175

Анонимен

преди 5 години

До факюпреди 38 минутиАко увеличат гражданската на старата ми кола в пъти просто я спирам от движение , предполагам така ще направят още хиляди , защото самата кола не струва , колкото гражданската застраховка дори. Тогава пак няма да им стигат парите за застраховки , понеже няма да има балами да им плащат и какво следва ? Още 4-5 пъти увеличение ахаха смешници! ------------Не миличък - тогава ние "по-простите" които ползваме градския транспорт няма да висим в задръствания заради трошките ви

174

Стоян Георгиев

преди 5 години

Госпожата като е толкова загрижена за природата и екологията, да си дарява цялата заплата на 10 семейства, че да може същите да живеят по-екологично. Ще спра до тук, защото останалото не се чете...

173

КРЪГОВЕ ОТ ФИРМИ

преди 5 години

Разделяй и владей- пушачи и непушачи, шофьори и пешеходци, здравноосигурени и не, 20-годишни коли и 18 годишни коли, лоши и добри- ТАКА СЕ ПЪЛНИ ГУШКАТА НА КРЪГОВЕТЕ ОТ ФИРМИ.

172

Кезло

преди 5 години

Зa богaтите евтенийкa a зa бедните скъпотия. ***

171

ХАХАХА

преди 5 години

До АнонименДа не забравяме, че в изсичането на горите голяма "заслуга" има един наречен симеон. Кой се му търси сметка, а той нахалника само иска ли иска.

170

РЕКЕТ

преди 5 години

Гражданаската е рекет наливащ пари в частни фирми. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗАСТРАХОВАНЕ на пазарен принцип???? върнахме се в 90-те само че вместо с яки момчета, сега действат с Менда и парламента.

169

Анонимен

преди 5 години

До Гол и босМи то убуу, ама ако спрат тея въглища, сторежи и малкото производство, което имаме, Румния няма да е просто пред нас, а ще ни се струва неземен рай.

168

Анонимен

преди 5 години

Гражданската, не би ли трябвало, да е по-евтино? Ако някой и блъсне коалта, ремонта ми ще е 1/10 от това, кеото ще излезе на някой нов седан за 40-50 000 лева.

167

Гол и бос

преди 5 години

Нека се направи изследване колко замърсява дизела на ОМВ рафинерията до Виена и колко замърсява дизела на рафинерията Лукойл до Бургас! Рафинерията да плати сметките на бедните българи, които карат с тази помия!

166

АаВвСс

преди 5 години

А защо никой не споменава строителните дейности и техника колко замърсяват?А защо никой не споменава за отоплението на твърдо гориво?А защо никой не споменава за незаконната сеч и изнасяне на дървесина от България?А защо никой не споменава за така наречената "зелена енергия",защо се изкупува на много по-висока цена от обикновената при положение,че е възобновяема?А защо никой не споменава за незаконните мини ВЕЦ-ове по реките?

165

Анонимен

преди 5 години

А данъка на печките, които осезаемо замърсяват през зимата колко ще бъде???

164

Анонимен

преди 5 години

Аз съм виждал 20 годишна кола да не пуши, а по-нова да оставя перен дим след себе си. Всичко е до поддръжка!

163

Анонимен

преди 5 години

Евтин или безплатен обяд няма! Беше що беше! Които и да дойдат така ще бъде! Старата еврейска поговорка гласи: "Старай се да печелиш,а не да спестяваш!"

162

Анонимен

преди 5 години

Най лесното и безболезнено за ситуацията е да се приеме закон за внос на употребявани коли до 6-8 години!

161

iceblast88

преди 5 години

А защо най накрая не направят и едно проучване с 1 кола (произволна) заредена с гориво от България, Румъния и Германия. Да видим с различните горива какви вредни газове ще излизат. Дали ще открият нещо което всеки българин знае? Да не се окаже както при храните, че горивата в България са трето качество, в Румъния второ и в Германия първо. Дайте от там да почнем! От гнилоча които ни се пробутва за гориво, защото всичкото гориво в България е отвратителен леш!!!

160

Партиен член

преди 5 години

Защо тия ни облъчват само с простотии? Постоянно ми дават примери с Франция, Германияи др. Е да ама в Париж вчера в центъра се движеше мерцес 124 дизел. Това е само един пример. И там се карат 15,20г. коли, верно по малко са но ги има. Но може да караш 1 месец в града и колата е чиста. В София за два дена все едно не е мита. Първо оправете другите замърсители пък тогава се спрете на колите. Там така са направили.

159

Анонимен

преди 5 години

Къде в Европа най много пушат,къде карат най старите коли,къде въздуха е най мръсен,къде умират най млади,къде работят най малко,къде са юнаците що бозаят 25 години??? Отговорете си сами!

158

Бочев

преди 5 години

Трябва автовносители те да вкарват коли произведени след 2010 -!!! Изчисти х ме на Запада - *** те.

157

Анонимен

преди 5 години

Мръзнат и подсмърчат за ясни неща! Колата не е лъжица за всеки! Най евтиното е да я купиш!

156

винекс

преди 5 години

До wer така е само че два пъти повече масло горят заради износването на двигателя