41

SS

преди 5 години

а навремето един Австриец стана Германец...тогава много се бяха разтревожили...

40

мак

преди 5 години

Защо с лека ръка им давахте гражданство?

39

МНОГО СТРАННО

преди 5 години

в цяла европа пълно с турци който те на времето са ги викали да отидат да им работят за малко пари щото видиш ли ние сме с 2 леви, и сега ами защо има тука турци. по странното е че в българия никога не сме ги викали, те сами са се поканили да дойдат и не за да ни работят а за това ние да им работим и да ни експлоатират 500 години...

38

Анонимен

преди 5 години

В сърцето на Европа - такава липса на демокрация....Срамота, другари и другарки...

37

Bay Hoy

преди 5 години

До ДО Бай ХОЙКолко са били Траките и Славяните по тези земи при пристигането на "българите" по тези земи ?!!! Колко са сега ?!"...реципрочност ли искаш.. "

36

Bay Hoy

преди 5 години

До до бай хойМного си прав - вероятно ... без да искаш !!!Защото е малко вероятно да осъзнаваш, кои ще са мнозинство в Р. България след 20 години ?!!! Искаш ли жокер ?! Неестествено тъмни са за " българи" ! :)

35

до бай хой

преди 5 години

да имам грешка, днес християните в анадола са не 0,1 а цели 0,2 процента! съжалявам за грешката, реално е 100 процента:), е не като 25 процента 19 в... споко, до 20 г ще е нула, както трябва да стане и тук реципрочно

34

Анонимен

преди 5 години

Чудно как при 20%тюрк и 80%австр, продължаваш да сглобяваш кратки разсъждения досущ като 100%тюрк!Работи тежко, носи много, чака Туркие лято с миниван-а. Интеграция йок!Дето се вика: Варум, бе джанъм?!

33

Ашеша Ашаяна

преди 5 години

Ако искат да ги махнат просто няма да идат да пият едно кафе или искат да го изгонят за да му вземат кафенето на чичака или това е една гнусна Пи Ар акция и в двата случая виждаме падението на Европа. Путин да наложи санкции на ЕС също и Китай.

32

Анонимен

преди 5 години

Това е наистина гениална идея и за нашите ширини. Електората на ДеПеСе ще трябва да избере ведниж завинаги чии граждани ще са.

31

Анонимен

преди 5 години

> В нашата общност това се превърнаи спрях да чета. Той нямал турско гражданство, много интегриран бил, ама "в нашата общоност". Направо да ги изхвърлят от Австрия като мръсни кучета.

30

Кифладжията

преди 5 години

До Анонимен 23Ако се бяха заели сериозно, нямаше да има всяка седмица наръгани хора по улиците и гр. транспорт.

29

20%Тюрк80%Австриец

преди 5 години

Турците в Австрия работят повечето тежка работа, а австрийците лежат и пъшкат и източват социалната система на ЕС. Половината австрийци са политици другага половина са политолози, ако не са турците Австрия умира.

28

Анонимен

преди 5 години

Mrusni sa tiya shfabi te zapaliha sveta prez vtorata svetovna voyna i izbiha 55 miliona dushi,kogato turcite i drugite chujdenci vi rabotqt v fabrikite,stroitelstvoto,komunalnite uslugi a vie da lejite i pushite treva ste dobre nali ,no i vie izchezvate ostanahte 6 miliona drugite sa turci,arabi ,iztochnoevropeyci

27

КАЗАХ!!!

преди 5 години

И на тур,чолята дето са извън България не трябват да гласуват в България,

26

Bay Hoy

преди 5 години

До на т живковTемеруд смотаннннн - в Р. Турция има двойно гражданство - иначе на кого пудела щеше да пречи да гласува в Р. България !!!Отделно провери си източниците за броя на населението през 1878г. и сега, за да сравняваш проценти ...А колко процента са били мюсюлманите тук и колко са сега ?!!

25

Дрън-дрън

преди 5 години

Другата група мирни граждани пък вървяха по втората пътечка: освобождаване от първото си гражданство с процедура около една година, придобиване на австрийско след около 1 и половина години. След което (поради факта, презумпцията на имиграционните беше щом си австриец не ме вълнува какво друго гражданство искаш, кандидатстваш и т.н.) просто подаваха отново за придобиване на първоначалното си гражданство ( в повечето случай успешно, що се отнася до Балканските държави)

24

Кифладжията

преди 5 години

Късно е, либе, за китка. :(

23

Анонимен

преди 5 години

Няма шега при австрийците.Сериозно са се заели да оправят къщата си , не. като у нас.Тук куче влачи , диря няма.Продаваме паспорти на всеки , който е поискал .Важен е кекепира-Байганьовска работа.т

22

Анонимен

преди 5 години

Класически случай на джендърска НПО-манипулация. Взимат изключителен случай, сигурно един на 100 000 и вадят изводи от него. Изключенията НЕ СА ПРАВИЛО. Заради един Йълмаз дай да не правим нищо.Я у лево.