна акватория!

102

Анонимен

преди 5 години

Като нашите ТВ-та, инфото е спуснато отгоре:"Реакцията на някои български телевизии, които започнаха новините си за тези събития на 26. 11. с изречението Русия откри огън срещу три украински кораби. Съветът за сигурност на ООН се събира на заседание, без да отчитат истинските факти от вчерашния ден, да не говорим за някакво обяснение или анализ, е лош знак, че едва ли ще чуем от тях надеждна информация за понататъшното развитие на ситуацията."

101

дърт

преди 5 години

До привет от Дойчланд 109Съдейки по "мъдрото" ти изказване явно не си БЪЛГАРИН, щом твърдиш, че не са НИ освободили, а са ВИ освободили!

100

Анонимен

преди 5 години

Тогава защо провокирате руснаците,като им вземате рибрски и търговски кораб?Спрете провокациите и не ни набутвайте във война,която никой от Европа не иска!

99

Анонимен

преди 5 години

До Историк 81Ами да! През 1877-1878 година п о д л о са нападнали Турция и са дали възможност на БЪЛГАРИТЕ да си създадат държава, за да може сега от "лагодарност сега такива "историци" като теб да ги п л л ю я т!

98

Анонимен

преди 5 години

Вие знаете,че лъжете,ние знаем,че лъжете,всички знаят,че лъжете!Боже с коя ръка да се прекръстя... Боже смили се над техните души, моля те!!

97

Анонимен

преди 5 години

Вие знаете,че лъжете,ние знаем,че лъжете,всички знаят,че лъжете!Азовско море винаги е било руско.

96

Анонимен

преди 5 години

И това не е вярно лъжецо!Стига си квичала алкохилизирани ватенко, разбрахме, че както ти, така и Ели, Боби и всички ватенки сте специалисти по всичко, в момента даже и по морско право!

95

До 96

преди 5 години

И това не е вярно лъжецо!Вътре в това море правата са разделени на териториален принцип. Украйна си има права на тази част, която засяга украинските брегове, Русия на частта, която засяга руските брегове.Е, Крим и моста са в частта от морето, върху която са разпространени правата на Русия.Сега изясни ли ти се майсторе?Хайде пий една водка и се заеми с други неща, които ти идат малко по-отръки.

94

Анонимен

преди 5 години

До До 94Украйна има руско население в Южна Русия и го тероризира и не признава руски език . Забраниха и българския език.

93

11

преди 5 години

Аве отдавна няма нищо за Скрипала - кво става, завалията оживя ли, ша има ли санкции?

92

Анонимен

преди 5 години

Азовско море е своя акватория на Русия и Украйна, която се управлява от тях съвместно. Това море не е международно и затова чужди кораби нямат място там, а и не влизат в него без разрешение от Русия и/или Украйна.А самото море е дълбоко между 4 и 11 метра и затова през него кораби плуват само по един единствен канал, издълбан в дъното.Това са фактите.Да своя територия е на Русия и на Украйна и това е официално.Какво повече искате?

91

Анонимен

преди 5 години

До БобиКато наемни убийци изкарват много повече от легиона. В НАТО войник е на 1000 долара заплата.

90

До 94

преди 5 години

До До 91Какви факти бе, ушаанке алкохолизирана??Фактите са, че Украйна има равни права за достъп до територията си, а руснаците ги спират и ги атакуват.Кажи ми кое от това не е ФАКТ???Договора от 2004г. не е ли ФАКТ?

89

До 82

преди 5 години

До MarinАбе, вие рруссофилите и карти ли не можете да разчитате??Това, да си русоффил-ппуттинофил, верно е диагноза, която трябва да се третира радикално и агресивно.

88

До 91

преди 5 години

Спаружен ти е мозъка, затова вътре се мяркат само сърпове и чукове, а също и те безпокоят някакви ***.Спри за малко да цункаш американски *** и се огледай за фактите, преди да пишеш авторитетно своите глупости тука.

87

Анонимен

преди 5 години

Русия=агресория и дивотия.Нещо като нашите мутри от 90те години.Тъъпи и агресивни...мразещи останалите, които са по-умни, кадърни и интелигентни.

86

Анонимен

преди 5 години

Отново ид иотс ки драсканици, с позоваване на глупости от американските ид и оти: Ню Йорк Таймс бил казал, че "Русия опитва да обяви Азовско море за своя акватория!"И защо пишете статия с тези глупости?!? Ами точно Азовско море официално е обявено за вътрешно море и своя акватория на Русия и Украйна, която е собственост на двете държави и се управлява на базата на споразумение между тях.Това е официален договор и международно известен факт.Чудно защо търсите под вола теле?