96

учен

преди 5 години

ОСНОВНОТО ПРОТИВОРЕЧИЕ В БЪЛГАРИЯ Е---ТАКСИ И ДАНЪЦИ СЕ НАЛАГАТ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ОРГАНИ А ГИ ПЛАЩАТ РАБОТЕЩИ В ЧАСТНИЯ СЕКТОР КОЙТО Е--75 ПРОЦЕНТА ТАКА ЧЕ НЯМА КОЙ ДА НАЛОЖИ НА ЧАСТНИКА ДА ПЛАЩА ТОВА КОЕТО Е ИЗРАБОТЕНО А КОЛКО ОПРЕДЕЛИ ТОЙ ---РОБИТЕ НА ТРУДА НАМАЛЯВАТ ТАКСИ И ДАНЪЦИ РЕЦИПРОЧНО СЕ УВЕЛИЧАВАТ СВЕТОВНАТА РЕВОЛЮЦИЯ Е --НЕИЗБЕЖНА---2025 МОЖЕ И ПО---РАНО

95

Анонимен

преди 5 години

Никой не вярва на г.жа Лъжа . Толкова е жалка и смешна , че просто ме е срам , че е Българка.

94

Анонимен

преди 5 години

Окрадоха де що можаха, манипулираха и купуваха избори. Набутаха парите по офшорки и скъпи имоти герберските наглеци.Вдигат цени както им падне, че все им малко, че искат още да дебелеят.Банкянския стана 200 кила, вече с кран ще го вкарват в Мецедеса. Една сюрия бодигорди с огромни зоплати го пазят тоя некадърник от народната любов.Македонеца за един Мерцедес го погнаха да то прибират на топло, тоя се разхожда с пет. Гранде мафиозо.

93

Анонимен

преди 5 години

Няма съглашателство. Само команди и изпълнение. Прави коремно. Много е дисциплиниран.

92

Анонимен

преди 5 години

Ахааааа, кофти ли ви е герберски ***. Шефа ви стана з посмешище където иде. Хората бягат като изоглавени само като го видят да се качва на трибуната. Оплеска всичко в държавата до каквото се допре. И сега за всичките мръсотии дето ги дроби три мандата си измисли , че Нинова му виновна, че го мразят.

91

Анонимен

преди 5 години

герб - жалки оядени търтеи. ТЕ са крадците и некадърниците, които ни натикаха в блатото, сега се чудят кой ми с.... в гащите? Ами вие това правите от 9 годин. Вече осмърдяхте цялата държава.

90

Анонимен

преди 5 години

МРАЗЯ ГЕРБ БЕЗПЛАТНО

89

Зелен чорап

преди 5 години

Аз дишам, дърдоря, живея и Бойко навиквам, тъй както умея...

88

Анонимен

преди 5 години

Ми защо пък да няма? Нещо много нагли станаха гербажиите. Те си бяха дупе и *** Борисов и Плевнелиев, но това можело. Плевнелиев в негов стил обяви, че `сваля доверието си от Орешарски` и цялото ГЕРБ смяташе това за най-нормално.Нинова да вземе да направи една обща партия с Президента. Ще спечели изборите с 20% преднина пред ГЕРБ. Жалки мишоци. Умират от страх от Нинова.

87

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

86

Анонимен

преди 5 години

Нинова се кълне: Нямам съглашателство с Радев! Това че пърдим с президента в едно гърне не е съглашателство, това е русофилско преклонение пред главния враг на България Русия.

85

Nuk

преди 5 години

Uuuuuuu dps i bsp teroristiiiii, uuuuuuuu dps i bsp fashistiiiiii! Uuuuuuuu!

84

Мария

преди 5 години

ИЗОБЩО,АМА ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ.

83

Анонимен

преди 5 години

фуражката и е голям фен, говори като нея, мисли като нея, разбира се с нея като с мъж, какво странно има!

82

Анонимен

преди 5 години

Кви са теа таласъми?!

81

Off

преди 5 години

И един мармот завива един пилот в станиол ;)

80

Истина е!

преди 5 години

Вместо президент получихме червената деполитизирана дебелана Йотова, ***(г-жа Лъжа) и дългата глуповата Деса в комплект.

79

,.,.,,

преди 5 години

Разбрахме че пилота е дисциплиниран.Изпълни командата на БСП и се ожени предизборно за тази която му развали семейството,за едната власт.И сега излага България където се появи с нея.

78

БСП-жалка

преди 5 години

Въпрос: Какво става като се срещнат комунист и крадец ? Отговор: поздравяват се - Здравей колега...

77

акуд

преди 5 години

само селенд**ка от крушовица може да лъже и да си мисли, че някой и се лови на мохабетите :)