113

Анонимен

преди 5 години

Борисов вътрешно ликува. Управлението за пореден път има проблем и той има кой да отнесе всички негативи (заслужено междувпрочем), както някога стана с РБ, РЗС и други патерици на ГЕРБ - патериците са затова, подпираш се при нужда, а като се счупят вземаш друга. А проблемът на ГЕРБ е сериозен - Бойко взе решение за спиране на ЮП с което ощети страната с 400 млн. годишно, а скоро и Булгартрансгаз ще губи по 100 млн. годишно. Ще компенсира като съдере кожите на хората с данъци, а това е проблем.

112

Анонимен

преди 5 години

"Всеки има право да протестира, но да не бъде за сметка на голямата част от обществото"Това го разбирайте "всеки има право да протестира, но да не бъде за наша (на т. нар. патриоти) сметка".

111

Анонимен

преди 5 години

*** големи творци тия, бе, нещо като прероден Леонардо... Айде оценете творчеството им по достойнство, моля ви се...

110

Не мога да ги гледам

преди 5 години

ПЪРВО КАРАКАЧАНОВ СИ СЛОЖИ СИНЯТА КАСКА ОБРАТНО, А СЕГА И ТОЗИ И ТОЙ СЪЩО. ТЕЗИ ДВАМЦАТА ЯВНО НЕ СА ХОДИЛИ КАЗАРМА, АМА ИНАЧЕ УПРАВЛЯВАТ СЪС ЗАМАХ.

109

Искания

преди 5 години

Намаляне на цени на:-ток искам от Козлудуй и ТЕЦ2-ЮП директо от Русия без посредници, 500 милиона год. от транзит да се финансира парното на един милион българи-намяляне на цена води и подгряване-парно- 2015 г. цена на газ по-висока, 2018 по-ниска плащаме парно с 200 лв. повече-таван на печалбите на търговци-спиране на НЗОК да финансира частни болници-премахване на Сградна инсталация - ЕС и ВАС решение 2012-Закон срещу картелите - затвор и конф. имущество- Банкери затвор при фалит банки

108

Анонимен

преди 5 години

Само като се види снимката, става ясно как ни се подиграват и присмиват.

107

Анонимен

преди 5 години

На фотото Сидерчо е като изпаднал германец,но с папионка..

106

Евро избори 2019

преди 5 години

Волен си турил папионка и е готов за Европата.За да има приемственост в политическата линия Бареков му обяснява къде в Брюксел правят шкембе чорба.....

105

Armagedon

преди 5 години

С тия патриотари,Борисов беше до тук.Един по един се "изчесват" от управлението и го оставят да бере плодовете на срама сам.Освен цялото Правителство да подаде оставка, друго решение не виждам,защото и следващия патриотар,вице,ще е от същата помия.Дори и да не излъчат друг, вице,тия вече са като воденичен камък на шията му.Дори и Цвъчко схвана безизходицата,защото няма как и този път, да направи от лай*ото,торта.Беше,каквото беше. Дето се вика-"Сбогом Гергино,да ти *** панаира".Оставка...аааааа.

104

до107 Кантонерки

преди 5 години

Какви фашаги са ?Тези четирмата са Мюсюлмани .

103

boyko.uzunov

преди 5 години

Времето на агентите на ДС е крайно време да свърши - така и агент БУДА трябва да се отправи към бунището на историята!!

102

Дарвин философ

преди 5 години

Френската радикална десница на Мари Люпен каза : тия тримата не са националисти и се гушна с ВОЛЯ .Същата Воля която се хвалеше с просветени в листата.Нещо светлината ги напуснала ,на тъмно е най-добре не се виждат мизерията и деянията....

101

Кантонерки

преди 5 години

Тримата фашаги и Бареков-творци -тоалетни,дюдюци,сини каски,барабани мани мани

100

ВЪПРОС към ДАНС

преди 5 години

Ковачки пази три места в Бобов Дол - Симеонов , каракачанов и Сидеров .За Борисов не е сигурен дали да е в бобов дол или в ораново .

99

Аку

преди 5 години

Творчеството им е нео-фантастично-Клозетно творчество.Третия хубустник дори има нужник лично открит от него и гордо посочен в речта му при оставката като върхово постижение.....

98

Анонимен

преди 5 години

С цената на всичко СДС и ДПС никога вече няма да управляват държавата ни.

97

Анонимен

преди 5 години

С цената на всичко СДС и ДПС никога вече няма да управляват държавата ни.

96

ДО 100

преди 5 години

Не коментирай хора, които не познаваш. И първо погледни себе си и децата си на какво приличате....... /според съседите ти/.

95

някой

преди 5 години

Детска кухня "Вип бебе" снабдява армията с храна!!!Браво г-н министър!

94

Анонимен

преди 5 години

Волен е пълна трагедия. Б.оклук отвсякъде. Не, че другите управляващи не са същите. Но него най-много му личи.щял `да преосмисля идеята за патриотична коалиция`Може като я преосмисли да си я завре някъде.