89

Чичо Тони

преди 5 години

До 100. Мостът е единствената сухопътна връзка на Русия с Крим. Това е инженерния смисъл на построяването му. Просто и ясно.

88

Анонимен

преди 5 години

Борисов от Мароко отива направо в Киев а после и в Москва

87

тонката

преди 5 години

Другарии, аз отивам на франта след Президента ми Плевнелиев до пълния разгром на Русия. Ще отдам живота си като Цветан Цветанов за победата над комуниститите и Орешарски!

86

Росен Плевнелиев

преди 5 години

Призовавам САЩ да ме подкрепи в похода ми който организирам за сразяването на Русия и освобождението на Украйна от руско робство.

85

Анонимен

преди 5 години

Много прости хора пишат тук.

84

РАША

преди 5 години

ЕЛЦИН РАДВАШЕ ОЧИТЕ НА САЩ И ЕС КОИТО ИСКАШК ОТ ТЯХ ПОМОЩ И ИГРАЕШЕ НА ТЯХНАТА СВИРКA ПУТИННЕ Е ПИОНКА ДА ИГРАЕИНА СВИРКАТА ИМ РУСИЯ СЕ ВЪЗРОДИ СЕГА Е ПУТИНА НЕ ЕЛЦИ КОИТО РАЗДЕЛИ СССР ЗА ВЛАСТ

83

Анонимен

преди 5 години

До Чичо ТониПролива е изключително плитък, а има риск и за моста над него.-което иде да покаже, че там няма място за никакъв мост, изхождайки от функционална и инженерна гледна точка. Кой знае какви "инженерни съоръжения" минават и ще минават по този мост, насочени с работната си част на запад !?

82

Чичо Тони

преди 5 години

Първо Керченския пролив не е затворен за корабоплаване, но е под регламент приет от украинска страна и спазван (с две изключения) досега: 1. да се уведомяват руските власти и 2. корабите да се водят от руски лоцман. Пролива е изключително плитък, а има риск и за моста над него. Второ - Босфора също има регламент за преминаване и той се спазва от всички. Без споменаването на тези факти коментарите са "фейк"!

81

Анонимен

преди 5 години

До 95И какво направиха "оранжевите"?

80

Анонимен

преди 5 години

До 93Веднага ги ловим кои са, наблюдаваме действията им.-и като наблядаваш, кво видя?"платен ***" ли видя, и човек, гледащ обективно на безумията, които продължава да върши наследничката на се се се ре?

79

Анонимен

преди 5 години

Абе, писна ми от все едни и същи "експерти" пи "ТеВе"-тата, бе!Баба ти Нина и дедо ти Чавдар остаряха да се правят на "експерти" от екрана.Много е интересно, след време, като им спре хранилката, какви ще ги приказват.Или, като Асан Агов ще обърнат лопатата?

78

Чугуниц

преди 5 години

Информацията съдържа инсинуация:"ДържавиТЕ членки на съвета остро осъдиха..." Тоест, обозначава се всички държави членки. Русия , излиза, също сама се е осъдила. Обаче няма резолюция. Дамммм. Това ще да е написано за хилъро гласуващи.

77

Анонимен

преди 5 години

Много ме кефи когато тук се разкашлят някакви ***. Веднага ги ловим кои са, наблюдаваме действията им.

76

(*_*)

преди 5 години

Просто с напредването на възраста и засилването на половата му немощ *** почва да компенсира с повече агресия.Даже ботокса не му помага.

75

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е на дребния, злобен диктатор да му набият ушaнката до кръста!

74

Анонимен

преди 5 години

Работя с украинци. Тяхното мнение е, че обявяването на военно положение е свързано с предстоящите избори. Сега не могат да се провеждат митинги и властта може да прави, каквото иска. Въвежда се цензура, проверки, арести. Просто се нажежавала обстановката преди избори, предизвиква се страх и безпокойство.

73

Спрете им нета

преди 5 години

И ще дойдат да се молят като ромкини на Цивилозания свят.

72

х

преди 5 години

До Анонимен 85това което мога да ти кажа е че страхът убива разума теб от какво те е страх та мразиш руснаците много са си печени и ме кефят никой не смее да им каже нещо зашото ги е страх ако можеха до сега да са го направили тия няма да се дадат никак лесно и това ми харесва в тях и кажи кога на теб ти е почукал руснак във вас и ти е казал всичко което имаш е мое симпатяга си

71

АНОНИМЕН

преди 5 години

До 85:А кой ще почука на Порт Бургас,според теб,национален непредателю?

70

Анонимен

преди 5 години

До 83Крим ще получи международно признание и морските териториални води няма да има кой да ги оспори. Така се отстоява национален интерес.Браво.-А утре да почукат на Порт Бургас, отстоявайки пак "националният си интерес", защитавайки "руският анклав" ? Кво ще кажеш по този въпрос бе, национален предател!