17

Анонимен

преди 5 години

Ще пратим, някой като Рик Санчес, да ги написва и да им каже откъде е ;)

16

1.3

преди 5 години

за 1.3 милиарда год. и аз ще направя сиви роботи, които да карат летящи чинии.точно толкова отпускат за тайните проекти благодарение, на които днес имаме нет (дарпа)

15

Анонимен

преди 5 години

Проблема с извънземните ще бъде решен много лесно. Правителството ще вдигне застраховката за извънземните, цените на горивата, Симеонов ще ги нарече 'някои които се правят на извънземни' и те сами ще си отидат.

14

сушени жаби

преди 5 години

Как ще са някъде там, като са си тук? Я питайте 50% от българите и веднага ще ви кажат - тя Ванга с тях си говорила, то врачката при която всяка седмица ходят с тях си контактувала, а пък някои дори редовно им чуват посланията. Във всеки колектив вече има ПОНЕ по един такъв, без значение в държавен или частен сектор

13

ПроСоТо

преди 5 години

До Там са! Видях ги!пишеш глупости!.Стаменов си позволява да пробутва "КОНКРЕТНИ" твърдения,докато статията е просто РАЗМИСЪЛ за неща,които НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНО да ни се случат!

12

привет от Германия

преди 5 години

Как ще реагираме когато видим извънземни ?!.....................Ами трябва да отидем на психиатър да ни прегледа !

11

ПроСоТо

преди 5 години

и като стана дума:-На друго място отбелязах,че аз лично ПЕТ пъти съм наблюдавал "НЛО".Но за мой късмет,а се надявам да продължи,не съм мяркал "извънземни".Убеден съм,че ако някога "долетят" до нас "извънземни",поради причината че за да се случи това те би трябвало да бъдат много нива над нас,то с нас ще се случи същото,което се случи на американските индианци след като Колумб акостира на ония брегове..

10

Там са! Видях ги!

преди 5 години

В редакцията явно си имат фенове на Стамен Стаменов. Нещо все за извънземни ги напира да пишат. Прекръстете медията на Паранормално и Кукуригу .бг и спрете да отразявате новини. Някак манджа с грозде става. Но писаници за извънземни добре стоят до Ким Кардашиян и Николета

9

ПроСоТо

преди 5 години

поразен съм!!!!!!..Доживях да прочета такава изключително интелигентна статия!!Моите поздравления и почитания за автора!!!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Пълно глупости!Агресивността е присъща на същества с първични,примитивни инстинкти,а интелигентните хора съдават,творят.

7

666

преди 5 години

Статийката прилича на есе на някакъв ученик. Слабовато! Следващият път авторът трябва да се постарае доста повече.

6

Анонимен

преди 5 години

Стига с тия брътвежи бе. Сега пък и да мисля, кои са по-по-най или по-долу.При земетръс какво може да направите - нищо. Същото е и това. Каквото такова.

5

Анонимен

преди 5 години

След като тия в парламента не са хора следователно са извънземна форма на живот, но по-нисша!

4

Discovery

преди 5 години

До 2:Щом си имал време да го прочетеш, значи и ти си от скучаещите безделници... :D :D :D

3

the Ghost

преди 5 години

Какво трябва да направим, когато видим малко зелено човече?Да пресечем улицата :)

2

и аз

преди 5 години

Е как бе ?!?!?! Ще ги поканя да пием по едно уиски, ще резнем една салата и ще се опознаем. После ще поискат да ми се отблагодарят и ще ги помолят да изпепелят 3 или 4 държави и правителствата им . Ха хах хахах хаххахах мечтиии

1

Анонимен

преди 5 години

Ние вече сме видели извънземните в парламента, от другите извънземни не се плашим.