64

Анонимен

преди 5 години

Чакам да си запиша таз вечершната серия на Брадъра , че го изтървах. След минутка ще стане. По-добра алтернатива е за преди сън , от колкото да чета простотиите на Тиквата.

63

Анонимен

преди 5 години

Я па тоя...........той пък къде се бута между шамарите??!! Значи, където му задават въпроси, мълчи като пукан или ни разправя сладки трифоновски приказки, а тука се меси където ВЪОБЩЕ НЕ МУ Е РАБОТА И ОТ НЕГО НИЩО НЕ ЗАВИСИ!!!

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62Напълно си прав. Сега ми се изясни защо индийците се отказаха окончателно от всякакви руски самальоти. Благодаря за ценната информация.

61

Анонимен

преди 5 години

До До 51"Тъй че ...ф ни трябват срещу Руснаците !" - Ко рече , искаш да воюваш с руснаците ли ? Ами воювай ,няма да те спирам . Никой не ме е питал, дали искам да си дам живота, за да защитавам интересите на НАТО . Ако Русия не обяви война персонално на България , да забравят , че ще се бия срещу тях .

60

Анонимен

преди 5 години

украйна е руска територия.проблемът е че е завладяна от западния фашизъм.а по този начин потрошенко отлага краха си

59

Анонимен

преди 5 години

Руснаците нямат намерение да предават каквито и да е територии на японците. Най - малкото, защото са съюзници на САЩ и нямат никакво желание да имат още няколко системи за изстрелване на крилати ракети близо до границите си.

58

gosho

преди 5 години

Kqde se slaga tikvata da naricha politicite "KOLEGI"Toi si ostava edin telochranitel zavinagi!!Samo edno za nego:OSTAVKA i naroden sqd

57

Анонимен

преди 5 години

Има тестови битки в Индия 2004 година - Су 30 срещу американците. При ограничение в използването на всички системи от страна на руските самолети и при начлиие на спомагателен самолет АУАКС на американците, Су 30 печели ВСИЧКИ битки. На малки дистанции руснаците нямат проблеми да бият когото и да е. На големи дистанции имат далекобойни ПВО системи..

56

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов е предупредил *** Пyтeв, че ако руските туристически платноходки нападнат България той ще обяви военно положение и ще ги потопи с Грипените + един Миг-29 воюващ на страната на руския агресор управляван лично от доблестния българин генерал Радев.

55

Анонимен

преди 5 години

Много искам Украйна да не е сдържана и най - накрая да получи каквото заслужава. Все някога Киев трябва да плати за хората, изгорени живи в Одеса.

54

Анонимен

преди 5 години

До 51Конструктивно, като поддръжка, оборудване , цена и непретенциозност - безспорно грипена печели с голямо предимство. Предлаганият модел, обаче не е вече нов, сензора му е от по-старото поколение. Т.е. чисто като бойни качества, този вече не нов модел е по-слаб от F16 VОбратно - Ф16 е скъп, много капризен към пистатата, скъп полет, но пък чисто като бойни качества е много по-добър, с последен модел радар и много ракетинищо чудно накрая пак да останат в хангара каруците Миг29

53

пущиняк

преди 5 години

До анонимен 26,"Половината Курили" - ти в ред ли си? Неосъществената спогодба от 50-те, която се реанимира днес, е за предаване на Япония само на най-малкия от трите острова Шикотан и незаселеното островче Хабомай! Големите острови Итуруп и Кунашир- изобщо не са разглеждани в тази спогодба!

52

Анонимен

преди 5 години

"В интерес на всички е напрежението да бъде преодоляно с диалог" - каза Борисов.Я кажи ,в България, с диалог ли преодоляваш напрежението ?За едни протестиращи питам :)

51

До 51

преди 5 години

Ти само потвърди ,че ф 16 е номер едно .Другите самолети дето не бяха свалени Садам изпрати в Иран да не ги свалят и тях !Не се знае дали войската ще е ядрена ?!!Има негласно споразумение между силите ако почне да е конвенционална !Тъй че ...ф ни трябват срещу Руснаците !

50

Боко Тиквуня

преди 5 години

Оставка Тиква !!!

49

Анонимен

преди 5 години

до 50 Слава и на приятеля му Владимир, брат!Без Вова Докторът беше пътник.

48

Анонимен

преди 5 години

do 46 К'ва война те гони, бе? Не видя ли преди 2 седмици в Париж как и фашиста Тръмп и Ивнака му и баба Меркел и геротнтофила Макрон с баба си и Тереза Мей му се кланяха на Путин наредени докато го чакаха?

47

БАНДЕРОВЦИ У НАС

преди 5 години

се лекуват за сметка на бюджета. НАЙПАЗЕНАТА ТАЙНА на властта. Над 1 МИЛИОН е похарчен за 300 бандеровци по санаториуми и ВМА и то от най-фашизираните - полка АЗОВ о АЙДАР. ИНФОРМАЦИЯТА за това е нула в медиите. ТАЙНА, а пари за инвалидите деца няма. Майките месеци наред протестират пред правителството

46

До 43:

преди 5 години

Аман от тpoлoве. Случаите,когато Ф-16 са сваляли МИГ-ове е след като амерканците са имали числено превъзходство 10:1 или когато са имали недостатъчо подготвен и мотивиран противник. За Ирак няма какво изобщо да ми приказваш -- мързеливи, недотренирани, неителигентни пилоти. По време на война качеството на техниката изобщо не е на първо място, има много по-важни фактори, които водят до победата. И още нещо, ако има голяма война в бъдеще ще има размяна на ядрени ракети и твоите Ф-16 едва ли....

45

Анонимен

преди 5 години

Слава на президента на Сирия Башар Асад................устоя на чудовищна агресия на западните служби..............слава на великия сирийски народ................устоя на западните алчни агресори.които са лакоми за нефт и газ и на главорезите от ИДИЛ!!!