73

Анонимен

преди 5 години

Българи, ей тия циркаджии от снимката ви управляват.В комплект с Борисов и Цветанов.Много ли се гордеете ?

72

Анонимен

преди 5 години

Главният пожарникар е виновен за всичко .

71

Анонимен

преди 5 години

Патриотите нямат полезен ход!Нито да останат в управлението, нито да излязат - все са аут.Е, ако останат ще имат още няколко месеца лична далавера, но пък не е сигурно, че спецпрокуратурата няма да ги погне като необходимите жертвени *** в името на борбата с корупцията и злоупотребата с власт...Който е сътрудничил на ГЕРБ, е изгорял!

70

Анонимен

преди 5 години

Довечера 19:30 по ЬТВ можете да видите схемите за национални грабеж от шкембе патриотите

69

Анонимен

преди 5 години

Аз няма да спра да питам кога и кой ще се хване да разследва Кунева, Костов, Софиянски

68

Анонимен

преди 5 години

Ето това си заслужи българино , подарък от СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ !

67

Некромонгъри

преди 5 години

Сега борбата в ОП ще е за евроизборите, кой евентуално ще отиде в европарламета. над 10000 евро заплата и други джаджи. На Волен му е време да се пенсионира като Софиянски, който си изпра гащите на Ц.гара, взе милионите и се скъта. Какво по-хубаво място от европарламента за целта. Разбира се и другите патриоти била приели тази тежка задача, ако перспективата е забвение или затвор тук.

66

Анонимен

преди 5 години

продаването на паспорти също,много творчество и патриотизъм има да даваш гражданство на албанци и македонци чрез адвокатски кантори и фирми създадени точно с такава цел под форма на местни сдружения в чужди държави.

65

Анонимен

преди 5 години

Чудите кой докара ОП ??? Ами за тях гласуват, има една група, предимно пенсионери над 65,70 мъже по принцип, вече с психопроблеми заради възрастта, агресивни, викащи и псуващи, които искат да връщат някаква казарма, някакви царе, живеещи в главите си в началото на 19 век! Има и такива жени! Ето такива хора определят бъдещето ни! Да не говорим за последователите на Герб, предимно застаряващи жени(влюбени в Боко) и мъже, агресивни, злобни, незачитащи различното мнение и свобода!

64

Цирк

преди 5 години

Вижте палячото с каска и папионка и шкембелията - отбор клоуни и ***, оп, исках да кажа патреоти.

63

Анонимен

преди 5 години

Избори до дупка, призоваваше едно време Георги Марков. Днес нищо не се е променило! Избори до дупка, докато политиците ни се научат да управляват в интерес на хората, а не на олигарсите! Истина е, че истинска алтернатива няма. Все тия ще бъдат, но поне да се научат да работят, без да крадат толкова безобразно.

62

Анонимен

преди 5 години

Добре ве, гледам богата Франция вдигат им горивата с 5-10 ст. бръмчете отвсякъде, България вече десет години Тиквата и *** му ни разкатаха фамилията и продължаваме да ги траем.

61

Логик

преди 5 години

Неизбежно е рухналата държава да помете виновното за това правителството.Всякакви напъни да останат на власт или илюзии, че ще се размине са излишни. Бъдете истински патриоти оттеглете се навреме и дайте възможност на професионалисти и експерти да работят ЧЕСТНО за народа и държавата. Време няма за нищо друго освен за активни действия за подобряване на порожението. И не завиждам на хората които ще се хманат да ни измъсват от герберовото блато, но ги подкрепям в аванс.

60

Дядо Петър

преди 5 години

Поми-я-ри-те взеха да се ръфат помежду си.Явно кокалът им се изплъзва.

59

Анонимен

преди 5 години

Подавай оставка и не се обяснявай, шкембе войводино

58

Анонимен

преди 5 години

Клоуни разиграват циркове и си пълнят джобовете на гърба на народа.

57

Анонимен

преди 5 години

След като видиш снимката не можеш просто да спреш да се смееш :))

56

Анонимен

преди 5 години

А онези отзад чесалките ли им са?

55

БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА!

преди 5 години

ДНЕСКА БОЙКО ПАДА! АМИН ! ГОСПОД Е БЪЛГАРИН! ПОБЕДА!!!!!!!!!!!!!!!

54

Анонимен

преди 5 години

3 март манипулативния празник да се забрани , няма такова нещо а Санстефански предварителен мирен договор , някой въобще осъзнава ли какво е това???