125

Ким Чен Ун

преди 5 години

До бг Ой ой ой Великият страхопълзльо Стефан Стамболов дето вместо да се бие с Турците се облякал страхливеца в женски дрехи се е крил като мишка да не го хванат *** и така е дочакъл именно освободителите да го спасят .А отгоре на всичко е търгувал с Руската армия като и продавал продоволствие от заграбеното имущество от бедните Българи .Всичкото това го пише Буров в свойте спомени .

124

Ким Чен Ун

преди 5 години

До СЛАВА ЗА СТАМБОЛОВ Каква слава на този предател бе Този дето го славиш ни докара три национални катастрофи един пияница за цар и една гражданска война и репарации към Гърция и Югославия в размер на два и половина милиарда швейцарски франка който изплащахме до 1976 година . А също така ограби и спестените пари на Капитан Петко Воевода и пиеше ...... по вертепите на София и накрая онзи с меките китки го наряза като кисела краставица насред София

123

Ким Чен Ун

преди 5 години

Е щом го е написал Ню Йорк таймс вестникът на Сорос значи всичко това е лъжа и хората не му вярват

122

ognyanz

преди 5 години

Русия никога не е ограничавала гражданското корабоплаване през Керченския пролив.Последните, които са писали коментари са забравили за какво става думаУкраинските военни кораби съзнателно са навлезли в руски териториални води, и то, забележете, в район, който е бил в териториалните води на Русия и преди анексията на Крим. Така че каква "агресия на Русия". В случая има предизборна акция на президента на Украйна Порошенко, та дано си качи рейтинга.

121

Скептик

преди 5 години

Оставете чиновниците да се навоювст малко с Русия. Вече няма как да прекарат данъкоплатец да се трепе с други данъкоплатци заради лакомата олигархия завладяла Европа

120

не може да бъде!

преди 5 години

Ако някой е решил да се води по акъла на Газета Виборча, е най-добре да си напише завещанието преди да предприеме каквото и да е!

119

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са като останалите хора, но управляващите ги винаги са били ***!Особено след ОР.

118

пепе лепю

преди 5 години

Браво на рашките, само така.

117

тръбата

преди 5 години

Добре че, не дадоха на руснаците да прекарат тръбата за газа - условието им беше земята под тръбата ДА Е ТЯХНА ! Щяхме да имаме граница с Русия ВЪТРЕ в страната! Кой знае какви глупости щяха да измислят за да я охраняват. България щеше да е разсечена на две а черноморието руско след "референдум" разбира се...

116

СЛАВА ЗА СТАМБОЛОВ

преди 5 години

ОТЪРВА НИ ОТ РУСКАТА РОБИЯ , НО НЕ И ОТ РУСКИЯ ГАДЕН КОМУНИЗЪМ!!!НЕ ---НА АЗИАТСКАТА РУСКА ПАСМИНА У НАС!

115

бг

преди 5 години

"Русия иска да заплатим нашето освобождение с нашата независимост " Това са думи на великия Стефан Стамболов в Народното събрание. Този страхотен българин успява да ни освободи от имперската хватка на азиатците.

114

Анонимен

преди 5 години

Санкции до дупка за рускожидовските национал-империалистически милитаристи! Да живее КПСФ челен боен отряд на руските работници и крепостни, борещи се за къшей мухлясал, сух, черен хляб! Долу жидомасонските олигархически капиталисти на Кремъл и тяхното котило! Но пасаран!!!

113

ЕТО ВИ ПРИМЕР..

преди 5 години

...ЗА НАГЛОТО И АРОГАНТНО ПОВЕДЕНИЕ НА РУСКИТЕ ИМПЕРСКИ ХОДОВЕ И МЕРАЦИ!!!ТЕ И БЪЛГАРИЯ , Я ИМАХА ЗА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ!!ЕТО ЗАЩО ---НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ ЖЕЛАНИЕ ДА НИ "ОСВОБОЖДАВАТ" ...А , САМО ДА НИ ЗАВЛАДЯВАТ И ПОДЧИНЯТ НА ТЯХНАТА ВОЛЯ И "ЗАКРЕПОСТЯВАНЕ"!"ЗАКРЕПОСТЯВАНЕ"---Е ВСЪЩНОСТ "НОВОТО МОДЕРНО РОБСТВО" ...В РЕЧНИКА НА РУСИЯ!ЗАТОВА --СТ. СТАМБОЛОВ ГИ Е ИЗЧИСТИЛ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!СЛАВА НА ТОЗИ ВЕЛИК БЪЛГАРИН!!!!

112

руски терористи

преди 5 години

Дайте да гоним навреме руснаците купили имоти в България че да не вземе злобното джудже да анексира и българска територия!!!!

111

До 116

преди 5 години

До СандоАбе, каскет, не искаш ли джуджето да обяви целия свят за руска територия...ведно с цялата вселена...???Русофиллски ***...писнали сте ни на всички.

110

Анонимен

преди 5 години

Българските руснаци налазиха отново форума с изкривеното си разбиране за реалността.Те тълкуват фактите, както дявола чете евангелието.С подобни родоотстъпници като родните руссофилли тази държава отива сигурно към разпад.

109

Сандо

преди 5 години

след като обявят цяла Украйна за руска територия и това с Азовско море ще се случи автоматично

108

дърт

преди 5 години

До Анонимен 114Дойчо, колкото и да се пишеш "анонимен" поизказването ти е ясно кой си. Колкото до пасквила ти за забавянето на Освобождението НИ, не забравяй, чеБритания, Австро-Унгария, Франция и Германия винаги са били зад гърба на "болния човек" (Турция) и пак те са ни натрапили анти-българския Берлински договор!

107

Васил Левски

преди 5 години

Който ни освободи той ще ни пороби ! / това са думите на Левски /Те няма да си пролеят кръвта по нашите земи заради черните ни очи , а ще си пролеят кръвта заради техни интереси ! / а това са думите на привета от Германия /

106

Анонимен

преди 5 години

привет от ГерманияЗначи руснака ни е "освободил" ,дайте сега да ръкопляскаме на простащините които прави ?! Абе вие не сте добре бе ! Дори не си задавате въпроса защо руснаците изчакаха цели 500 г. за да се решат да ви "освободят"?! Руснаците имат над 11 войни с османската империя и винаги руснаците са побеждавали с изключение на една война , ако толкова много ви обичаха много по-рано можеха да принудят турците да ви дадат независимост ! Вие сте с чувство за малоценност и не мислите логично !