77

Анонимен

преди 5 години

До БратокГлоГ приятелю.

76

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 67глупости! Валери Симеонов сам се закопа обаче сякаш не му дреме, че това е огромна излагация Явно наистина не е имал и представа че да участваш в управлението на една държава не е като да играеш хазарт в казиното.там като загубиш може и да не съжаляваш ама тук...тук това е недопустимо.не може политик във висшите кръгове на властта да е толкова безотговорен и да се държи като хашлак.Така удряш по своята и по репутацията на хората които са ти гласували доверие.И ги предаваш Това е

75

Анонимен

преди 5 години

Много разчитам да се мисли разумно и да се излезе с правилното решение. и тези които остават да бъдат по - малко егоисти и да мислят за нещо по - важно от себе си най - после. Вариант Сидеров - НЕ!Този толкова явно драпа за властта, че чак е гадно. А на другите, на които се предложи пожелавам да не се държат като страхливци. Подкрепете правителството, България няма нужда от избори сега -поредния излишен харч.Освен това трябва да държите малко на достойнството си щом смятате че го притежавате

74

Solar Power

преди 5 години

До г-н Тинев (62) - Чудесно когато се опираш на Ботев. Сега опри се на техните думи на Ботев и на Левски а именно - русия ВЪН от България !!!

73

Solar Power

преди 5 години

Еми сърди се на протестерите. Те викат ДПС+БСП обратно. Сърди се и на зелените защото не дават да копаме за шистак в Добруджа и таква е цената на бензина на борсите....Това са нещата. Простички за който има нещо в кутията :) Който няма дават му 10лв. да носи плочки до 4-тия етаж или да скандира нещо вечер....

72

безпартиен

преди 5 години

само заради това,че е предотвратил подаряването на 700 декара от Бузлуджа на БСП аз ще гласувам за него.Всеки враг на БСП е мой съюзник!

71

Браток

преди 5 години

Кой ги избра тия менте патриоти не знам? Интересуват се само от кокал. Главното е, че повече няма да влезнат в управлението, ГРОБ няма да има коалиционен партньор и пак БСП и турците ще управляват. От трън на глок и кервана си върви

70

Анонимен

преди 5 години

Искрен Веселинов е най-подходящия- честен,не-арогантен и мислещ за хората и държавата.

69

Armagedon

преди 5 години

Реалистични сценарии,колкото си искате,но това съвсем не означава,че ще е добро решение.Най-добрия"сценарии"ще е цялото Правителство да подаде оставка.Толкова време вече не се ли разбра,че с политически"антиподи",коалиции не стават.В политиката трябва много да се внимава с тия неща,защото някои смесвания са "взривоопасни".

68

КОЛОЕЗДАЧ

преди 5 години

До Анонимен А ОБРАТНОТО

67

МНЕНИЕ

преди 5 години

*патриоти* са синоним на турските специални служби - продават БГ Паспорти на ИДИЛ .Да се махат и то с твърдата ръка на Прокуратурата и ДАНС .Такива Продажници на България трябва да лежат в Бобов Дол по 20 години - да копаят въглища за Ковачки .

66

анонимен

преди 5 години

КОЛКО МУ Е УВЯХНАЛО КУКУРИГУТО.ТАКА Е КОЙТО КУДКУДЯКА БЕЗ ДА МИСЛИ!

65

Анонимен

преди 5 години

Пълна оставка на властта! До гуша ни дойдоха тия! Пазарлъци.кражби. и се канят да ни управляват 100 г! Всичко за тях е ок! Цъфнахме и вързахме според тях! 18 процента живеят добре! А останалите им остава да се надяват само! ОСТАВКА! Веднага!

64

Анонимен

преди 5 години

Сидеров трябва да бъде разследван за връзка с Доган !Дотам се е докарал Доган ,като Фердинанд ,всеки го мрази и смята за зло !После що бил Бойко на власт!

63

Анонимен

преди 5 години

Валерка,бадева те жертваха курбан даже и онези хубавци "работодателите" които седяха зад гърба ти те прежалиха.

62

Анонимен

преди 5 години

Ей такива като тоя са всичките ЛъжеПатриоти - мошеници, нагляри и далавераджии.Чудя се въобще как нормален българин може да гласува за такива.

61

Анонимен

преди 5 години

Касабов начело на парламентарно и правителствено разследване на Сарай гейт със Сидеров !

60

Анонимен

преди 5 години

"Троловете тук как разпалено обясняваха преди миналите избори как вече БКП щяла да спечели.И какво стана?"Ми троловете познаха спечели БКП - ГЕРБ.

59

Анонимен

преди 5 години

"Патриот е,душа дава,за наука,за свобода,но не свойта душа,братя,а душата на народа..."

58

Тинев

преди 5 години

Поклон пред ГОЛЕМИТЕ българи!Умишлено не споменавам имена за да не би случайно да пропусна някого.В случая обаче, ще си позволя да се опра на Христо Ботев и неговото стихотворение " Патриот ".Имам чувството, че великия поет живее в наши дни. Толкова са актуални словата му.И в следващият момент се сещаш, че разни далавераджии с наклани вратове и изпъкнали шкембета се САМО ОПРЕДЕЛЯТ като " патриоти ".Боже господи ....................