215

Анонимен

преди 5 години

Неоспорим факт: доходите в България са най-ниските в Европейския съюз.Какво остава като теглим чертата?Един гол .... сещате се.

214

Анонимен

преди 5 години

Имам план за възрождение на България:Чакаме ЕС и НАТО да се разпаднат и въвеждаме нaциoналистическа воeнна диктaтура. Мутрите и мафиотите се "оправят" с огнестрелно оръжие по стадионите.

213

2 ubaioci

преди 5 години

Da si spomnim za vazhoda na bg ikonomika prez 1830 godina naprimer....i kolko stastlivo bg pisachi se razhojdali po sveta s turskute si teskereta....

212

Kontriaase

преди 5 години

Bg koncessii sa mnogo zle i mnogo neizgodno prodadeni....revizirame cenata.....s bg referendum...falshivite bg prodavachi na besilkite....

211

Sketo

преди 5 години

Stopirame bg koncesiite s obstonationalen e-referendum...obstonarodna zabrana za iznos na prirodni resursi.

210

Здрасти....

преди 5 години

Ами той тиквата е отроче на комунизма бе, кво очаквате..

209

Зозо

преди 5 години

*** точат лиги по БВП-то от 106 милиарда лева :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) и 25 милиарда долара валутен резерв. Няма да стане дрогари Ерменковци!!!

208

Анонимен

преди 5 години

Означава.Че бюджета Се пълни от глоби данъци и такси! Икономика никаква! И в същия момент.ГЕРБ твърди.Че имаме "растеж"!? Пълна измислица!Оставка!

207

Справедливост

преди 5 години

Българи от всички страни обединявайте се!Да оправим държавата.!Напред юнаци смело.Съединението прави силата!За един по добър живот,за едно по добро бъдеще мафията вън!!!!

206

ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА

преди 5 години

До Пашов*Не знаех ,че Финландия и Норвегия са толково зле,а защо не и Швеция

205

Анонимен

преди 5 години

е вчера казахте че взимаме много пари и работодателите ще внасят украинки, що точно украинки и какво ще правят те не стана ясно, може и сирийци да внесат те много работят, африканци също тия бачкат 24/7 за 200 лева

204

iceblast88

преди 5 години

За 2017 износа ни беше по 400 лева на човек от населението на месец. От там нататък няма какво да си говорим повече. Това се пада на единица от населението. Имаме почти 1,5 милиона нищо, неправещи, неработещи, прави, здрави братя които чакат и те като пиявици на нашия труд + 800 000 държавни служители + почти 3 милиона пенсионера и деца. Е то не остана кои да изкарва парите. Като се сложи и, че по голямата част от икономиката ни е просто статистика и това е. Производство и износ му е майката!!!

203

iceblast88

преди 5 години

Простата истина е, че покупателната ни способност ще спада още повече всяка година. Данъците ще стават все повече и бягащите ще стават все повече. Няма как 1 милион да изхранят 6 милиона! Данъците ще се вдигат за да може реално работещите да изхранват разплутия и вечно нарастващ държавен апарат, от там и покупателната способност на гражданите ще пада, от там и все повече желаещи да емигрират и повтаряне на кръга, докато всички не минат в сивата икономика или не останат работещи в държавата.

202

Пашов

преди 5 години

Първи закон на Пашов: колкото една държава е по-близка с Русия, толкова тази държава е по-бедна.

201

Waffen SS

преди 5 години

Структурата на българската икономика е шиене на ***,със чужди суровини и добивна силно замърсяващ индустрия.Това по принцип е структура на икономиката на страна от четвъртия свят.След изчерпването на съответното находище,инвеститора се изнася със скоростта на светлината,а на нас ни оставя да се оправяме със замърсената и отровена природа ,злокачествените заболявания за десетки години напред,остава една мизерна концесионна такса,а голямата печалба,особено,ако е злато остава за тях.Нещо не виждам инвестиции в електрониката,електротехниката,специализираното машиностроене

200

Петко

преди 5 години

Рибата се вмирисва откъм главата и в България смърди яко. Цялата държавна машина пречи на хората които искат и могат да работят. Най-лошите неща от комунизма са още живи в България ама се правим че не забелязваме.

199

Waffen SS

преди 5 години

""Слаб икономически растеж""Ама как слаб,нали цяла Европа ни гледаше ,затайла дъх как летим напред,а те едвам кретат.Нали се чудеха на българското чудо.Как така няма чужди инвестиции,та нали сме най-евтиничките и най-високо квалифицирани в целия ЕС и неговите околности.Ама да шием още *** .Как беше мантрата от първите години на прехода?Всяко мазе -магазинче,всеки гараж- шивалня,всяка кола -такси.Е, с такава икономика -толкова

198

Бойко до 218

преди 5 години

Аз съм по-велик от всички богове, бе. Бойко мъъъдри.Не знаеше ли???.Има само една Сатана за мен. Казва се К. Нинова. Нека Лукавата се отрече от мен, аз Бойко няма да й се моля...

197

Бойко стайл

преди 5 години

Статията ви лъже.Моите доходи са си стабилни. А държавата това съм аз. Така ми каза Цецо да ви кажа. Как само го е измислил.Свиквайте, иначе няма ви пусна тока. И ще мръзнете като леден шушулки.

196

Анонимен

преди 5 години

Боко, Тикво, отричаш ли се от Сатаната?