93

Анонимен

преди 5 години

Бойко е пътник и властолюбивите му лакейчета няма как да го спасят.Колкото и да се правят на клоуни и да слагат каски и нощни гърнета на празните си тикви.

92

Анонимен

преди 5 години

Днес Мента Стоянова каза, че в България нямало безработица, а печалната истина е,че с ниското заплащане, корупцията, шуробаджинащината, мутренското обиране на народа и.т,н, управляващите прогониха работоспособното население от България и сега няма работна ръка, а не безработица.

91

Анонимен

преди 5 години

Ангелкова от два дена играе танца на победата и черпи наред и си кръстила боксера Валери,защото бил гръмогласен и т.ъ.п

90

Анонимен

преди 5 години

Волен отдавна разбра,че няма да го бъде с патриотите и търси варианти,хитър и опитен е той,да не го подценяваме.Не е като Симеонов-вреслив,с шумомера,приказва врели-некипели и необмислени и до къде я докара...?Даже Шкембе войвода-мазен,гладък,хлъзгав,не се прави на твърд и непримерим,смуче си биберона и не му трябва нищо.

89

Анонимен

преди 5 години

Може да не е във властта но Волен от парламента няма да го махнете! И с другите е така. Това е разковничето,ама си мислите че като не е в коалицията не ви яде парите ли?НАРОДЕЕЕ ?????

88

Анонимен

преди 5 години

За първи път от 10 год чух по тв.Европа критика и негативна информация за герб,явно вятъра се е обърнал,прав е един политолог-народа започва бавно да се отръсква от герберската плевел.

87

Анонимен

преди 5 години

Късно е Волене късно е! Правиш последните опити да спасиш собствената си кожа. Всичките така наречени "патриоти" сте вече политически трупове.

86

до 91

преди 5 години

Те патриотарите са си прегърнати с ГЕРБ от самото начало, ама неграмотните и лесните за манипулиране им пуснаха клипове със знамена, хоро в реки и т.н. патриотарски чалги и те се вързаха, та избраха тия юнаци да ги доят. Това важи за всички в Народното събрание. Има и нормални партии, но те нямат толкова мафиотски пари за рекламни блокове да се показват по тв преди изборите, а *** гласува за кого му пускат по телевизията и още спори БСП или ГЕРБ, наивно смятайки, че има разлика :)

85

Анонимен

преди 5 години

Прегърнаха се с Герб, най-голямата грешка и на тримата!

84

Anonimen

преди 5 години

Волене, ти влезе в парламента точно заради Каракачанов и Симеонов, ние теб те видяхме толкова години във властта какви ги натвори. никой нямаше да гласува за теб и затова никой не те предлага и за европарламента, ама ти се чудиш как да се вмъкнеш и там и папкането да продължи

83

Анонимен

преди 5 години

И Волен Руснака и Боце тиквата са бити карти и кака *** все бити карти. Изчерпани до нямай накъде и направали поразии за 100 год. напред. ГЕРБ, БСП, ОП, и всички управлявали до сега през парадния вход на централния софийски затвор.

82

Анонимен

преди 5 години

Кака СиСи са пълни циркаджии ОСТАВКА

81

Зозо

преди 5 години

Волен руснака е бита карта!

80

Анонимен

преди 5 години

а, извинявам се, тия двете отзад не са к, а са жени с занижена социална отговорност

79

Анонимен

преди 5 години

болене, якичката ти не е сменяна 3 седмици - 3 дни дневален 3-а смяна!

78

Анонимен

преди 5 години

Не бе вирус н е бе грип народа се побърка от лекарства един крак не могат да излекуват съд за тия до един

77

Анонимен

преди 5 години

Днес трябва да е последният ден на такива клоуни,като политици!Всички щебъдет изметени!!!Начело с Мишката,която отново се е покрила извън България!!!!

76

Анонимен

преди 5 години

По побъркан от Кеворкян няма ето и кипи верно единственото творение е да изгоним ромите и да ги пратим в държавата сега за сто човека протест не сме будали да идем из студа Марешки няма да намаже и докторите да обявят поредния грип по случаи идването на празниците

75

Анонимен

преди 5 години

Той смята, че една от големите грешки на малката коалиция е било решението двама от тримата лидери на ОП Валери Симеонов (НФСБ) и Красимир Каракачанов (ВМРО), да влязат в правителството.=болен лидеров , досущ като хидроинженера - иска да "управлява", но да не носи персонална отговорност, за да остане "чист" и в "бяло"! Позиция на мишка !свършИ се с теб, ***, и бабите по селата вече те знаят какво представляш - една $*** на повикване (вип-ескорт) в т. н. българска "политика"!

74

Анонимен

преди 5 години

Каската е явно следствие изводите, които си е направил от времето неотдавна, когато всеки минувач го замерваше с презрение, а той се криеше под една маса :)