495

Анонимен

преди 5 години

ВСЕКИ, КОЙТО И ДА Е, ЩЕ БЪДЕ МНОГО ПО-КАДЪРЕН ОТ ТОЗИ ***.

494

Гюро Кюмюро

преди 5 години

И?

493

Анонимен

преди 5 години

Като нямаш пари, ще ползваш градски транспорт, няма да купуваш трошките и да мърсиш. Направиха ви хората метро. Е, ама бедния българин иска *** му в кола да седи в задръстванията. Отворковци - слизайте от *** си, няма да плащате излишни пари - една карта за ЦГМ е 50.00 лева САМО. Айде писнахте ми - хем бедни, хем на богати искат да се правят. Ами плащайте тогава.

492

Да добавя

преди 5 години

До ПроСоТо 492 Разбира се че властта е сладка. Корнелия за какво дава зор? Да не мислите че се е затичала да управи България?Хубаво ще ни управи като Луканов, Виденов, Станишев...Та такива ми ти работи.

491

Анонимен

преди 5 години

До ПенсионерМного ми е интересно любителите на соца , дето плюят по Бойко , какво очакват от БСП ако вземат властта. Че пенсиите и заплатите ще се вдигнат двойно , цените ще паднат , президента ще ни обедини и какво още. Чакам мнения. -------------Ето ти отговор - 1 евро - 100 лева и сме чао отвсякъде. Това е то

490

Анонимен

преди 5 години

Чоко, че защо да ходим в Северна Корея.По-лесно е да изритаме този самовлюбен некадърник и да си изберем качествени хора, които знаят как да ни изведат на европейско нива.

489

Анонимен

преди 5 години

До До 486Като нямаш пари, ще ползваш градски транспорт, няма да купуваш трошките и да мърсиш. Направиха ви хората метро. Е, ама бедния българин иска *** му в кола да седи в задръстванията. Отворковци - слизайте от *** си, няма да плащате излишни пари - една карта за ЦГМ е 50.00 лева САМО. Айде писнахте ми - хем бедни, хем на богати искат да се правят. Ами плащайте тогава.

488

разделение!

преди 5 години

До ГЕРБ=МАФИЯНе само във форума заработват.Ще раздават пачки на директорите на училища и градина, за да гласуват за ГЕРБ.Увеличават някои плащания за полицаите, за да подкрепят ГЕРБ.Коледни бонуси и 13. заплата за администрациите, за да подкрепят ГЕРБ...ГЕРБ се готвят за избори или контрапротест. Като раздават бюджетни пари.А МРЗ 420 лв., за пенсионерите 40лв.ГЕРБ ВСЯВАТ РАЗДЕЛЕНИЕ СРЕД НАРОДА И СЕГА, В МОМЕНТА!

487

Пенсионер

преди 5 години

Много ми е интересно любителите на соца , дето плюят по Бойко , какво очакват от БСП ако вземат властта. Че пенсиите и заплатите ще се вдигнат двойно , цените ще паднат , президента ще ни обедини и какво още. Чакам мнения.

486

Анонимен

преди 5 години

Много дълга статия с обяснения и извъртания .Единственото решениее оставка на целия кабинет .

485

Анонимен

преди 5 години

До Чоко, че ти щом си работил по времето на Гожд0ор Живков, значи отдавна си пенсионер.Май си фантазираш и лъжеш като истински гербар

484

Анонимен

преди 5 години

Я, кажете вчера какви пари гласувахте пак за хрантутниците на държавна хранилка?Какви допълнителни пачки ще давате само на директорите на училища и градини?Хора, докато ви забаламосват с празни приказки, ГЕРБ купуват директорите на училища и градина, които трябва да упражнят натиск върху подчинените си да подкрепят ГЕРБ.ГЕРБ се готвят за нови избори и раздават БЮДЖЕТНИ пари, за да си купуват гласове.

483

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

КАКВИ КОМУНИСТИ БЕ, ***. ТЕ КОМУНИСТИТЕ СА В ГЕРБ, НАЧЕЛО С ПЪРВИЯ ПАРТИЕН И ДЪРЖАВЕН РЪКОВОДИТЕЛ ДРУГАРЯ ВИНЕТУ.

482

Чоко

преди 5 години

И какво беше хубавото при бай Тошо. Това, че като човек с висше образование трябваше да работя 5 години за 170 лева а след удръжките, чисто получавах 145. Тога минималната заплата беше 120 лева. Така, че получавах големите 25 лева повече от чистачките, които не можеха да четат и пишат.За кола щях да чакам до пенсия а жилището беше невъзможна мечта. Това ли ви харесва.

481

ГЕРБ=МАФИЯ

преди 5 години

Гледам, че герберските тролчета яко заработват в тоя форум. Цв.Цв. ги активирал, значи гербададжиите са се нас...али от шубе. Ама хич нямат аргументи горкинките, нямат опорни точки, освен да плюят БСП.

480

Винету

преди 5 години

Сбогом, Боико!Народа скоро ще те прати в земята на сенките ако ти сам не пукнеш защото си заприличал на каца с кисело зеле а и приказките ти миришат на кисело зеле

479

К.Нинова палач на БС

преди 5 години

С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България. Докато К.Нинова управлява еднолично БСП, те ще губят винаги парламентарните избори, независимо дали са предсрочни или редовни. Не го ли разбрахте все още...

478

Чоко

преди 5 години

Пълно безумие е да се дискутира с троловете налазили този форум.Като толкова ви харесваше по времето на бай Тошо, защо не заминете за Северна Корея или Куба. Там и коли няма да имате , така че цената на бензина ще ви е през ,,,,,

477

Анонимен

преди 5 години

40 лв. си е една бутилка 12 годишно Уиски!

476

Стар номер

преди 5 години

Червените *** са в стихията си. Забравили са възпитание, човечност, норми на поведение. Гнусни псувни и долни приказки срещу ГЕРБ и Борисов. Напомня ми старата приказзка на шопа - Аз не искам аз да съм добре, а Вуте да е зле! - Ако съседът ти Вуте е зле, и ти ще си зле. Просто да се отвратиш от коментарите тук. Това даже не е предиборна борба, това са гадни думи, без доказателства, помия и нападки на хора, на които това им е професията. В коя ли школа са ги обучавали, в комунистическата ли