195

до Менда

преди 5 години

Менда, простата калинка , знае ли че в САЩ ОФИЦИАЛНО ДОКАЗАХА че дизелите на Волфсваген с ЕВРО-5 замърсяват от 10 до 14 ПЪТИ над допустимите норми. В резултат Волсваген платиха над 15 милярда долара глоби в САЩ и изтеглих всичките си дизелови коли от там. Даймлер и БМВ тихомълком спряха да продават коли с дизелови двигатели в САЩ, следователно техните модерни дизели също са СУПЕР ЗАМЪРСЯВАЩИ. Но за тези ФАКТИ калинките на ГЕРБ слепи и глухи, тяхната цел е единствено да дерат кожата на най-бе

194

Гоши

преди 5 години

Смейте само, купувам си най-стария дизел, вадя 2 тръби от капака, правя го coal rolling и пред парламента!

193

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСлизайте от скъпите коли се качвайте на трамвая. Няма де ме тровите с вашите скъпи коли и да ви дишам скъпият пушек. КРАДЦИТЕ са в скъпите коли. Взимайте си поредната метреса и че качвайте на метрото.

192

Анонимен

преди 5 години

Поколението на прехода е гневно! Те не искат това, което е досега да продължава и занапред. Няма как в ГЕРБ да се появят внезапно нови идеи, нови лица, нов тип поведение, нито нова енергия за нещо съзидателно.Излизането по площадите няма да приключи скоро. Сегашният политически модел не може да продължи. Той доведе до превръщането на властта в йерархия от мрежи (суджуци), които се хранят с корупция.

191

Анонимен

преди 5 години

Какво общо има възрастта на автомобила със способностите на водача да го управлява за да се калкулира цената на гражданската отговорност?Тези вместо да лобират за интересите на народа, който ги е избрал се впуснаха бясно да лобират за застахователите.Нали е пазарна икономика да ги оставят да се оправят, щом са на загуба защо даже и чужди застрахователи оперират в България?

190

Анонимен

преди 5 години

До .. А за киното, искам да видя как каниш някоя девойка на романтичен филм и отивате с трамвая .. Кола си трябва и тва е .-----------------Така ли? Девойката саката ли е бе човек. Айде стига глупости. А, ако не й се ходи пеша - е...... има едни жълти коли. Веднъж седмично ще се понабуташ леко. Има и нощен транспорт, който е почти без пари. Не ми пробутвай глупости.

189

Анонимен

преди 5 години

Хайде слизайте от скапаните си трошки и да приключим темата. На г ол г ъз чифте пищови - като си беден не си купуваш кола, която да трови всичко живо и да й плащаш скъпата подръжка. ИМА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ - в него не боли и там хора се возят. Вие хем бедни, хем задниците ви в коли да са . Е , не става............. и колкото по-скоро го разбере, по-добре. Да не говорим как ще намалее трафика и няма да се задръстваме нон-стоп. КАКВО ОЩЕ НЕ ВДЯВАТЕ, а ?

188

Анонимен

преди 5 години

До ЕмоЗа въглеродните оксиди е така, но к'во пра'им с емисиите от азотните оксиди и разните ароматни въглеводороди? щото там дизелА е напред с мат'рияла

187

Анонимен

преди 5 години

Не мислим както трябва, затова ни слагат данък. Чак сега схванах логиката. А пък аз толкова си мечтах за стара кола, а трябвало да си мечтая за нова. Слушам и започвам да мисля правилно, г-жа Менда.

186

Анонимен

преди 5 години

Менда май скоро ще ни попита ЗАЩО НЕ ЯДЕМ ПАСТИЧКИ вместо хляб? Мирише ми на революция. Така става когато управляващите се самозабравят.

185

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа си виждал държава само от бизнесмени? Или мислиш, че Бойко сам строи магистралите? А хората които физически стоят магистралите, могат ли да си купят нова кола? От туризма пищят нямало сервитьори и бармани. За да има бизнес трябват работници.

184

.

преди 5 години

Кво да не ти ги разтяга човека бе , освен ако ежедневните ти ангажименти не са на 4-5 спирки от вас и то без да трябва прекачване , градският транспорт е пълна мизерия . А за киното, искам да видя как каниш някоя девойка на романтичен филм и отивате с трамвая .. Кола си трябва и тва е . Аз от март до ноември съм си решил проблема - 300 кубика скутер ямаха , върви не по лошо от кола 1.4 , вре се навсякъде , няма зона , няма дявол . Всяка година все повече хора минават на тоя принцип

183

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПалячовците, които ни призовават да оставим колите и да ползваме градски транспорт дали са виждали трамвай или автобус в час пик в София--------------Скъпи ***, не ми ги разтягай тези на мен - 80% от всички трошки тръгнали из улиците в час пик на работа ли са тръгнали, а?. Ще се препълнени трамваите. И за сведение редовно ползват градския транспорт,пък още съм жив и здрав. Но друго си е да идеш до парка, или на кино, или на кафе с очукана смръдлива трошка нали ? Айде стига вече

182

Анонимен

преди 5 години

Задължително да плащаш на частници, които да определят цените на пазарен принцип??????? Хора това по конституция не е ли забранено? Има ли адвокати тук?

181

Анонимен

преди 5 години

Ми спрете да сте бедни бе. Напуснете си мизерната работа, направете свой бизнес.

180

Трамкар Т8М-900М

преди 5 години

А ще дадат ли пари за нови коли на всички, след като било така?

179

Анонимен

преди 5 години

Да- Кръговете от фирми на управляващите явно са в застрахователният картел.

178

Анонимен

преди 5 години

Е вече ни казват и какво да мислим. БОЖЕ ОПАЗИ!

177

ГО е ВЕЧЕ ДВОЙНА

преди 5 години

ГРАЖДАНСКАТА ПОСКЪПНА ПОЧТИ ДВОЙНО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ.

176

ТЯ МИСЛИ ВМЕСТО НАС

преди 5 години

Е хайде да не ми наливаш мозък в главата, Менда. Аз мисля че ти не можеш да мислиш екологично, щом като смяташ че това е е екологичен закон.