361

СМЯНА НА СИСТЕМАТА !

преди 5 години

1934-1938 г ПАРТИИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН И САМО ЗА 5 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ БЕЛЕЖИ НЕБИВАЛ ВЪЗХОД И СТАВА ШВЕЙЦАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ ,ОТТОГАВА ИДВА И ЛАФА ""КАКВО МЕ ГЛЕДАШ КАТО ИЗПАДНАЛ ГЕРМАНЕЦ"" КЪМ ГЕРМАНЦИТЕ КОИТО БЯГАЛИ ОТ КРИЗАТА В ЕВРОПА И СА ТЪРСИЛИ РАБОТА В БЪЛГАРИЯ .САМО ЗА ПОЯСНЕНИЕ ПРЕДИ ЗАБРАНАТА НА ПАРТИИТЕ ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 1934 Г .БЪЛГАРИЯ ОТНОВО Е БИЛА В УЖАСЯВАЩО ИКОНОМИЧЕСКО И СОЦИАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ.ИЗВОДА СИ ГО ПРАВЕТЕ САМИ

360

Анонимен

преди 5 години

До До 373 Б. Г,378 Вярвай на госпожа лъжа,тогава.

359

ОТ 374

преди 5 години

Коментарът ми беше до 353 който призовава за революция срещу капиталистите, та му обяснявам кои бяха ПЪРВИТЕ капиталисти в БГ - бспарите и техните деца. А революциите водят само до обогатяване и преразпределение на капиталите и по-голямо обедняване на народа.Пак - хубава идея да се насочите към капиталистите - стачки искания за пари... ама менторите ви не искат това от вас!!! Те искат да си преразпределят баницата и да завият към Русия - мое мнение.

358

А бе

преди 5 години

Западните капиталисти като отрият цех тук защо плащат мизерни заплати, а не западни, по 450 лева на шивачки, Дънди прешъс плаща 650 лева заплати а правят милиарди печалби? Те комунисти ли са, на запад комунисти ли са?

357

До Б. Г

преди 5 години

Бойко как не написа, че изкарваш повече и от Господ?? Някой вземе ти се върже. Напиши направо вземам 1 0000000000000000 на месец.

356

Анонимен

преди 5 години

До До 355Младите сигурно не знаят но след 10ти Ноември всички които направиха частен бизнес бяха комунисти!А какви други освен комунисти имаше тогава? Защо не внесохте капиталисти да направят частен бизнес и да ви дават сега големи заплати.

355

БГ

преди 5 години

Ако искаш вярвай!Не съм тръгнал да те убеждавам е какво ви обещаха за да излезете на протест ? Държава работа ли 1500 лв минимална ли ? 500лв минимална пенсия ли

354

Анонимен

преди 5 години

До БГАми след като изкарвам 5торно на шефа си значи заслужава по високо възнаграждение ако питаш мен дори разликата е повече от 1 към 5В друга западна страна щях аз да вземам 2 а шефа ми 3 А защо не изкараш 10торно за шефа да прави по голяма печалба, тогава шефа може да реши да ти вдигне заплатата, след като при 5торно не иска. Фирмата си е негова и той решава. А ако не ти харесва напускай - заминавай в западна страна, сега може да работиш в целия ЕС - много ти здраве и успех.

353

До 373 Б. Г

преди 5 години

Престани с лъжите. Никой не ти вярва Бойко.

352

Анонимен

преди 5 години

Протестиращ пред НС : Милиционерите на Боко Тиквата и Цецо Пъпеша ни смачкаха като циннкови кофи.

351

Българин

преди 5 години

Предсрочни избори и БСП като дойде няма да краде като ГЕРБ и парите които са спестени от некрадене БСП да ги превежда по сметките на шефовете на фирмите и те да ги дават като надбавки на заплатите. В нашата фирма сме 12 човека ако преведе Нинова 12 хил лева некрадени пари на шефа може да ни дадат по 1000 лева коледна надбавка.

350

До 370

преди 5 години

Думата ,, заслужава " не фигурира в речника на българския работодател. И внос на роби от други държави няма да има. И Украинци разбраха що за стока сте работодатели български.

349

До 355

преди 5 години

Младите сигурно не знаят но след 10ти Ноември всички които направиха частен бизнес бяха комунисти! Не познавам нито един НЕкомунист с частен бизнес от това време. Извадиха от някъде някакви големи пари накупиха материали земи обурудване компютри.... да се чудиш как са работели с нас на заплата! Така беше през първите години на "начално натрупване на капитал". И сега очаквате бсп и президентът И да ви донесе справедливост?!? Та те са исторически спецове по революции които обогатяват САМО ТЯХ.

348

БГ

преди 5 години

Ами след като изкарвам 5торно на шефа си значи заслужава по високо възнаграждение ако питаш мен дори разликата е повече от 1 към 5 В друга западна страна щях аз да вземам 2 а шефа ми 3

347

Българин

преди 5 години

Държавата да въведе закон за 1500 мерезе. Ако частника не може да плаща такова мерезе - закровай фирмата!

346

До частник

преди 5 години

Дано фалира фирмата ти кръвопиец с кръвопиец. Само такива дето експлоатират хората харесват ГЕРБ.

345

Анонимен

преди 5 години

357- ПАРТИИТЕ ВДИГАТ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА С НОРМАТИВЕН ДОКУМЕНТ КАКТО Е В ЦЯЛ СВЯТ, ЗА ОСТАНАЛОТО ТРЯБВА ЗДРАВИ СИНДИКАТИ КОИТО ДА ЗАСТАНАТ ЗАД ГЪРБА ТИ И ЗАЕДНО ДА ДОГОВОРИТЕ В КОЛЕКТИВЕН БРАНШОВИ ТРУДОВ ДОГОВОР- АКО ТОВА ТИ Е НЕИЗВЕСТНО- НАУЧИ ГО И НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ. ВИЖ УЧИТЕЛИТЕ- НЯМА КОЙ ДА ВЛЕЗЕ ДА ГЛЕДА, ВЪЗПИТАВА И ОБУЧАВА ДЕЦАТА- ЗАТОВА ИМ ВДИГАТ ЗА ДА ИМА МЛАДИ УЧИТЕЛИ.

344

до Частник

преди 5 години

Това исках да кажа и аз ама те си мислят че Бойко или който и да е ще каже и ще се вдигнат!

343

До Б,Г

преди 5 години

Избиха ти комплексите. Нагъл си като Бойко, а може и ти да си Бойко. Прекръсти се на Б.Б по ти отива.

342

Анонимен

преди 5 години

Да заслужавам като всички българи. А вие работодатели се гръмнете дето сте алчни и не плащате . И децата ви да умрат