61

Виенски вурст

преди 5 години

Да се готвят българите....

60

Додо

преди 5 години

До Киро Х: Като добавка към написаното от теб колега мога да кажа, че още един мит за българите наскоро беше напълно разбит, а именно, че сме приели християнството през 9-ти при Борис, с кървави елементи на обеглавени цели родове, лоялни на (измисления от социалистическата историография) Тангра! Факт е, че Българите сме приели християнството още 3-ти век от Апостол Павел, а Кубрат, Аспарух и Тервел са били християни! Истината е като водата! Рано или късно пробива!

59

Киро Х

преди 5 години

До Дениз: Азиатския произход на българите е меко казано напълно скалъпен и съшит с бели конци, а директно казано си е една 100%-ова лъжа! Българите, или Болг-Ариите са траки-дефакто. Траки, всъщност е изкуствено създаден термин за описване на българските племена, живели тук от хилядолетия. Истината не изнасяше нито на СССР, нито на Юдеоболшевиките, нито на Постсъветска, Остатъчна Русия. Защото ние сме дали на Русия и езика, и писмеността, и религията. Това е неудобната, емпирична истина.

58

Дениз

преди 5 години

До Киро ХВ такъв случай и българите трябва да си ходят,тъй като прабългарите са ц.....,номадски племена дошли от Азия.Защо прикривате неудобната за вас истина за гените на Аспарух,който е бил ц......много добре го знаете,но ви изнася да го криете.Цял живот сте били мишки и такива ще си останете!Жалко за малкото,добри българи!

57

Киро Х

преди 5 години

Европа -на европейците! Турците са азиатци и мохамедани, и като такива нямат място в Европа! Във всяка поредна държава, в която се възстановява нормалността, като Австрия, в конкретния случай, (съвсем скоро и Германия) турците биват поканени да си ходят! С добро, като за начало....

56

Американ

преди 5 години

Не от Турция, от Моха,еда трябва да се отрекат. Иначе - марш!

55

Един турчин

преди 5 години

Когато имаш недостиг на работна ръка,приемаш турци и те са добре дошли.Когато държавата е стабилизирана ставаш избирателен в позицията си спрямо тях.Това е лицемерие!Целият свят е станал такъв.Светът вместо да се обединява,се разединява.Рано или късно,през каквито и трудности да премине нашият свят,един ден хората ще заживеят,като братя и сестри по цялата земя(и не само на нея),и начинанията им няма да имат предел...!

54

Кали

преди 5 години

Наречи го фашизъм

53

Анонимен

преди 5 години

Не виждам какъв е проблема - като искаш да живееш в Австрия, ставаш австриец и правиш като австрийците. Ако държиш да си турчин - заминаваш в Турция, ставаш турчин и правиш като турците. Ако решиш да си българин - идваш в България, правиш като българите.Само ислямягитe искат да ходят където им скимне, да правят каквото им скимне и да се пишат турци, араби, сирийци и афганистанци. И как ще стане тая?!? Що не си седят в държавите, като толкова си харесват бита и културата? Риторично питам...

52

Ястребителят

преди 5 години

"Той е кюрд и алевит и затова се страхува, че ще бъде вкаран в затвора, щом стъпи на турска земя."И тоя лъже като арийските си събратя, българите! В Турция имме милиони кюрди и алевити, но никой не си прави труда да ги вкара в затвора. Защо ли този го е толкова страх?!

51

дедо Ташунко

преди 5 години

До номер 52. Момче, прав си в разсъжденията, но изпускаш 3 нули в статистиката си. Турците в Германия са повече от 5 милиона. Не са агресивни по природа, но религията им е агресивна. За тях ние сме "неверници". "Правата" вяра е тяхната, а ние пасти да ядем. Идват нови световни конфликти, за съжаление. А от старите не можем да се измъкнем.

50

преди 5 години

Само това ли ще напишете ?А другата страна ?

49

Анонимен

преди 5 години

На този баща му е построил Австрия и Германия след всв. По онова време е имало недостиг на мъже защото са били убити през войната. Някой решава да си внесе работна ръка и го прави като приема турци. Дава им гражданство разрешава и да си доведат семейзтвата и днес има над 5 000 турци в Германия. В австрия не е по различно. Интересното е че след близо 70 години нито един Турчин не е интегриран. Живеят по същият начи както преди 70 години. Изповядват исляма и не приемат обичаите на местното населен

48

Анонимен

преди 5 години

И да ви боли и да ви сърби турци,араби,източноевропейци ще има в Австрия и запада защото на Ханс и Хелмут не им се работи

47

Мда

преди 5 години

Доста слабо начало,но все е нещо.Истината е в общоевропейската РЕКОНКИСТА-тотално прочистване на Европа от исляма,както е станало в Испания едно време.Друго спасение за Стария континент няма!

46

Анонимен

преди 5 години

Турция не позволява двойно гражданство с изключение за съседните страни. Ясно защо.

45

Анонимен

преди 5 години

Е портите на Виена австрийците ще ги държи 1000 г влага

44

Анонимен

преди 5 години

Те австрийците останаха 6 милиона,скоро арабите и турците ще ги превземат

43

Анонимен

преди 5 години

И хиляда минуса от резнатковци НЯМА да променят факта, че австрийците не могат да ви понасят! Скоро ще го проумеете!

42

Анонимен

преди 5 години

в нашата общност.... вие трябва да живеете в ЕВРОПА в постоянен страх и ужас! Само тогава смрадливите ви мутри придобиват що годе човешки облик! Браво на КУРЦ! Аз живея в Австрия и ВИНАГИ ще го подкрепям! Отврат са турчулята! На местните хора вече им писна от смрад и наглост!