97

Умрел

преди 5 години

Като ги видя ще му мисля това какво е тест за обременени *** ли. Аз по цял ден съм сред извън земни и наземни ***.

96

Waffen SS

преди 5 години

До Анонимен 108 прегледайте следните филмчета:"Чего искали спецы ананербе на кавказе".Те са 4 серии.Имаги в Тубата

95

Анонимен

преди 5 години

Германците все пак са най глупавия народ познат на човечеството до този момент. Умните хора се учат от грешките си. Следващият народ който си въобрази че може да завладее Русия ще счупи отново ***. Но засега Германия е лидер при лапнишараните. Въпреки "супер техниката си". Това за "техническата нация" винаги ме е разсмивало...

94

Анонимен

преди 5 години

До 109 Waffen SSДа. Много пъти съм преглеждал това за да се докосна до нещо непознато но е пресъздадено, няма автентични кадри от самото нападение има само след него. Технологиите в третия райх са били толкова напреднали , че в днешно време още не могат да ги достигнат развитите държави.

93

Waffen SS

преди 5 години

До Анонимен 107 Чел съм ги ,и за битката 1947 година със някаква флотилия на САЩ и за подземните /подледните / бази в Антарктида ,но не това не може да се случи ,просто възниква проблема с енергията за всякакви нужди,отпадъците ,затоплянето,прехраната и ред други

92

Анонимен

преди 5 години

До 106 Waffen SSАз също получавам много инфо от руски сайтове и най вече от ютубе. Разгледай за да видиш кои първи са правили експерименти с така наречени "летящи чинии" . Какъв антигравитационен двигател е бил създаден от немски учен в третия райх и къде са заминали около хиляда специалисти :генни инженери, биолози, проектанти , авио инженери и др. Под ледовете на Антарктида немците са създали база в регион наречен "нова швабия".

91

Waffen SS

преди 5 години

Димитър Делян определя високоскоростните безкрили самолети като модули, а детайлно заснетото на 7 изображения огромно сферично тяло, чиято поява и отдалечаване наблюдавали хиляди софиянци кораб-майка. Малко след инцидента той посетил уважаван астроном от Софийската обсерватория и го попитал директно: Вижте, обещавам, че няма да пиша, но ми отговорете честно и с една дума, какво все пак бе това?. Ученият отговорил натъртено: НЛО!.

90

Waffen SS

преди 5 години

Явлението през 30.12.1978 година го видяха няколко човека някъде от 500 000 до 1000000.Тялото беше увиснало над халите на не много голяма височина .Стоя кротко с часове.Един познат,който служеше в някакво радио-локационно поделение в Люлин планина казваше ,че когато го облъчвал лъча на локатора светкавично се отмествало.Какво беше не знам,но не беше балон или Венера както го презентираха официално по радиото телевизията

89

Waffen SS

преди 5 години

. По същото време завалели френетични обаждания, че странно кръжащо тяло с намаляващи размери и форма на топка за тенис все още се виждало от булевард Дондуков и от известното заведение Попското на площад Света Неделя (тогава Ленин). Хиляди очевидци започнали да се струпват в център на столицата, съзерцавайки отдалечаващото се в небесата като ярка звезда НЛО.

88

Waffen SS

преди 5 години

"В ранната утрин на 30 декември българският уфолог и тогавашен редактор на списание Отечество Димитър Делян видял в небето над Витоша необичайно ярка и удължена по хоризонтала звезда. На път за работа той усетил различна от предпразничната възбуда в препълнените автобуси: Цялата улица го видя докато си обърнем главите, и то беше вече в другия край!.

87

Waffen SS

преди 5 години

""В края на 1978 г. столицата на тогавашна комунистическа България е хвърлена в смут от прелитането на странни летателни апарати с невиждана форма. Тоталитарната върхушка усмирява с твърде неубедителна астрономическа версия в печата назряващата паника сред населението на едномилионния град, но ревниво премълчани показания на очевидци разкриват шокиращи детайли.""

86

Анонимен

преди 5 години

До Георги ГеоргиевЗдравей ***!*** се прегледай при психиатър!

85

Георги Георгиев

преди 5 години

Здравейте *** невярващи!Аз съм свидел на НЛО. Беше октомври 1985 21.00ч Ловеч. Първо видях светещото НЛО което летеше права линия посока Изток. След 15-20 секунди забелязах две ярки точки да доближават бързо първата. НЛО-то започна да си играе с изтребителите, зиг-загинг и дори летеше зад тях. Цялата игра продължи около 2 минути, след това НЛО-то просто увеличи скоростта си поне тройно и се загуби в далечината. Това е, те са били тук , тук са и сега, тук и ще бъдат!

84

Анонимен

преди 5 години

До Ние сме някъде тук..Поздравления за "създателИТЕ", защото не е един. И правилно. Започвали пости в името на Божия син? А кой е бащата на Бог? Нещо за майка му, баба и дядо му? Та нали сме по негово подобие, т.е. и по тяхно?

83

Стамат

преди 5 години

"Те са някъде там!"Да, там са - в празните ви глави!

82

Анонимен

преди 5 години

повече ме е страх от комунисти от руснаци от колкото от извънземни

81

1

преди 5 години

Танос, къде си... Айде изтрий половината земя вече, че не се трае.

80

тонката

преди 5 години

Преди да почнете да реагирате, уверете се дали това всъщност не е пипоня на Цвако, а не нло

79

Анонимен

преди 5 години

До ognyanzЗнанието винаги е ограничено.-е тогава какво се напъваме толкова много, като пак "нищо няма за знаеме" ? )

78

ognyanz

преди 5 години

Знанието винаги е ограничено. Само невежеството е безгранично.