37

Анонимен

преди 5 години

Последните десет години преди изборите :Кунева : Никога с Борисов !Янето Янев : Ще вкарам Борисов в затвора !Сидеров : Ку....те на Бойко !Това са патерици на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ за десет години !Народе пак ли ОНЗИ от Банкя !

36

Василев

преди 5 години

Като ми се правите на много отворени и социално угнетени хора със силно чувство на справедливост, къде бяхте когато се направи масовата и касовата крадливи приватизации, къде бяхте когато се правеха заменките,къде бяхте когато корпорациите и монополите ви бъркаха в джобовете и вие гледахте като наакани малки деца с пръст в устата!!!Бати Бойко е велик, селяни прости!!!Агент Дейвид Комароу!ЦРУ!!!

35

Анонимен

преди 5 години

Василев, живота наистина е жесток за такива като теб, понеже нямате социален живот. Имаш само един компютър пред който висиш по цял ден.Животът ти наистина е жесток, ***!

34

Анонимен

преди 5 години

Някаква оставка нищо не решава - този НЕГОДНИК (както правилно го оприличи В. Енчев) трябва да бъде разследван за отклоняване на държавни средства за полусрутения плет по границата с Турция, и за настаняването на държавни служители по неговите хотели в Странджа, както и с какви средства въобще е могъл да си построи тези хотели!Заигравките му с олигарси като Цеко Минев и Домусчиев въобще няма да ги коментирам!

33

Анонимен

преди 5 години

Агент Иван чака четвърт век за да се докопа до военното министерство и то в момент, в който предстоят големите сделки със самолети и тлъстите комисионни.Пред парите всякакъв патриотизъм и отговорност изчезват.България над всичко се превърща в - Парите над всичко!

32

Анонимен

преди 5 години

Опитах да гледам Каракачанска мас... по БТВ . Ох лошо ми е , гади ми се .

31

Анонимен

преди 5 години

Уникална държава ще да е в която,вицепремиера ходи да намалява една музика,да бие бабички ,да обижда едни болни деца и да краде като за световно с държавни поръчки....!!В коя друга държава този досега да не е затвора????За Мутрона и Кривоглавият да не говорим.....

30

Василев

преди 5 години

Добро утро селяни прости!!!Да ви кажа нещо под секрет, ГЕРБ ще управляват държавата половин век или петдесет години, както искате ги смятайте, толкова колкото столетницата е управлявала страната, за да има някакъв баланс!А между другото си разправяйте по хорските седянки, колко развито комунистическо общество сме имали и каква велика индустрия и икономика сме изградили!!!Живота е жесток, селяни прости!!!Агент Джош Макгрегър!ЦРУ!!!

29

Име

преди 5 години

един от вариантите е меркел влиза в затвора, за да попадне на хора, като юнкер, там!

28

Ми кво са...

преди 5 години

...да назначават шестия братовчед на винкела по стринкина линия и пак същото. Нормално по тези географски ширини. Както казва охраната в Министерствата, където дори не можеш и да питаш нещо, тука е така! Като не ти изнася, се махай.

27

Анонимен

преди 5 години

Тоа на снимката изглежда, като замислен УЖ болен човек!

26

Анонимен

преди 5 години

Симеонов не може да си тръгне. Той е хотелиер - не е ли близо до властта, ще стане като Ветко Арабаджиев. Тук или си плътно до боса, или си в немилост - дворцови правила, какво да правиш.

25

Митьо Очите

преди 5 години

до 29 О, к'во си говориш. Аз от акциите на Валери Симеонов по Слънчака не съм спал по цели нощи от притеснение, брат.

24

Анонимен

преди 5 години

Съберете се всички на площада, обявете за новата власт и управлявайте държавата, вместо тях. Толкова е лесно.

23

Отконевръза

преди 5 години

Ние трябва да дойдем. С големите чепици с желязото.Няма какво да чакаме този или онзи да на оправя.

22

Анонимен

преди 5 години

Само Хабиб Нурмагомедов и Сабина Саидова- "Мой Дагестан", бре!

21

Анонимен

преди 5 години

Защо ли тоя стар бизнес железар чака цял месец за да хвьрли оставка, явно за да остави кокала шефовете му докато му бият шута доста се брькнали в ждоба!

20

Анонимен

преди 5 години

Който и да дойде отзад ще се привижда Костов. Или Нинова.

19

Анонимен

преди 5 години

Обогатените Предатели , останали без шеф на парламентарната група и без зам. Бойчо , някои ги пратиха в Парламента ?! Пепел народе , пепел и посипвай по ....

18

Анонимен

преди 5 години

Който и да дойде ще е в пъти по-добре от една безмозъчна Мутра!Е няма да е добре за раздутата администрация и шведите,които са поставени над закона!!!!