47

Анонимен

преди 5 години

И бензина пада, и депутатските заплати падат. Може да падне и тиквата на Боко, както е тръгнало на добре.

46

;-)

преди 5 години

Заплатите на депутатите не са големи. Вашите са малки.Ама пък, който за каквото е учил.

45

Осман

преди 5 години

Депутатската заплата трябва да бъде вързана за минималната. Две минимални заплати са им достатъчни. Броят им трябва да се редуцира.. 120 са достачни даже и много при малко над шест милиона население в територията. Повечето от половината депутати не са излизали даже на трибуната. Само гласуват каквото им кажат партийните началници. Депутат не трябва да бъде професия.

44

Анонимен

преди 5 години

Смятам, че депутатите трябва да работят на минимална работна заплата. За да имат стимул тя да се вдига и да работят за народа, а не за себе си. Като искат още пари, има комисии и всякакви други начини да заработят отгоре. Да си търсят като обикновените хора как да доработват до нормална заплата. Не знам как не ги е срам изобщо, да си вдигат заплатите докато хората протестират срещу мизерията.

43

V

преди 5 години

Еврогейският ще се разпадне и мафията герб също ;)На запад банкоматите спрат да плюят без да си внасял ;) Свитото потребление в САЩ ще удари нацистите по количките и еврогейзма ще изчезне .Което е хубу тогава ще остане да се справим само със службогонските партии като герб и бсп .

42

Анонимен

преди 5 години

за работата която вършат и 543 лева са много

41

Факт

преди 5 години

Див червен популизъм. На милионерката Корнела заплата вярно не й е нужна. Тя парите си ги открадна отдавна. Мъжът й пък е шеф в Лукойл, където взема по няколко президентски и депутатски заплати. Така е лесно да се прави на благородна и загрижена за бедните. Лицемерка!

40

Анонимен

преди 5 години

Карина каква беше, шефката на Комисията за финансов надзор получава 13 000 лв заплата, има информация в нета достатъчно и може да се провери! Това за този по-долу, който пищи за заплатата на президента.

39

Генади

преди 5 години

Само ГЕРБ

38

Анонимен

преди 5 години

До Миро:Елементарен си като гъбена чорба!

37

Аман

преди 5 години

От популисти!Абе,за да намалиш броя,трябва промяна в Конституцията и ВНС!

36

истината е ,че

преди 5 години

трябва да се орежат най-малко с 800 лв. за нищоправене.

35

Анонимен

преди 5 години

Браво на българските депутати.Юнаци са.Всеки ден могат да си вдигат заплатите.Та нали те коват законите.Те са слугите на народа,както казваше бай Тошо.

34

Миро:

преди 5 години

Братя Българи,отговорете! Този президент затова ли го избрахме,за да си получава 11000 лв.заплата!?Кой друг наш президент е получавал такава заплата!?Ми нека и всеки от нас да получи по толкова!!!Нали се борим за социална справедливост и равенство!!!Аз не одобрявам Радев!!!Тук не постъпва честно спрямо народа ни!Той и всъщност нищо не прави!!!Кой друг президент е взимал такава огромна заплата?!Нека някой ми отговори!Пари на ония свят не се носят!!!

33

лъжеДемокрация_Бг

преди 5 години

България е най-богатата страна - всеки ден се краде по много,и пак остава за утре.Обаче и ви лъжат, едновременно с ограбването.Жeлю Жeлeв ви излъга, че сме демокрация и всичко ще е по-добре.Какво стана след 29 години ??

32

Анонимен

преди 5 години

Ами другарката Нинова която е виден приватизатор и милионер да дари няколко милиона на болните деца.

31

...

преди 5 години

Неее, Нинова, не си разбрала. Народа не иска да се намали заплатата ви с 543 лв. а да се намали ДО 543 лв. Т.е. да получавате по 543 лв. на месец и с тях да си плащате стока, водата, телефона, дрехите, храната, гражданската, данъците. Хайде да видим как ще се оправите. Защото масово българина живее с такива или подобни на тези пари на месец. За пенсионерите да не говорим... 200 лв. на месец. Ужас. И няма да има протести ли? Срам сте вие всичките там 240 в тоя парламент, срам и позор.

30

Ха-ха-ха!

преди 5 години

Тези, които ходят на работа, си заслужават заплатите. Тия, които не стъпват в залата като депутатите от БСП, не заслужават.

29

Анонимен

преди 5 години

Пълен популизъм. Заплатите на депутатите ли са проблема на България ????БСП в това си състояние начело с другарката Нинова в никакъв случай не трябва да се допуска до власта.

28

Анонимен

преди 5 години

По-добре да съкратим депутатите, за да не им плащаме заплатите.