67

Анонимен

преди 5 години

данъка е за събиране на пари, а не за смяна на колите!

66

Анонимен

преди 5 години

Аз отдавна съм предложил на Бокото да въведе данък "безработен" и да видите как ще се справи с безработицата за един месец. И много други такива предложения съм подготвил като ме вземе за съветник. За пенсионерите пък специални терапии...уууух малииии....!

65

Анонимен

преди 5 години

Ако го правят за екологията, както казват, да го докажат като намялят данъците за колите на пропан-бутан и метан. И на хибридите.

64

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е българинът да се научи как да управлява финансиите си и да започне да мисли рационално. Всички ги мързи и само хленчат в тази държава, все някой им е виновен. Купуват си телефони по 2000 лв на изплащане и пръскат по 200 лв на месец за цигари, а ядат кренвирши и кучешка радост и нямали пари да си платят данъците. За това всички са дебели, обаче с огромно самочувствие. Ако видят бякой слаб или с нова кола обикновено е измамник, мутра или тя спи с шефа и някакви подобни подхвърляния.

63

Бсп са гадове

преди 5 години

А какво стана с протестите бе? Или БСП свърши парите?

62

Дори Албания

преди 5 години

ограничи старите коли! Всеки ден ПЛАЧАТ зелени, еко и др. , че е МНОГО МЕЪСЕН въздуха в България: Падев да не се прави на сиромахо милк и да се ВАЙКА за бедните( сигурно ще УПРЕКВА Правителството ЗАЩО не взема мерки за въздуха!) И ще му харесва този ОМАГЬОСАН КРЪГ??Добре са направили в Парламента,че вървят напред!В крак с Времето!

61

Бравос

преди 5 години

До АнонименИ най-голямото ти постожение е да пишеш в Днес.бг.... Бравос.

60

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Сега да бутне и Радев...

59

Анонимен

преди 5 години

Народа няма моралното основание да "скача" и "мете" защото това се прави за негово добро и децата му (на народа) да дишат чист въздух. Това е един голям хаир за народа от партия ГЕРБ да го споменават!

58

Анонимен

преди 5 години

Това няма да мине. Много малко му трябва на народа да скочи и да ги измете.

57

Анонимен

преди 5 години

Аве бългерианци не се шашкайте! Трудното е първия път като платите...от там нататък става лесно нали знаете!?

56

Истината

преди 5 години

За коли до 100 к.с. и над 20 години, увеличението е не по-малко от 138%За над 100 к.с. увеличението е не по-малко от 43%.Откъде изкопа това 20-30% увеличение? Всеки може и сам да пресметне какъв беше и какъв става данък МПС.

55

Анонимен

преди 5 години

Ето как тук в бялата държава борят мръсният въздух. Държавата отпуска 50 % от сумата като и върнете старият автомобил Вие си добавяте другите 50 % и си купувате нов автомобил. Само че вие нямате 50 % защото сте бедняци. А бедняците дуат таратора да се не изгорят. Но пък упрвниците ви се налагат и ви дерат по десет кожи от и без това съдраната ви кожа. Най доброто което съм направил в живота си е това че когато бях 20 годишен през 1998 г.се изнесох от мутренската ***. Сега живея като бял човек

54

Анонимен

преди 5 години

В нормалноте страни се стимулурат хората да си заменят старите коли с нови, в мутростан се притискат да плащат само! Изриване на мутрите асап

53

Анонимен

преди 5 години

Парламента не само си бутат столчетата на които седят ами и здравните книжки изглежда. Пак ще ги гледаме свити като мишки в НС как призовават да дойдат танковете , ако има останали годни такива де , ХАХАХАХАХА

52

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

240 idiota..Naroda gi izbra..za da slujat na Bulgarite ..te obslujvat tehnite lichni interesi! ..Vsichki zaedno na ulicata...da voyuvane zapravata si

51

Анонимен

преди 5 години

Ама *** иска Mercedes SL на газ 300 к.с. с данък 0 лева.Е няма....

50

Анонимен

преди 5 години

Единение

49

Истинската истина

преди 5 години

До Истината Тук говорим за автомобил до 100, в караен случай 120 к.с.Там наистина е 20-30% увеличението.Никой не е длъжен да толерира коли с над 150 к.с., особено дизели.Това не са коли за бедни.

48

Анонимен

преди 5 години

Ами да! Изрежете си катализаторите! Утре ще направят поправка в закона че това е задължителен елемент на всяка кола и хаха...сещайте се.. Тука някои са убийствено глупави хора...ужс!