87

Напротив

преди 5 години

Ясно, президентът трябва да насърчава простотиите на ГЕРБ, Те си ги отхвърлят и така народа доволен .А сега каква стана за да са против президента глутницата ни обезкости в силата са си гроб

86

4erven

преди 5 години

Малко даже го вдигат, аман от *** в движение по улиците.

85

Оставка

преди 5 години

ОСТАВКА. Свалете и последната риза от бедняка. Връщате народа в мрачното средновековие като принуждавате най бедните с евтините коли да ходят пеша. Ставай народе да изметем един път завинаги софийската и з м е т

84

Анонимен

преди 5 години

Панелките ми са 2 в Бургас и Варна по наследство,сега Варна и Бургас са обявени като курорти от национално значение ,данък недвижими имоти се повишава 300%

83

Анонимен

преди 5 години

Моята е купена чисто нова тази година с евро 6,данъкът и става 600 лв,нали замърсява най-малко!

82

Анонимен

преди 5 години

Спешно търся запазена Астра ф, 92,93г. Да става горе долу, да е минала год. техн.преглед и да е от тия с увеличен данък от 35 на 50лв/год . Давам 1000лв или автомобил 2005г/ 150к.с 4х4+ 2 комплекта гуми......Ей така ще минем към още по-стари коли!

81

Едо

преди 5 години

ПРОБЛЕМЪТ С МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ СЕ ЗАДЪЛБОЧАВА, А ТОВА РЕФЛЕКТИРА ВЪРХУ ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА НИ И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ! ПРЕЗ ЛЯТОТО ВЪЗДУХЪТ СЪЩО Е ТОЛКОВА МРЪСЕН-НЕ ЗАВИСИ ОТ ОТОПЛЕНИЕТО! ЗА МЕН И СЕМЕЙСТВОТО МИ Е СТРАННО ЛИГАВОТО ПОВЕДЕНИЕ НА КАРАЧИТЕ НА КОЛИ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ НА ВЕЛОСИПЕДИ И ТАКА ДАВАМЕ СВОЯ ПРИНОС ЗА ОПАЗВАНЕ НА ПРИРОДАТА! А ФАКТИТЕ, ЧЕ ЗЕМЯТА УМИРА, СА МНОГО СМУЩАВАЩИ, НО ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИТЕ ДУХОВНИ ЛИЧНОСТИ! БОЛШИНСТВОТО БЪЛГАРИ И *** НЕ РАЗБИРАТ ТАЗИ ОГРОМНА ЗАПЛАХА!

80

Скитник

преди 5 години

При народ с 800 години в робство, всичко може! Осмели ли се някой да излезе на улицата , другите се смеят! Малко са увеличенията, още може!

79

Анонимен

преди 5 години

Здравеопазването е лошо - искат още париВъздухът е замърсен - искат още париЕнергетиката закъсва - по-високи цениДържавата скрибуца - да я поправим сами, докато не са я счупили!

78

Анонимен

преди 5 години

УВЕЛИЧИ СЕ ПАРНОТОУВЕЛИЧИХА СЕ ГОРИВАТАУВЕЛИЧИ СЕ ТОКАУВЕЛИЧИ СЕ ГАЗАУВЕЛИЧИ СЕ ХЛЯБАУВЕЛИЧИХА СЕ ДАНЪЦИТЕУВЕЛИЧИ СЕ ГРАЖДАНСКАТА ОТГОВОРНОСТУВЕЛИЧИХА СЕ ЗАПЛАТИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ

77

Анонимен

преди 5 години

Плащайте, нали харесвате тикви.

76

Анонимен

преди 5 години

По-всиок данък за старите коли, означава по-малко налични пари за покупка на по-малко стара кола, т.е. ще караме още по-стари коли.

75

До 82

преди 5 години

Ти май последна остана, който все още не е разбрала, че всяка забрана за внос на стари коли води до още по-голямо остаряване на автопарка. Това е проигравано в някои държави и навсякъде ефекта е един и същ - по-голямо остаряване. Обяснението е очевАдно.

74

Българин

преди 5 години

Да се определя данъка от степента на замърсяване. По този начин тези с газовите уредби и електрическите коли ще плащат най-малко. Така е навсякъде където държавата е по-развита. Нали искате като Румъния да сме, че и по-добре ами поинтересувайте се там колко са данъците на колите

73

Анонимен

преди 5 години

DANAKA OSTAVA,NO GERB SI OTIVA

72

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ и ОП прекалиха. Тез зорлем карат народа силно вече да ги мрази. Какво се оправдават за всичко с ЕС.Най бедната страна с най бедният народ от така нареченият ЕС който е само за някои ще плаща нови и нови измислени данъци от бюрократите в Бруксел и техните послушковци тук. ЕС има интерес да продава тук нови коли за да си отвори нови работни места в заводите за коли и повиши стандарта. А ние пак в мизерията.

71

Анонимен

преди 5 години

а бе вие разбрахте ли ,че ви вдигнаха и данъка на недвижимите имоти?

70

Мелничаря Кунц

преди 5 години

а защо масово да НЕ се плаща този данък и да се излиза на протести...........какво 4акаме - да ни набутат с данък "живот" и " въздух" ли. тия безбожни ббоклуци докога ще се гаврят с нас

69

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрах защо никой не предложи да се забрани вноса на стари автомобили, произведени преди 2008 година? Или ще чистим въздуха с данъци, но не възразяваме да бъдем сметище за железата на Европа?

68

Анонимен

преди 5 години

Уважаеми читатели на този форум, управляващите хич не ги е еня дали ще си смените колите с по-нови. Те искат парите Ви. Те търсят поводи да увеличават данъците и да измислят нови. Брашнения чувал /народа/ ще бъде *** със данъчната тояга до последно. Докато чувала се разкъса на парчета. За непокорните има затвори, и разнообразен репресивен апарат. Какъв "живот" ни говят само те си знаят.