129

до обективен

преди 5 години

До обективен подарена къща не се връща

128

обективен

преди 5 години

Ходенето между Бургас и Варна както някои пише няма нищо общо Ако наш плавателен съд влезе в чужди териториални води ще се случи същото Не може някои да ти дойде в къщи без покана и да не можеш да го изгониш Керченския проток си е Руски той е между Русия и Крим кйто също е руска територия подарена някога на Украйна от един *** генерален секретар на КПСС

127

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Верно бе Верно бе найстина си западноатлантически *** ходещ с розовите прашки и розовите сутиени ,айде припкай към Брюксел и подпирай нпияният с ишиаса .

126

Верно бе

преди 5 години

Наистина е северокорейски ***.

125

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Един Да те светна малко по въпроса в Северна Корея благодарение на мен няма *** ,травестити ,наркомани ,содомити зоофилистици пияници гей паради и всякаква друга деградирала *** .Тези изброените от мен ги има в твоята скапана европа и в падналата в лапите на ЕС България .А ти си пример колко е потънала България в това отношение . Ние в Северна Корея сме забранили на Сорос и неговите нпо -та да стъпнат тук защото майка им жална после .

124

Ким Чен Ун

преди 5 години

До САМО "СЪЕДИНЕНИ Я си виж минусите и реши дали ти вярва някой на теб .

123

Един

преди 5 години

Северокорейски *** плещи глупости по форума. Седи си в Пхенян,Що дириш тук.

122

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Уууу! Уууу дрогираният *** Бургас и Варна са в пределите на България и не граничат с друго море е в това е разликата .А който нарочно нарушава двустранни договори и на юруш без предупреждение иска да мине от едното в другото море накрая си получава заслуженото .И трето Укрите искат да излезат от двустранният договор с Русия за да може НАТО свободно да влиза в Азовско море .Ти как мислиш Русия ще допусне ли това ,разбира се ако може един *** да мисли

121

Каква радост

преди 5 години

Колко далновидно влезнахме Нато преди 10 години, иначе ушанките и тук биха дошли. По-рано Рогозин - председателя на руската Дума ,изказваше мнение , че щал да прелети над Румъния и България с бомбардировач , защото не му давали Европейска виза.В Кремъл е пълно с надменни пси.. хо.. пати и всичко може да се очаква от тях.

120

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Говорит Масква Според твоята логика и ние сме откраднали източна Румелия от Турците по време на съединението през 1885 година .

119

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Явно кретенът си ти или нарочно се правиш на такъв за да заработиш някой и друг цент .Нищо лошо няма да се преминава с кораби от Черно в Азовско море ,само че законно а не без предупреждение .Ето в това е разликата ,не може на юруш и когато и както ти скимне да преминаваш национални граници на една държава .И цяло чудо е че Руснаците все пак не са ги потопили тези бандити и разбойници .Пак им простиха тази провокация .

118

Говорит Масква

преди 5 години

Ние ще си затваряме каквито си искаме проливи. А вие от Европата да духате супата. Което сме си откраднали си е наше и никой не може да ни го вземе.

117

Анонимен

преди 5 години

Украйна е кукла управлявана от далеч, ако не го виждате сте много промити. Айде не на мен демократични ценности. А за самолетите с долари за Майдана нещо ще кажете ли?

116

Уууу!

преди 5 години

до 138Украина иска да е демократична държава.България не е!Ха наздраве!

115

Анонимен

преди 5 години

Украйна е държава в която силните САЩ и Русия си мерят онова. Сега управлението е демократично. На демократите им трябват конфликти за да си продават оръжието. А руснаците са лоши защото не могат да ги управляват нашите партньори. А на здраве.

114

Анонимен

преди 5 години

Някакви жалки koпeлета тук се застъпват за рашките...Poбско мислене...

113

Уууу!

преди 5 години

Не бе!Не ми слагайте минуси!Направете коментар!Минуси е като пас!Утре Български катери тръгват от Варна за Бургас и турски кораб ги блъска и арестува екипажите.Кой е агресор?!Същото и за Русия!КОЙ?!!!

112

Уууу!

преди 5 години

Някои дебилни явно не разбраха какво питам.Утре Български катер,кораб или какъвто и да е,или три на брой,получават заповед от главнокомандващ да отидат от Бургас до Варна ,или обратно.Руски кораб ги блъска и ги арестува.Какво правим?!Кой е агресора?!А?!

111

Уууу!

преди 5 години

Някои не осъзнават влиянието на договорите след втората световна война!Има фатална грешка,че в БГ са влезнали руснаците,а не англичаните!(не ги харесвам нито едните,нито другите).Има обаче фатален живот в БГ!Вместо да сме ''Германия''в източна европа,ние сме по-малки от Албания и Румъния итова е нарочно!!!Нарочно са ни обградили с Българи,като са ни орязали територии!!!България нарочно е наказана да граничи с населението си!!ЗАщо ли?!!ЗАЩО?!!!А?!Не им трябва толкова мощна държава на ингилизите!!

110

Петърчо

преди 5 години

Русия няма интерес да предизвиква инциденти. Взеха Крим и няма логика те да са провокаторите на инциденти с тези от когото взеха въпросния полуостров. Украйна има мотив. Загубена територия и падащ рейтинг. Не може хем да се говори за Путин като диктатор хем да се вадим с изговор че предизвиква инциденти с Украйна заради падащ рейтинг. Щом е диктатор и има сила да е на власт толкова време защо му е да се тревожи за рейтинг? Все ми е тая за Русия и Путин но тук фактите и логиката са важни.