155

ПатрЕот

преди 5 години

И сега като дойдат либералите ДПС и БСП, ще има Истанбулски конвенции, Пактове за Миграции, разбиване на семейството и ценностната система.... А от управление на БСП 1лв. не съм видял, толкова веднъж ми стана заплатата впрочем... 97г...............Оставете парите, че няма да ни вдигнат, а и ще ни сринат ценностната система, което е най-важното!!! А де не говорим ,че точно Орешарски спря Южен Поток... Изобщо са за трепане!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

154

Анонимен

преди 5 години

До МНЕНИЕ Нещо си объркал данъците бе негоднико..

153

МНЕНИЕ

преди 5 години

Цените и данъците в България са на нива и понякога надвишават нивата в ЕС.Защо Доходите ни са 10% от ЕС ?Имам отговор - в ЕС Бизнеса заделя за заплати 50% от Печалбата , в България Бизнеса заделя 5% - Корпоративния Данък . Кога Медиите ще разследват този закон ???

152

до 169

преди 5 години

Ами то е защото при Бай Тошо ток имаше и беше евтин.Ами при разтривача на ушите му, хем го няма хем е скъп.В това е проблемът.И по-зле ще става.

151

Анонимен

преди 5 години

Поредна балтия: Управляващите подготвят данък върху дрехи и обувки втора ръка

150

Анонимен

преди 5 години

Някой въобще усети ли се как Гробарите тихомълком увеличиха Данък сгради почти двойно.

149

Анонимен

преди 5 години

Честито на депутатите,че си вдигнаха заплатите със 100лв...А на пенсионерите 40лв коледна добавка и на тях честито,!!Докога народе ,ще търпиш и спиш!!!Докога??????

148

Анонимен

преди 5 години

ЧЕЗ призовава за разумно потребление на тока..... ПО ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО НИ НАСЪРЧАВАХА ДА ПОЛЗВАМЕ ТОК ЗА ДА НЕ РАБОТЯТ ЕЛ.ЦЕНТРАЛИТЕ НА ПРАЗЕН ХОД. ЕТО ЧЕ ДОЙДЕ МОМЕНТА КОГАТО НИ КАЗВАТ ДА ИКОНОМИСВАМЕ ТОК ЗАЩОТО ДРУГАРКАТА КУНЕВА СПРЯ БЛОКОВЕ В АЕЦ КОЗЛОДУЙ И НЕДОСТИГА ЕНЕРГИЯ. НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ НИ ГО КАЗВАТ ЧУЖДЕНЦИ КОИТО С НАШИТЕ ПАРИ ОТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК ПЛАЩАТ НА ТЕХНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ПЕНСИИТЕ. А НАШИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ВЗИМАТ ПО 200 ЛЕВА ПЕНСИЯ КОЯТО НЕ СТИГА ЗА НИЩО. КЪДЕ СА ПАТРИОТАРИТЕ МАМДЕБА

147

Анонимен

преди 5 години

Държава на кредит.Хора на кредит.Икономика няма.Само внос.Какво изнася и произвежда България.Печели се от това.А в Бг само пенсионери останаха.Всеки божи ден младите бягат.От какво ли?????Знаем отговора.Шепа народ,а депутатите 240!!!!!Резултат никакъв!!!

146

Ангел

преди 5 години

Протести и кръв от депутатски тикви по жълтите павета е решението на проблема!!!!Неможе от Нефтохима в Бургас А95 да се търгува на доставна цена от 1.85 лв за литър а Бензиностанциите да ни го продават по 2,30 !!!!!!това са 4500 лв брутна печалба на 10 хил литра .Те Искат по 5 бона да правят на ден от 1 бензиностанция !!!Смърт за картела!!!!Валентин Златев да го изгорим жив!!!

145

нн

преди 5 години

Българите все чакаме друг да ни оправи . По-рано бяха руснаците, сега американците. Това сме си. До кога? Казва ли ти някой? Робска психиса останала от турско, това сме ние.

144

Анонимен

преди 5 години

Всичко вече е IT дори работата на механика и машинния инженер е ИТ .. понеже от децата ви нищо не става , негодници са , мързи ги или не могат да мислят шизофреници са от марихуаната не могат да си концетрират ъкъла да решат някоя сложна задача.. Родителите на такива негодници викат , айде стига с ИТ , *** скоро и работа на хлебаря и ще стане ИТ..

143

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен То и в САЩ се краде , ама не са колония..

142

Анонимен

преди 5 години

Не може да се краде 99% това е единствената истина за икономика и доходи. България е специален случай,иначе всичко би си дошло по реда

141

Анонимен

преди 5 години

На 36 не можеш да станеш добро IT , освен ако не си бил математик , физик или електроинженер преди това.. на стари години можеш да завършиш само икономика защото е най-лесно.. биология , социология , богословие нещо разказвателно което се чете като роман.

140

Анонимен

преди 5 години

От както тиквата е на власт чуждите инвестиции са спаднали с близо 10 Пъти, какво увеличение на доходите искате, от къде да дойде.

139

Анонимен

преди 5 години

Интересно бедните българи откъде намират пари да изплащат кредити за жилища, щом като цените на жилищата продължават бързо да растат? Не разбирам логиката.

138

до155

преди 5 години

хайде скрий се с твоитв ИТ та, 3 милиона ИТ та ли да станем, Твоето ИТ хляб не меси, стомана не валцова, дрехи не шие. Само с програмисти икономика не се прави. А и твоята е от ден до пладне, ела да говорим след 10 г като си на инжекции за гърба и 4 диоптъра очила и трепериш някое иновативно младо програмистче дали няма да те измести. Щото няма как всички длед 10 г да сте шефове....

137

АНТИ

преди 5 години

До OridoАми така правят геноцид над населението.

136

Анонимен

преди 5 години

До Не емигрант 155Стига с това ИТ, бе! Чакате статия за доходите и налазвате да се биете в гърдите, че сте с големи доходи! Върви да работиш в Димитровград или Павликени като ИТ!Образованието в Бг не значи нищо.