87

ГНУС

преди 5 години

В ГЕРБ няма честни хора. Тях ги споява далаверата и кражбите. Няма ли далавера - ГЕРБ ще се разпадне.

86

Мария

преди 5 години

Е ТУЙ,АКО НЕ Е ПОПУЛИЗЪМ ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!

85

Наглост

преди 5 години

Пир по време на чума! Хората искат да ги изринат..те си вдигат заплатите! По-нагло от това какво?! Да си вържат заплатите с МРЗ и пенсиите да видим тогава, а не само да говорят и лъжат

84

КУРнелиян

преди 5 години

*** хич не мога да я гледам, но тук има право. Дали е популизъм, дали инстинкт за самосъхранение, но е така... Сега, ако има капка искреност, да си даряват всички тези повече пари. Да напомним и на настощия президент и опитите да се харесва: един истинкси президент, който имахме (Желю Желев) си даряваше цялата президентска заплата!!! Сегашните плямпала когааа?!!

83

дядо Тричко

преди 5 години

Айде, Радеф , всезнаещата МаяМамата и другарката Нинова дайте си заплатите на онези, дето системата ги убива.

82

Анонимен

преди 5 години

Не с 543 лева намалена, а 543 лева да е

81

Това е

преди 5 години

Не повече от 100 депутати на минимална заплата,без привилегии.

80

Анонимен

преди 5 години

Не само да се намали депутатската заплата - да се намали и броят на депотатите, да се намалят екстрите им - безотчетни пари , командировъчни уж за среща с избиратели, колите им, охраната им само при необходимост, бюфета им да се закрие - да се хранят като нас където намерят - сандвичи и принцеси на крак . Само така ще са по близо да проблемите на обикновеният човек . Те се самозабравиха, всичките.

79

Спас Гърневскии

преди 5 години

До СпасA управляват ли според теб?

78

Бабинка

преди 5 години

С колкото се увеличават пенсиите и заплатите, с толкова трябва да се увеличават и депутатските, т.е. от 7 лв. до 50 лв.Минималната пенсия за 2018 нараства от 200 до заветните 207,6 лв. Средният размер на пенсията на един пенсионер през 2018 г. се предвижда да стигне 362,97 лв., което е с близо цели 20 лв. сравнение с 2017Минималната работна заплата става умопомрачителните 510 лв. от 460 лв.....

77

Спас

преди 5 години

3-4к заплата за депутат не е висока заплата. Все пак се очаква тези хора да управляват държавата.

76

Ум

преди 5 години

И 100 опита да направите нищо няма да постигнете. Тези така са стиснали кокъла че няма пускане. Овце, само се размислете за минута колко правят тези ***, които даже не ходят на заседания, въртят частен бизнес, възползват се от толкова блага ... а вие тънете в мизерия. Събудете се овце заспали!!!

75

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПърво тези , които предлагат , а след това и всички останали. Иначе др. Нинова може да даде няколко милиона от Техноимпекс , който открадна .

74

Василев

преди 5 години

Селяни прости, обостри ми се буполярното разстройство, не знам дали е от времето, но се га ще се натряскам!Казах ви да работите качествено и ефективно, защото после ще ми плачите, е дойде това време, все не стигат парите и все са малко!Само за пари мислете, а за работа никой не мисли!Парите са ви най-малкият проблем, това са едни хартийки, вие трябва да се научите да мислете, че без качествена и ефективна работа, ще се въртите в един омагьосан кръг!Научете си урока селяни прости!Никсън!ЦРУ

73

Василев

преди 5 години

До АнонименЗа такива роби, неуки и необразовани, които биват мачкани на работните места!!!Не съм казал никъде да се толерират некадърните и мързеливи работници, но има свестни хора, които биват експлоатирани без да получават и половината от това, което дават като труд и принос!!!Всеки частник е алчен, но има и съвестно алчен и самозабравил се алчен частник!!!Агент Били МейсънЦРУ!!!

72

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКогато човек е искрен дава личен пример. Например др. Радев и др. Нинова с нейните депутати се отказват от заплатите си в полза на нещастните майки с болни деца. A Боко и Цецка няма ли да се откажат. Или например Цветанов да продаде 3 апартамента от 6те и да дари парите на нещастните майки с болни деца?

71

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевЗащо да ги защитават от частника, частника нападал ли ги е? Частникът никого не принуждава, за какви роби става дума?

70

Анонимен

преди 5 години

Да върнеме Станишев да скочи мерезето 3 пъти!

69

Василев

преди 5 години

До АнонименАко искаш да умират хората от глад или да бъдат роби за жълти стотинки!!!Защо да не реват за пари, когато нямаме истински медии ,политици и синдикати да им защитават правата пред частника???Агент Джими Галахар!ЦРУ!!!

68

Анонимен

преди 5 години

Само гладници инекъдърници пишат и реват за заплати тука! Абе я кажете какво образование имате и какво можете да правите,стига сте гледали в канчето надепутатите,на президента,министрите,председатели на ведомств,агенции и т.н.!Ежедневно виждам такива,които една готова бланка на молба за отпуск не могат да попълнят,ама и те седнали за заплати да реват! 70 % и това което получават в момента не заслужават!