441

Скептик

преди 5 години

Вярно, трябва по-чист въздух. Затова ББ, правителството, НС, Президенството, Министерствата, Агенциите, Общинските и държавни чиновници - на колела или електрокари. Когато сторят това, когато финансират всеки данъкоплатец за нов ЕГР, Фап филтър, Катализатор, когато започнат да изкупуват коли по 3-4 хиляди Евро, да въвеждат повишени данъци. Иначе само бъркат в джоба ми, мръсниците.

440

Зозо

преди 5 години

Комунягиииии, с протести ли ще богатеете?! Хахахаахааааа, гладни ще стоите! това отдавна съм ви го писал тук.

439

K

преди 5 години

Днес от 18:30 ....

438

Анонимен

преди 5 години

Те поне с оръжие да бяха...

437

Анонимен

преди 5 години

Аз имам парички и не ми пука ;)

436

Getsata

преди 5 години

Тия като си тръгнат, кои са следващите, които са обещали някакви повишения на заплати или намаляне на цени, че нещо съм пропуснал тия убавци?

435

Анонимен

преди 5 години

Къпете се преди протеста и взимайте по някоя дъвка.... Има някои вонят на мъррши и от устата им излиза зелен отровен въздух.

434

Businessman

преди 5 години

Идвам на протеста, обаче да продавам носни кърпички. 50 стинки пакетчето. В тоя кочан виждам много зелени сополи и мърсоли по ръкави, мустаци, бради, бузи и по-свидливите ще ги смъркат навътре или ще си ги преглъщат и ядат.

433

Гражданин

преди 5 години

Къде плащат за протеста и по колко, че имам няколко дена свободни?

432

Протестър

преди 5 години

Нямам търпение това управление да си отиде! Като дойдат новите управляващи направо виждам как банковите сметки се пълнят, няма лошо време, нито една магистрала или път няма да има нужда от поправка никога и небето да е оранжево.

431

Анонимен

преди 5 години

А ти някога пътувал ли си с куфар в претъпкано метро, то е окачена работа, опразва се вече последните 2-3 Станции преди летището.

430

Ицо

преди 5 години

Трябваше да кажете по-рано, че искате по-хубав живот бе, народе! Те всички си мислеха, че така сте добре и нарочно ви държаха ниския стандарт на живот. Сега като дойдат новите управляващи, които са ви обещали по-високия стандарт на живеене, направо българите от чужбина ще се блъскат на границата да се връщат!!!

429

До БГ.работа

преди 5 години

За синът ти няма ли метро???

428

Бачо Тишо

преди 5 години

Спите ли спокойно, протестъри? С цялата тежест на дебелия ми шкембак ви сплесквам и се обръщам на другата страна.

427

Анонимен

преди 5 години

Гербавите мошеници ограбиха народа до голо!

426

Анонимен

преди 5 години

Оставка на милиционерското правителство!

425

Анонимен

преди 5 години

Нов Народен Съд за всички крадци на прехода!Сериозни присъди за виновните!Избори след това.

424

бг работа

преди 5 години

Днес по нац. радио чух един протестиращ, че искал "....хубав и щастлив живот"!!?? Заради подобни *** и 20 коли бяха блокирали Хемус и автобуса за София ги чака да се изкажат по радиото. Синът ми щеше да си изтърве полета и дал в София 25лв за такси. Явно таз жандармерия е само за парлама. Не съм против цивилизован протест или например общонационална стачка-ама като във Франция, но така само в недяля за час, два..и без ясни искания???

423

Анонимен

преди 5 години

Ей, добре че се сетихте да протестирате най-накрая! От другата година идват вече новите некорумпирани хора от улицата, които няма да крадат, ще са честни, веднага правят минимална заплата по 1500 лв, всичко поевтинява и България става направо рай! За 1 година всичко е супер! Само така, напред!

422

Анонимен

преди 5 години

Бойко играе карти със Златев, а на Корнелия мъжът й го раздава директор при същия. А вас ви правят на маймуни. И да се протестира, файда няма. Хората са зле образовани, прости и злобни, затова не могат да се възползват от демокрацията си.