175

ОХ

преди 5 години

А БЛАТОТО ВОНИ ....

174

Анонимен

преди 5 години

Като почнете да бачкате като на запад и заплатите ви ще станад западни за начина ви на работа кинтите ви са мнооого повече

173

Анонимен

преди 5 години

Ко каза ко?????Ама нещо сте се объркали!България цъфти и вържи.По улиците вървят и се усмихват само щастливи и доволни от живота хора.Спокойни са за следващия ден.Радват се на европейските цени!!!!!!Заповядайте господа чужденци да си харчите паричките при нас е рай за вас.

172

Джендър

преди 5 години

Гласувайте за ДПС и БСП... Изпълнете мечтата ми да приемат Истанбулската Конвенция и пакта за Мигрция И ДА СЕ ОМЪЖА ЗА ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

171

Анонимен

преди 5 години

Познахме!!!От сегашното управление са

170

Петко

преди 5 години

Едно време хората се чудиха как и къде да си ихарчат парите по бай-Тошово време,и пак им оставяха по гардероби ,ракли и ДСкаса. Сега не мога свъртя 10о лева в джоба и си и само дългове трупам .....даева и демокрацията деееева

169

Анонимен

преди 5 години

Само за 2017 година 8 000 български граждани са разпределили 7 млрд. лв.Познайте от коя партия са ?

168

Анонимен

преди 5 години

То пък един бизнес в България,чак да ти се доплаче.Правят жив рекет и на бизнеса с големи осигуровки,с големи данъци и тн и тн.Печелившите бизнеси пък държат едни с големи вратове,,!!!!

167

Анонимен

преди 5 години

В една западна държава чух по радиото следното, как ще се вдига следващите години минималното заплащане на ЧАС от 8,87 ?, на 9,19 ? през 2019 г. и 9,35 ? през 2020 г. и трябва да схифне до 12 ?/ЧАС и изречението от управляващите към работодателите: "РАБОТОДАТЕЛИТЕ ДА НЕ ПЕСТЯТ ОТ ЗАПЛАТИ!!!" Кога тук по някоя медия ще го обявят това, а?

166

е?

преди 5 години

Днес четох една статия, че бизнеса видиш ли нямал кадри. Ми бизнеса да вземе да заплаща както се заплаща в другите страни и тогава кадри ще има, никой няма да ходи навън да работи, ама със заплата която дават от 500 лева, кви кадри искат да има? Я да даде 1500-2000 лв. заплата, да видим дали няма да има кадри. Те с трици искат маймуни да ловят. Не се наядоха бе, големите бизнесмени, *** такива гладни.. да се затъкнете дано с тези заплати които давате, ще си работите сами.

165

ТОНИ СТОРАРО

преди 5 години

ПЕЧАТАЙ НАРОДЕ ПЕЧАТАЙ

164

е?

преди 5 години

Всеки от ония 240 излиза и казва че еди кое си в европа било така и ние като европейски граждани трябва и при нас да е така. Цените на храните европейски, цените на горивата - европейски, на дрехите, тока и водата, а бе всичко е европейско. Обаче за заплащането което не е европейско никой дума не обелва. Как един от тия 240, за толкова години не стана и не каза ДА УВЕЛИЧИМ ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА ЗА ДА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ.Как един не стана да го каже а все другите неща изравняват с европейските. ОСТАВКА....

163

Анонимен

преди 5 години

Държава ,която е мащеха за народа си.Обслужва интересите на шепа хора,които да увеличават капитала си все повече и повече.Хляба,топлото и водата трябва да са защитени и да не търпят увеличение.И това трябва да го гарантира държавата.

162

Алеко

преди 5 години

Тези неща не се случват най-вече заради манталитета на ***. Все друг му е виновен, все чака от държавата, мрънка, че няма реформи, а когато някой тръгне да ги прави, скача и го сваля. ***, *** така и ще бъде.

161

Анонимен

преди 5 години

Работя в сферата на сервизирането на ел домакински уреди. В тази сфера заплатите са над 1500лв стартово и...няма кой да работи. Никой не иска, защото не е престижно, иска се малко учене, а и е стресово...всекидневен сблъсък с изнервени и мрънкащи и претенциозни клиенти. Много инжинерни професии са в същото положение, механици, строители.... Не е като да си на бюро в офис. Толкова за мрънкането на българина, че няма работа и сме бедни....

160

Анонимен

преди 5 години

Кютек му е майката бастуни кютек .без кютек живвотът не е лек

159

Реалист

преди 5 години

Всичко това сигурно е вярно, но никой управляващ досега не го е подобрил и, за съжаление, не виждам и в бъдеще кой може да го направи.

158

Анонимен

преди 5 години

Представете си сега ДПС да бяха патерицата. Хората си бяха за Истанбулската конвенция и дефакто минаваше. Има Господ на този Свят! Патриотите ни спасиха...

157

Джендър

преди 5 години

Ще гласувам за ДПС и БСП, барим гласуват тая Конвенция та да вземем да се оженим с моя... Пакта за Миграция ще докара и доста Н,егри от Африка, ОХХХХХХ МАААЙКООО....

156

Спеца

преди 5 години

Борисов , знаеш ли да четеш!Виж каква е истината за българската икономика , която Вие от ГЕРБ рушите ежедневно с рекет , суджуци , евтини апартаменти и коли които "купувате като подаръци/питай Цветанов например/!Затова и народа се изнася , а инвестициите заобикалят България !Време е да покажете малко патриотизъм и да се оттеглите от властта и да не се връщате повече!Ами Вие само се хвалите , хвалите , а картинката е плачевна!