401

Анонимен

преди 5 години

Как е след 30 години навеждане със смъкнати *** на САЩ и на Брюксел? Купувате ли само вносни западни стоки, вече български не се произвеждат. Работите ли в кол-центрове. Пътувате ли свободно без визи за САЩ? Слугувате ли в ЕС за мизерни заплати?

400

Анонимен

преди 5 години

Защо не видях нито един умен и красив да протестира? Окупация на су нещо..

399

до 415

преди 5 години

Пак аз. Да, ужасяващо некадърни, прости и корумпирани са, но и "интелигентните млади хора от чужбина" ги видяхме какво направиха. Съжалявам, че звуча скептично, но не виждам причина за оптимизъм, с ГЕРБ или с други.

398

До Бойко 419

преди 5 години

Бойко, не ми се спори с тебе. Един ден като умреш занеси си милионите в гроба. Ако има Бог ще гориш в ада, за всичките окрадени пари на българския народ.До Българи ще кажа: Бойко можеше да вдигне заплатите ви, но не искаше. 1500 лева минимална заплата са като 1млн. за него. Какви ли не ни изкара във форума?? Вредни, с офшорни сметки и прочие.

397

***

преди 5 години

Тука някой внушава че, тези дето ограбиха/приватизираха страна сега ще я спасяват... с революция при това!!! Революциите са им запазена мярка на тия, но за пръв път са на леки коли. Имат и мокри сънища как правят завой на изток и политат към Москва-Трети Рим, покланят се на руския псевдопатриарх, козируват му и му целуват часовника за 30000 пардон кръста, поглеждат нагоре и виждат слънцеликия, като император на цяла Византия!!!

396

Анонимен

преди 5 години

глyпавите могат да си протестират до безкрайност... това определено няма да промени живота им

395

До 414

преди 5 години

Ами защо протестираш тогава, като си се вредил? Отговора ми беше на твоя отговор към мен 397, където защитаваш комунистите колко отдавна билa приватизацията...Ако сте доволни що не си одите у дома ами сте надули свирките и искатe бсп дпс или служебния Радев да ви яхнат пак?

394

Анонимен

преди 5 години

умните и красивите се изпокриха.. явно сащ са спрели грантовете

393

Анонимен

преди 5 години

ДОЛУ ГЕРБ! ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА НАЧЕЛО С РАДЕВ!

392

Преведено от 414

преди 5 години

Бойко ( 414) да се бие да справедливост. Това виц ли е??? Той си е милионер и да него това е повече от справедливо.

391

Анонимен

преди 5 години

Слави да ни дойде и с млади интелигентни студенти да ни дига мерезето!

390

Анонимен

преди 5 години

...боят настанаааа тупат сърца ни...

389

До 413

преди 5 години

Да дойдат млади интелигенти хора. Мен не ме вълнуват партии. Бойко и Цецо само крадат. Ще продадат цялата държава, ако останат

388

Анонимен

преди 5 години

До До 405А ти вреди ли се? Или не можа да се вредиш, а? За мен светът е справедлив, не се оплаквам от липса на справедливост и не се бия за справедливост, а ти защо си недоволен, каква справедливост искаш.

387

до 409

преди 5 години

Хубаво де, и аз не съм му фен, ГЕРБ са ми гадни (а Цвичко го ненавиждам искрено и лично), но какво се очаква да се подобри след свалянето им? Плиткоумните ни надежди бързо да заживеем като "бели" хора колко пъти се разбиваха на пух и прах? Кой ще ни "оправи" сега? Не разбират ли хората, че не сме независима държава, а протекторат, който по план трябва да си стои слаб и беден и не протести, не бунтове, ами и революции няма да променят този факт?

386

До 405

преди 5 години

Това ли намери да кажеш ? Първа мисъл - кой се вредил кой не! Нали се биеш за справедливост УЖ ;) Май ти Лъсна партизанската физиономия, а ?

385

Анонимен

преди 5 години

Бойко Бойко само офшорни сметки ти са в главата и как да си прогониш народа. Такова нещо само ти можеш написа.

384

Анонимен

преди 5 години

Именно! Платените ***-революционери разчитат на къса памет и наивно младо поколение което не знае че, номенклатурата и другите структури все производни на бкп свърши тази работа чрез подставени лица и изнесе парите, та и децата си с тях! ---Ми какво искате сега бе, защо протестирате, защо ревете, парите нали са изнесетни, те се изнесоха, децата си изнесоха, какво искаш сега, това е били преди 30 години? Или те е яд, че ти не си могъл тогава да се вредиш като тях?

383

Да си знаеш Бойко

преди 5 години

Бойко никой не те харесва. Дори и тези на които си им платил да пишат тук и те не те понасят.

382

Човек с умения

преди 5 години

А защо комунистите и партийните секретари се вредиха да съсипват предприятията и да се правят милиончетата в офшорните сметки, а на народа не дадоха на обикновените хора с умения като мен да съсипваме и ние предрпиятия и да си сложим нещо настрана в офшорни сметки, а?