535

Българин

преди 5 години

Платени били протестите ,ах ха ха ха!Оставка тоя *** Бойко Борисов не е хубаво да подава,докато не бъде заставен да промени системата за избор на парламента!Да спази точките от Референдума на Дългия!Иначе няма нужда да бяга с милиардите от мандатите!

534

Анонимен

преди 5 години

Нещо кротнахте, довечера Вожда ви пак ще вдигне кръвно.

533

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКато лъжата стане министър-председател ще си ги навакса. Тя знае как дълбооооко да бърка в кацата с меда. Спокойно. Но НЯМА ДА Й СЕ ПОЛУЧИ ПРОСТО.

532

Анонимен

преди 5 години

Това са платени протести. Раздават им по 50 лв на ден. Да видим БСП докога ще издържат финансово.

531

Анонимен

преди 5 години

Мандраджиите от БСП протестират.

530

БОКО ОХАХАВЯ

преди 5 години

ДА Я ПОДАДЕ ЗАВИНАГИ. ЗАЩО СЕ МЪЧИ С НЕЩО, ОТ КОИТО НЕ РАЗБИРА, ТА МЪЧИ И НАС, ПРОКЛЕТНИКЪТ. НО ЛЪЖИТЕ ДНЕС ПРЕД АРМЕНЕЦА-ЗА ОТЛИЧЕН 6+! ЗА КАКВО НЕ ИЗЛЪГА -ДОХОДИТЕ ВИСОКИ, ОРЕШАРСКИ ФАЛИРАЛ КТБ, А НЕ ТОЙ С ДЕЛЯНЧО , ОНЯ ДЕБЕЛИЧКИЯ, И СЕ ОБЛАЖИХА С НЯКОЙ ДРУГ МИЛИАРДЕЦ, БСП УПРАВЛЯВАЛА 120 ГОДИНИ, БСП ПРОДАЛА НА АМЕРИКАНЦИТЕ МАРИЦИТЕ.ИСТИНАТА Е,ЧЕ Е ИВАН КОСТОВ,КОЙТО КРАДНА МИЛИОНИ ОТ СДЕЛКАТА,САМО БОКО ДАВАЛ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ,И НЕ ГО Е СРАМ, ЧЕ СА 1 300 000 ОТ 2 МИЛИОНА БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ!

529

Човеко

преди 5 години

Я съм чул че ти пати се фръга за щастие! Айде направи народо щастлив.

528

Анонимен

преди 5 години

ЧЕ ЗА КАКВО НИ Е ПРЕМИЕР КАТО НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ НЕГО....ОСТАВКА...

527

Анонимен

преди 5 години

Че то жизненото равнище си зависи от теб самия. Какво, да ходи премиерът да работи вместо теб ли?

526

Бай Хей

преди 5 години

До 518. Супер банален, втръснал ни коментар. Чел съм го стотици пъти и през 2013, след което дойде Олигошарски и се оказа, че имало и по-зле. И ако си забравил, след това мнозинството реши още два пъти да си върне онзи, дето уж не ставал.

525

Анонимен

преди 5 години

забЕлязахте ли колко обран беше премиера по телевизията тази сутрин и реално нищо съществено не отговори като аргумент за ниското жизнено равнище в България...само общи приказки и едни и същи заучени фрази...усещаше се все пак някакъв страх и смущение от това ,което се случва в страната ,но и типичния за него инат...Иска му се протестите да заглъхнат и да не подава оставка,но в същото време нямаше какво силно да противопостави като аргумент в своя защита за лошия ни живот...така че ОСТАВКА...

524

Бсп са гадове

преди 5 години

До Простото. Ти и такива като теб не сте никакви обикновени българи, а мръссни, подли, миризливи червени галлоши, които само търсят начин да рушат, пречат и плюят. Ето това сте вие.

523

Анонимен

преди 5 години

Тонка на гладно не ти върви "мисълта"

522

Реалист

преди 5 години

До 545. Няма проблем, но нали знаеш какво следва - Борисов 4.

521

Анонимен

преди 5 години

Време ти е за третата

520

До тонката

преди 5 години

Вървя обядвай ве т'рол от глад ще умреш да венцеславиш Тупань!

519

ПроСоТо

преди 5 години

До Да добавя,който каже:-"Корнелия за какво дава зор?"..?!?!?!Е какво,по твоята "логика " да оставим Мут_рьо за Султан български до гроб?!Ами те всички се натискат заради сладостта на властта!Но НИЕ-"обикновените" ,честни и отрудени хора сме за бой,че оставяме съдбите си в ръцета на доказани престъпници и еничери като Банкянската тиква примерно!ЗАЛЪГВАТ ВИ с "парцалки","автомобилчета","айфончета","адреналинки","пайнърки" и какви ли не БОК_ЛУЦИ!!И изабравихте,че сте ЧОВЕЦИ с достойн

518

Анонимен

преди 5 години

Тонка, колко ти плаща ГЕРБ?

517

Не говориш по темата

преди 5 години

Лесно е: Махни данък бедност и Бонус-Малус.

516

Анонимен

преди 5 години

Браво на тези от Факултета! Организирани в доста градове!