56

Граовец

преди 5 години

Мен не мой ме излъга.Аз не и вярвам. Ако има избори ще гласувам или за патриотите или за Бойко.Властта трябва да се държи далеч от Позитанската Престъпна Организация ППО.

55

az

преди 5 години

дори никому неизвестния летец дето не може да вдига самолета Радев вече спечели избори.Е да,подарени,ама все пак...само Корнито още няма ни едни спечелени избори хаха що така Корни милк

54

наблюдател

преди 5 години

Ленчето нещо се опасява. Като влезе в сливенския страховете й ще изчезнат и ще я пазят на държавни разноски.

53

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

52

Как сийка

преди 5 години

Има ли още кой да й вярва на тая с лъжливите обещания и твърдения?! От всичките й при казки и действия досега твърдо пролича как няма нищо общо между нея и президента, ос вен идеологията им - колкото и да твърди тя и двамата са от едно котило - БСП !!! Та той ако не беше от партията-столетница нямаше как да стигне до генерал ?! Вече и за глухите е ясно,че каквото каже тя генералът го повтаря,повтаря...А колкото до самия президент досега не сме имали толкова бездарен и безволев такъв!!!

51

Анонимен

преди 5 години

е искал 60% за завод за рециклиране на батерии и инвеститорите избягали в Румъния,а в същото време българите нямат работа и напускат страната и се обезлюдява.

50

Анонимен

преди 5 години

Герберите одират кожите на изпълнителите на поръчките и те нямат достатъчно средства да направят качествени пътища и строежи,това разкриха не един и двама.А чужденците не искат да инвестират,защото и от тях искат висок процент,но този процент не отива в полза на държавата,а на мафията."Елена Йончева: Винаги има алтернатива, тя зависи от всички нас",ютуб,https://youtube/watch?v=0UztVAs_1jAББ е искал 60% за завод за рециклиране на батерии и инвеститорите избягали в Румъния,а българите н

49

Г-ЖА ТЕХНОИМПЕКСОВА

преди 5 години

ДА КАЖЕ КАК НАПРАВИ ПЪРВИЯ СИ МИЛИОН И ЗАЩО ПРАТИ СИНЧЕТО СИ РАФАЕЛ ДА УЧИ В БЪРКЛИ В САЩ И С КАКВИ ПАРИ ГО ИЗУЧИ ТАМ? ЗАЩО НЕ ГО ПРАТИ В БРАТСКА РУСИЯ?

48

водач на МПС

преди 5 години

В интерес на Истината аз препоръчах пилота Радев за президент. И то още във времето, когато Нинова бе абсолютно непозната и не беше Фактор в Политиката. Има го в творчеството ми - пилотът Радев, командир на авиогрупа бойни изтребители МИГ - 23.Просто много съм наясно кога кого да предпочета и да предложа. Впоследствие предложих Красен Кралев преди президентските избори, но тогава Цветанов и Борисов предпочетоха да си седнат на ушите и заложиха на Цецка Цачева, която се провали с гръм и трясък.

47

Анонимен

преди 5 години

Кой нормален човек вярва на тази доказана от Решетников лъжкиня.

46

168

преди 5 години

НИНОВА И РАДЕВ ОРГАНИЗИРАХА МЕТЕЖ И ПРОВОКАЦИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ !!!!!! ПРОКУРАТУРАТА СЛЕДВА ДА ГИ ПРИВИКА ....

45

Долу БКП

преди 5 години

В какво се е заклела? Във фуражката на Ленин ли? Никой няма вяра на ***!

44

Д-Р УМОЧИСТАЧЕВ

преди 5 години

"Нинова припомни, че в Конституцията са разписани процедурите и сроковете при преждевременно подаване на оставка на кабинета."Поради нулев ефект, предписвам на лицето Нинова увеличение на дневната доза лекарства! АКО И ТОВА НЕ ПОМОГНЕ СИ ХВЪРЛЯМ ДИПЛОМАТА!

43

Анонимен

преди 5 години

Радев е истински президент,нямам нищо против да вземе властта.И то веднага.

42

Анонимен

преди 5 години

Кажете,че Йончева е в опасност,защото разби лъжите Бойкови!Какво увъртате?Това е истината,всеки дръзнал да каже истината е в опасност.

41

Зозо

преди 5 години

Корнелооооо, приготвяй си карираната униформа, цацата идва и за теб! То бива лъжи от глад, ама вашето вече на нищо не прилича.

40

Анонимен

преди 5 години

Нинова се кълне: Нямам съглашателство с Радев!и двамата сте на подчинение на Решетников

39

Българин

преди 5 години

Комунистическа клетва?Що за наглост, тези червени вредители нямат място в родината ни.

38

Анонимен

преди 5 години

Нинова се кълне: Нямам съглашателство с Радев! Имам само шефство и ежедневен инструктаж.

37

Рашка с прашка

преди 5 години

Съглашателство няма. Само уговорка. Нали Нинче?