14

Бай Йух

преди 5 години

На света ще настане мир, когато америка изчезне от картата!

13

Курьо потния

преди 5 години

Добре, каква ми е файдата на мен като намалят цените на пещерската гроздовата и кайлъшката само с 1.00, 1.50 лв макс.... то само торбичката им е 0.40 стинки. За какво са тия била карти?

12

Анонимен

преди 5 години

Тия са откраднали каквото могат от Мексико и сега препускат към САЩ половината от тия сигурно нямат докумeнти, а другите имат фалшиви документи и всички са се облеки като бежанци за да се замаскират. Краварите ще метнат един бой на тая *** и кой откъдето е да се завръща.

11

мак

преди 5 години

Според мен всяка такава група, отчаяна, която няма какво да губи, решена на всичко, убедена, че някой й е длъжен, е заплаха. Със сигурност има и престъпници, тъй че САЩ трябва да се опасяват от лошото.

10

Пустиняк

преди 5 години

О, свещена простота! Целият този "ужасяващ" керван от 5000 нещастници не надминава бройката на ежедневно напълно легално пристигащите бъдещи латино имигранти, които ще кацнат със самолети в щатите. А на Тръмп глупостите нямат край. Но затова е и любимецът на глупците.

9

Jas

преди 5 години

Не е възможно да се сравняват мигранти от Централна и Южна Америка със същите от Близкия Изток и Африка. Първите са в повечето случаи индианци или техни мишенци и наследници, всички обаче са християни, предимно католици, а не мюсулмани и при положение, САЩ са християнска държава, пълна с какви ли не секти и разновидности на християнството, не виждам по-сериозен конфликт от този, че са бедно като мишки. В САЩ има огромни региони с минимум население и там могат да ги "интегрират".

8

Съгласен

преди 5 години

Северна и Южна Америка - на индианците!!! Това е земя на техните деди, а не на европейските колонизатори. САЩ ще бъдат превзети отвътре, мексиканците са вече към 80 милиона в САЩ!

7

Анонимен

преди 5 години

До BROWN POWER ARMENIAЩе им се на индианците да превърнат САЩ в социалистичски пещери като Никарагуа и Хондурас, но Тръмп няма да им позволи.

6

Анонимен

преди 5 години

Кервана застрашава САЩ , тия крадци разбират само от здрав бой.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Ми по умния и силния побеждава и измества слабите и ниско интелигентните. Сега имаме предатели пълнещи цивилизованите страни със всякаква ***, която иначе няма нито нито интелектуален,военен и икономически потенциал да се противопостави.

4

Анонимен

преди 5 години

2, днешното сащ е избило местните жители и ги е натъпкало в резерзати. Сащ ще си платят , дядо Бог забавя, но не забравя! Тия бури, урагани, пожари и цунамита дето им праща са послание. Изригне ли йелоустоун и САЩ ще изчезнат

3

Анонимен

преди 5 години

Тия защо бягат от социалистическите си хралупи?

2

Анонимен

преди 5 години

САЩ представляват опасност за международната сигурност и за обикновенните хора. Кога ще има санкции срещу политиките на САЩ? Защо налагат санкции срещу Русия, а срещу САЩ не?

1

Анонимен

преди 5 години

Това са престъпници заплаха за САЩ американците не плащат данъци да хрантутят всякакви навлеци от 5-тия свят дето са си унищожили страните, а сега отиват да разрушат и САЩ.