76

Анонимен

преди 5 години

"СНОЩИ КЪМ 24.00 МЕ ПОСЕТИХА В ДОМА МИ НЯКАКВИ ПРЕДСТАВЯЩИ СЕ ЗА ПОЛИЦИЯ С ПАТРРУЛКА КОЕТО БУДИ СЪМНЕНИЕ ПОЛИЦИЯТА ДА РАБОТИ ПО ТОЗИ НАЧИН И В ТОЗИ КЪСЕН ИЗВЪН ЗАКОНА ЧАС. ПОПИТАХА МЕ КАКВО ЦЕЛЯ С ТЕЗИ ПРОТЕСТИ, КАКВО СИ ВЪОБРАЗЯВАМ, ЧЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ, КОЙ ЩЕ МИ ПОЗВОЛИ ВЪОБЩЕ НЕЩО ДА СЕ СЛУЧИ???????? ГОСПОДИН БОРИСОВ ДО ТОВА НИВО ЛИ СТИГНАХТЕ, ДА ПОДЛАГАТЕ ГРАЖДАНИТЕ БОРЕЩИ СЕ ЗА ПРАВАТА СИ И ПО-ДОБЪР ЖИВОТ, ДА ПОДЛАГАТЕ МАЙКИТЕ НА РЕПРЕСИИ КОИТО ИСКАТ ЕДИН ПО-ДОБЪР ЖИВОТ ЗА СВОИТЕ ДЕЦА?????? ДОКАЗАЛА СЪМ СЕ САМО С ТОВА ЧЕ НЕ СЪМ ПОЗВОЛИЛА ДА РОДЯ ДЕЦАТА СИ ЗАД ГРАНИЦА КАТО ЗА

75

Анонимен

преди 5 години

Протестиращите са били тормозени и малтретирани от герберското Гестапо,една майка на три деца написа постинг в Афера,как посред нощ са я тормозели полицаи.

74

ха ха ха

преди 5 години

Другарката ЛЪЖА.Червената шефка на червената олигархия.

73

Анонимен

преди 5 години

Курнелке,целият народ ти вярва.Ти досега не си ни излъгала нито веднъж.Е ,това,че не си срещала Решетников,не се брои,ама за Радев ти вярваме.

72

Анонимен

преди 5 години

:)) със снимка 3 , мога да плаша децата като не слушат

71

Курнелия крепи Бойко

преди 5 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още. Ха-ха-ха...

70

Анонимен

преди 5 години

съглашателство има при равните! в случая той е много дисциплиниран и само слушка! затова е и избран, да не спори!

69

маши на Русия

преди 5 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

68

Анонимен

преди 5 години

До Ст.СтаневТи може да не харесваш БСП,но хората ги харесват,важно е мнозинството,а не отделни индивиди и командорещи.

67

Крадливи и лъжливи

преди 5 години

Комунистически гадове, др.не може да се каже за БСП, демагози, олигарси

66

Ст.Станев

преди 5 години

Нинова най-сетне изплю камъчето-досега завоалирано,а вече открито иска властта и то на всяка цена?! Готова е на всякакви жертви,само и само да махне г-н Борисов,явно защото той много й пречи ?! Ниновааа,докато водиш зад гърба си една компрометирала се в годините партия и стоиш в защита на протежето си, г,син президента,скоро власт няма да видиш и не се надявай! И ти и цялата ти шайка сте потънали в пари и имоти и само пародийно плямпате колко много ви е грижа за обеднелия народ,оглозган от вас!

65

Анонимен

преди 5 години

Разгледах снимка 9. Коя е по-покварената?

64

снимка 9

преди 5 години

Двете вещици на едно място.Обсъждат някакво нещастие за България.Навремето зимата на 1994 Жан Виданов като сграбчи властта, после Лукавите отнесоха Нефтохима. Интересно какво ли са си харесали сега?Може да вземат добруджата и да почнат да добиват шистов газ. Нали ги разбират тези работи?

63

Г

преди 5 години

Грипенов ще може ли да вдигне Грипена?

62

V

преди 5 години

Следователно и ти си в опасност. Веднага си наеми кола с шофьор.

61

тъжен факт

преди 5 години

Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.

60

лайкам си

преди 5 години

До Как сийка 62А колкото до самия президент досега не сме имали толкова бездарен и безволев такъв!!!-----------------------------------Искам пак да лайкна!

59

Анонимен

преди 5 години

*** са геррбберите!Паразитират върху България.

58

Анонимен

преди 5 години

Къде дреме Цацаров? Кога ще се самосезира за престъпленията на Корни?

57

Eldorado

преди 5 години

Всички знаем че президента е .... на псп, а тая тръгнала да се прави на интересна... искала и нови избори.. само пари да се харчат а резултата за тях ще е още по разгромен