57

Анонимен

преди 5 години

Някак си не мога да си представя Нинова премиер,а Карадайъ вице!

56

червено син дедо!

преди 5 години

НФСБ има единствено двама достойни кандидати за този пост: Касабов и П. Петров!

55

Анонимен

преди 5 години

Троловете тук как разпалено обясняваха преди миналите избори как вече БКП щяла да спечели.И какво стана?

54

Анонимен

преди 5 години

Васильов , виж реакцията на шефовете на Европа , когато Тиквата се мъчеше да чете преди десет дни в Хелзинки ! Гъдел Нюз . Подигравката е пълна .

53

Анонимен

преди 5 години

И пак да има избори, и пак Герб ще спечели.Кой друг да спечели? То народа няма алтернатива. Дайте му разумна алтернатива и ще управлява някой друг. Но след тези протести се видя, че Слави е човек на БКП, същото важи и за движение ДНЕС.БКП с ДпС на власт народа не иска.

52

Анонимен

преди 5 години

Дали ще ходи по баровете на нашето Черноморие

51

Анонимен

преди 5 години

Никой не може да обясни исканията на т.н. протестиращи . Те казват не искаме никакви партии , искаме народа да управлява . Е като как го виждате това , което го няма никъде по света. Даже дивите племена си имат вожд. Истината е по прозаична. След арестите на олигарсите на БСП се търси отмъщение от тях . Важното е ГЕРБ да не са на власт. Спомняте ли си какво каза Банев преди изборите, важното е ГЕРБ да не спечелят . Да ама спечелиха и сега др. Банев е в ареста .

50

АТАКИСТ

преди 5 години

Шопо, ти изби рибата....Всички в тази държава си мислят обратното- че Дългия е *** на Първанов, Гергов и Доган.Може би ти си само прав в тази държава по отношение на този въпрос.

49

Анонимен

преди 5 години

до 51!Ам то, какьвто е тоя на снимката такьв е и идольт ти! Тьй че, вземи си аверите и си бийте шута за раша и не се врьщайте повече продажници плашепотарници.

48

Шопо

преди 5 години

До АТАКИСТУчиндолецо е платено *** на Бойко Борисов !

47

Анонимен

преди 5 години

Виц епремиери да искаш.Кандидати....бол!

46

Анонимен

преди 5 години

Бойко Методиев Борисов никога не е печелил избори за да управлява !Неговата чета , след голямата лъжа и преливане на избирателите от НДСВ към СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ е . 2009 -117 , 2014 -97 , 2017 - 89 грешни душички , овчички , послушни !

45

Анонимен

преди 5 години

Дигнете мерезето бе, дигнете мерезето!

44

АТАКИСТ

преди 5 години

Българин, да дойдат НОВИ? Откъде? От Мелмак- планетата на Алф?Нали видя, че и Слави Трифонов се разочарова от проекта да събира екип за партия, като видя че хората не стават за политици..хора много добри в професията си, но не и за политици.Специалност политик не се учи.То ти е вродено. Владимир Путин!

43

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 5 години

Вицето Симеонов, наистина намали силната музика нощем, от Сл.бряг към Несебър.Безсънните нощи с думба-лумба намаляха с около 80%.

42

Василев

преди 5 години

Сисътемата е добра и тя не ви убива, мързела и некадърността ви убиват, както и дребния селски тарикатлък!!!България има нужда от ГЕРП, така както всеки младеж има нужда от свобода да пътува, да работи, да се развива където си иска, с една дума ГЕРП е слънцето и въздуха за всяко нормално МИСЛЕЩО българско същество!!!Агент Кайл Бранкети!ЦРУ!!!

41

Българин

преди 5 години

Не искаме нито едните,нито другите. Да ни дойдат нови да ни дигнат мерезето!

40

Анонимен

преди 5 години

до 42 Василев, а любимият ти бат Бойко с теб ли ще си харчи 4-те милиарда заграбени от народа или на теб ти хвърля 5 стотинки за коментар и това на теб ти стига?

39

Анонимен

преди 5 години

Каквато и стратегия да приложат, истината е че тупат топката докато кукловода на Бай Х***й не му каже да ърли пешкира! Геп е изчерпан макар и най-успешния проект на ДС!

38

Пустиняк

преди 5 години

Да сяда следващият безпринципен първичен необуздан *** от *** на "патриотите"! Те други нямат.