295

Ала бала

преди 5 години

Те господата ни министри толкова чисти толкова бистри за народа все работят па се чудят как да го изработят Ех народе работи джоба ти си ни пълни а тебе кво като те боли нали избрал си ни ти кво тогава ти горчица който и да избереш все това ти ще ядеш

294

Щерю

преди 5 години

- С евтина селска - няма ли?!?

293

Co

преди 5 години

Дали старите коли няма някой да ги потърси за използването им като коли-бомби, собено по-мощните - над 2000 кубика, за атентати в Арабския свят,и не само там, във всички държави, където има опити за явен геноцид на народи. Както казваше преди четири години някакъв арабин-ислямист, че старите коли побират най-малко 200-300 кг. взрив, тринитротуолуол, а ако няма -смес от селитра,сяра, бронз, калиев перманганат и много пирони, болтове и шипове. Пази бложе това да не се случи в България!

292

Симеон

преди 5 години

Менда Стоянова - Българите да мислят з екологията?, Кога?, Когато се изсекоха горите ли или когато се горят сметищата, че кой не иска да си купи нова кола за да е облекчен от данъци и гориво, но как да се случи когато хората в България живеем не като хибриди а като над 20 годишни автомобили

291

Joko

преди 5 години

Мента,... прокарваш лобиски закони !1 Тръгнала си по ос_раните пътеки на Валерчо...

290

Аз

преди 5 години

Значи Бонус-Малус се въвежда наравно за всички шофьори, а вдигането на цената на гражданската (неоснователно) от еко съображения се вдига със задна дата. Да не говорим че данъка в общината отчита годините на автомобила! Не гражданската!?!?

289

Анонимен

преди 5 години

наглост на eвpейско ниво

288

Тракториста

преди 5 години

Абе идиьоти нагли вие не разбрахте ли че трябва първо да вдигнете доходите на народа че всеки да може да си позволи нов автомобил на никого не му се кара вехтушарника на западняра как за трийсет години не се наядохте не ви е целта хората да си копуват нови коли целта ви е да вдигнете данъците да пълнете хазната да има кво да крадете само трепане ще ви оправи

287

Здравейте

преди 5 години

Просто изпуснахме момента че не ви застреляхме всичките още 90 години.. Сега сте мафия в лицето на Европейския Съюз и САЩ !! Печелите!!!

286

Здравейте

преди 5 години

Заглавие за депутати и правителство 20 години затвор !!! Така ми харесва!!!

285

Здравейте

преди 5 години

Много ли се радваме????Какво заглавие само!!

284

Тъпака

преди 5 години

От кога вредните емисии се определят от годините на автомобила а не от газаналозатор.Аз ли съм тъпака или някой претендира да ми вземе името.

283

Анонимен

преди 5 години

ДанЪК се пише,не данАк!

282

ЛОБИСТКИ ЗАКОНИ

преди 5 години

Съгласен съм, че трябва да се съблюдават еко нормите, но за целта нека ДАНАКЪТ , а не ГРАЖДАНСКАТА да се обвърже с:- замереното ниво на вредните емисии (при Годишния технически преглед)- ако не е така (според емисиите), нека да важи за новорегистрираните автомобили (вместо правилата непрекъснато да се променят)Въпрос: КАКВО ОБЩО ИМА ГРАЖДАНСКАТА ОТГОВОРНОСТ С ВРЕДНИТЕ ЕМИСИИ И ЕКОЛОГИЯТА. КОНЦЕПЦИЯТА НА ЗАСТРАХОВКАТА Е ДА СЕ ОБЕЗЩЕТИ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА ПРИ ПТП?ТОВА СА ЛОБИСТКИ ЗАКОНИ!

281

ГРАБЛИВИ ПТИЦИ

преди 5 години

"20-годишните коли със скъпа Гражданска. Това е!. Българинът трябва да живее по-екологично"Каква ти екология? Какви 5 лева? На едни стари дизели им сипват горяло масло в резервоара, а други бензинови са с газови уредби с инжекцион и са супер екологични? И двете са 20 годушни автомобили. А за тези дето горят гуми, стари дрехи и всякакви пластмасови отпадъци, за да се отопляват, кой ще им направи забележка, а? Или ЕЛЕКТОРАТА не се закача? ГРАБЛИВИ ПТИЦИ!

280

Анонимен

преди 5 години

Другари и другарки,чакам ви на терминал 2 последният да изгаси лампата и да вземе знамето.До там ни докараха тия че голи и боси да ходим.Опитват се да замажат положението,но истината се вижда.Аз имам едно предложение хайде от догодина на който му изтече ГО да не я подновява,гарантирам ви че до средата на годината застрахователи ще направят застрахоеките по 50лв.Просто знаят че народа колкото и да е недоволен в началото след това винаги си плаща,там ни е грешката!

279

Анонимен

преди 5 години

Миндо, сития не вярва на гладния, ти ако вземаш 500-600лева заплата няма да предлагаш такъв безсмислен закон само че 4000-5000лева ти се говори. Аз да съм на твое място ще предложа да се данък че хората дишат въздух. Вярвам че сега добре спиш.

278

Анонимен

преди 5 години

Т.е.ако я разбирам тая, тъй като тя е по стара трябва да плаща по-високи осигуровки, данъци и прочие. Такава и е логиката на поредната обезумяла калинка. Те хората нарочно карат стари коли, не е заради безкрайно ниските доходи. Колко трябва да си зле за да мислиш по този начин!

277

Анонимен

преди 5 години

Докато голяма част от хората се чудят как да си платят сметките и дебнат промоциите по магазините за да напазаруват храна, не очаквай " чрез този данък ... да живее по-екологично..." ще живее по-икономично и ще продължи да си кара старите коли. Едно семейство пенсионери, купили си нова кола когато са били по-млади и работещи, как да си купи сега нова кола?! Най-справедливо е всички регистрирани до сега по сегашната схема, от утре по новата. Но не ви изнася, нали?

276

Анонимен

преди 5 години

Но 23 годишните