515

Аууу

преди 5 години

Гербаджийските *** яко са се организирали след тия жалки излияния и оправдания от вожда...

514

Анонимен

преди 5 години

Плебса е гладен,плебса иска сеир.

513

Анонимен

преди 5 години

Да управлява Патриарха!

512

акуд

преди 5 години

*** никога, ама никога няма да си министър председател :) ще си останеш просто мома от крушовица

511

Анонимен

преди 5 години

Улицата ваша,власта е наша! С тези мижави платени акции и две горливи медии не става!

510

Анонимен

преди 5 години

Странно е, че тук някой хора твърдят, че образованите не сме подкрепяли протеста. Аз съм сигурен, че ще намерите достатъчно образовани хора, които подкрепят протеста без да имат политически пристрастия към ГЕРБ, БСП, ОП, Воля, ДПС или някоя друга партия ! Всеки гражданин независимо от образованието си има право на глас и на протест, така че хайде без квалификации !

509

Анонимен

преди 5 години

Лесно е да предвидим какво ще ни донесе кабинет "Орешарски 2" на Радев ! После БСП- ДПС! Не знам някой да е забогатял по тяхно време! Този,който твърди,че ще управлява и ще донесе благоденствие на хората лъже! А този, който сравнява едно време и сега, иска да ни докара пак комуната като строй!

508

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЩе работите ли един ден безплатно за ГЕРБ!- С най-голямо удоволствие.- А за бойко Борисов?Да, с най-голямо удоволствие.А зда Цветан Цветанов? - Също.- Какво работитне?- Ами, гробар съм. =================ШКОЛОВКА - това е то..... долни и гнусни червенушковци. Това сте вие2222222222222222222222222222222

507

Винету

преди 5 години

До 525. Не позна, няма. Тази басня се повтаря и трябва вече да си я научил.

506

Петров

преди 5 години

БСП подкрепя протеста.Протеста на бедните, неудачниците, необразованите и на престъпните елементи.Това са феновете на леля Корни и на другаря Радев.Тези хорица са свикнали някой да им ДАВА, те сами не могат да свържат двата края защото са необразовани неудачници.Те не могат да се оправят сами.Е БСП ше ви Оправи.Другарите са наточли зъбите, приготвили са офшорките и чакат само будали и бедняци да излязат на улицата и да ги яхнат. Приготвили са и голяма лъжа - Визията.Вервайте им - будали.

505

антиджендар

преди 5 години

азмразавибезплатно

504

Анонимен

преди 5 години

В бюрото по труда-Ще работите ли един ден безплатно за ГЕРБ!- С най-голямо удоволствие. - А за бойко Борисов?Да, с най-голямо удоволствие.А зда Цветан Цветанов? - Също. - Какво работитне?- Ами, гробар съм.

503

50

преди 5 години

Не се опитвай да ни баламосваш с изтъркани номера!Отмяна на плоския данък,за да има повече пари за пенсионери ,болни,армия и пр.!Горивата не зависят от теб!Ако днес ги намалят под политически натиск,утре пак ще скочат по законите на пазара!

502

Анонимен

преди 5 години

хвърлял си я два пъти ама тоя път ще е завинаги

501

Демократ

преди 5 години

ГЕРБ да си стягат куфарите, че им станаха много тежки.

500

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си психопат,за да пишеш такива мерзости- мнения! Не си невидим идиоте! В интернет няма невидими! На твое място ще ме е страх!

499

Анонимен

преди 5 години

Имаше много хубави нещапри социализма които недаваха на сащ политицитеда спят спокойно . В крайнасметка използваха недоволствотона маргинализирани висшистии др . подобни .

498

Анонимен

преди 5 години

До Анонименбяхме почти 9 000 000,всички имаха работа,всички учеха/даже и малцинствата/имаше хляб за всички,90 % си купиха собствени жилища,апартаментите струваха по 4 000 лв.,а билетчето за треамвай-6 стотинки.ЕЕЕЕЕЕ?---------------Бяхме 9 млн. защото тогава от тук нямаше мърдане или - куршум в главата. Искаш или не тук ще си налагаш парцалките в панелката, която изплащаш цял живот. Що не си гледаш работата, а ?

497

Анонимен

преди 5 години

А какви са бонусите на другарката Лили Павлова, ще има ли за нови чанти.

496

Анонимен

преди 5 години

Пак заплашва с оставка ,пак ще избяга от отгорност.Ще се избере временно правителство което ще прави свои неща . И отново Бойко със чисти ръце и изтрити спомени за бъркотийте си ще го преизберете !!!!! За четвърти път ! За какво го избирате щом при всеки проблем той бяга от отговорност .