84

Анонимен

преди 5 години

КРИМ Е РУСКИ ОТ ВРЕМЕТО НА ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА И КРИМСКАТА ВОЙНА !!! БИЛ Е И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ !!!.А преди това нямало ли го е? Руснаците ли са го построили?

83

До 96

преди 5 години

Продължавайте, продължавайте! За моя милост е височайша чест да има възможността да Ви чете, мосю!

82

Анонимен

преди 5 години

Крим не е нито руски, нито украински.Който си е чел историята, знае за какво говоря.

81

Анонимен

преди 5 години

Щом баце казва, то непременно ще го послушат и Путин и Порошенко. Все пак баце не е кой да е, а е повелителят на западните Балкани, най-мирното и спокойно място на света благодарение на него...

80

Анонимен

преди 5 години

Украйна завижда на Русия и Турция, че се провали с АЕЦ Чернобил и подари газовата си мрежа на САЩ.

79

Анонимен

преди 5 години

Украйна се опитва да блокира турски поток. В 2023 г. Турция пуска и АЕЦ Акую.

78

Анонимен

преди 5 години

До Плохая собакаКакво да ти обяснява. На *** човек каквото и да му обясняваш няма да те разбере. Нерде Ямбол, нерде Стамбол. Каква е връзката между Крим и Гибралтар че не можах да я разбера. Що не говориш за Хонг Конг или Макао? Или пък за Индия, Палестина или Зимбабве и те са били в британската империя. Щото така ти е изгодно. Щото си мpъсен руски слуга.

77

Анонимен

преди 5 години

До Плохая собакаКолкото и да оправдавате руския башибозук, за целия свят е ясно че Русия е подъл агресор който трябва да си получи заслуженото. Българските русофили не принадлежат съм света те са слуги на руските бандити т.е. и те самите са бандити. А мястото на бандитите е зад решетките.

76

Плохая собака

преди 5 години

"Пустинният" Крим е стратегическо място, за чието завоюване Русия е проляла доста кръв. И което никой руски патриот не би подарил, защото, както казах, именно Крим осигурява на Русия стратегическо присъствие в Черно море.Задавате ли си въпроса защо британците не дават и дума да се издума за оная скала, Гибралтар? Не?Е, всеки с проблемите си...

75

Стрезов

преди 5 години

Тъкмо се чудех вчера за чий украинците започнаха тази провокация вчера, а то избори се задавали. То планът бил за военно положение... мдааам, помним колко удобно се получи онова военното положение в южната ни съседка. Те апропо и испанците правят подобни провокации 2-3 пъти годишно в Гибралтарския залив, твърдейки че водите са си техни, ама нейсе... Театърото е за вътрешнополитическа употреба

74

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен78ОтговориАнонимен преди 12 минутиДо Анонимен 77Имаме от 50 години тръба с Русия и Украйна.

73

Анонимен

преди 5 години

"Призовавам колегите от Украйна и РФ за разум и сдържаност, защото лесно може да бъде премината границата, от която няма връщане назад. "Че те руснаците преминаха границата още през 2014, ама ти проспа този момент по-скоро се направи че не забелязваш. Тивоний, от изказването ти отново не проличава кой е агресора, кой е сгазил лука и кой е за еб.ане. Понеже теб те е страх дори на ум да го кажеш, аз ще го напиша. Агресора е Русия, лука е сгазен от руската бандитка шайка, за е.бане е Путин.

72

Анонимен

преди 5 години

Борисов *** да опрашиш Путин та най-сетне да миряса и да си седне на ***.

71

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Тесни са границите на България за простотията на Тиквата. Той трябва да се изявява и навън. Сиреч трябва да ни излага и по света.Как така ще призоваваш да бъдат "незабавно освободени" престъпници ?Украинските военни са нарушили границите на Руската федерация и поради това се смитат именно за престъпници.И изобщо като какъв се изказва този *** човек за един толкова сложен и деликатен международен проблем, какъвто са руско-украинските взаимоотношения ?

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 77Добре че няма Южен поток, иначе щяхме да имаме същите проблеми като Украйна.

69

Анонимен

преди 5 години

Този *** на снимката да се сети защо няма Южен Поток и да се позамисли. Би трябвали да пожелае на украинчетата да водят война докато не бъдат изтребени нацяло, понеже заради тях сега нашите родители умират без качествени лекарства заради липса на средства за медицина! Заради украинските саботажи на Южен Поток в България УМИРАТ ХОРА!

68

нз

преди 5 години

Я па тоя *** къде се бърка.

67

Анонимен

преди 5 години

*** Пyтев да види как се прави анимация от Insight mission, не като неговата анимация с пиксели големи колкото смилянски боб.

66

Анонимен

преди 5 години

Разумът ще надделее и ще закупим новите ф 16 v .А Радев е национален предател с неговите Грипен стар модел !

65

Анонимен

преди 5 години

Руските шматки ще бъдат унищожени като *** от Марс. Тогава язък за троленето, язък за 25% от БВП идващо от Русия за тролене и плащане на националистически и беcепарски мeкеpета в парламента.