34

анонимен

преди 5 години

почти винаг са предимно млади мъже - ами какво ще правят без жени, то природата е направила половете 1 към едно, на *** ли ще плащат, що ли, голямо състезание ще пада за жените на съответната възраст, ако не се спре навреме тази повсеместна лудост /имам предвид и Европа/......

33

Анонимен

преди 5 години

До PolskaСАЩ и Полша са врагоне на Европа. Поляците си плачат за нов армагедон.

32

Polska

преди 5 години

Тръмп е пич и е надежда за нормалните хора, а тези навлеци да знаят, че си има съответните ЛЕГАЛНИ начини за влизане в САЩ, по които кандидатстват милиони хора. Глобалистите като същински партизани не спазват никакви правила и закони и само промотират трафика на хора. Нещастници и бизродници са това!

31

puteshestvenik

преди 5 години

Не бих тръгнала за нищо на света като тези пътешественици да търся по-добър живот в друга държава. Може би съм била късметлийка да се родя в България, но мисля, че имаше българи, които направиха нещо подобно на тези мигранти през деветдесетте години на миналия век. Не са от хората достойни за уважение, но изглежда за тях това е било единствен начин да се преселят. Много други го направиха легално, защото уважават и спазват законите на държавите, в които живеят или искат да живеят.

30

Гостилничаря

преди 5 години

Това са хора с ниско или никакво образование, ниска социална култура, примитивна ценностна система, замерящи с камъни и дървета всички, които се опитат да ги накарат да спазват закони и правила. Абе поразително ми приличат на едни такива наши тука, разбириш 'и.......

29

Анонимен

преди 5 години

е кво сега да препълним Европа и САЩ с хора дето не живеели добре и искали нов живот, ами да се борят и да си го направят такъв в собствената страна, то място няма да остане на тия континенти, други ща станат безлюдни - това ли е целта, и все към белите континенти се стремят ти да видаш!!!

28

dew

преди 5 години

До Бай ЙухТогава цветните ще нахлуят навсякъде. Моли се Тръмп да остане и да си свърши работата, че лошо се пише на всички, ако не се противодейства на тази тълпа от хора, които се множат без контрол и няма какво да правят в собствените си страни, където няма нормално управление.

27

А. Т. - Балан

преди 5 години

"Застрашава ли САЩ мигрантският керван?"Кой кого дали застрашава?Добре все пак, че сте се сетили за пълния член.

26

Mitko

преди 5 години

*** за кви мигранти стаа дума? Та тва са инженери, лекари, изобретатели, предприемачи по-добри от Мъск...Чудя се на акъла на my frend Donald. Ми земи ги сичките, Шти са от полза...

25

Анонимен

преди 5 години

Вие като си построите къща защо вдигате ограда ? Защо я заключвате ? Ми вземете я оставете отворена , не слагайте и ограда и нека всичко ви е рсзграден двор , да видим колко дълго ще имате имот. Държавата е същото. Няма граница , няма държава , това е територия и регрес.

24

БЕЛИЯ ЧОВЕК

преди 5 години

бачка, плаща данъци, лее кръв във воините за да защищава държавата си и начина си на животи хоп пръкват се някакви гнусни юдо-масони с гнусния си еврейски глобализъм и толерастия и започват да ми обясняват как аз съм длъжен да пусна тези слезли от дърветата *** в дома си !!!???юдо-масоните ще бъдат ЖЕСТОКО НАКАЗАНИ !!!

23

Анонимен

преди 5 години

Ако Тромпета не спре "Кервана" днес, следващия керван ще стигне численост от над 100 000 души.Тогава Тромпета ще трябва да мобилизира цялата Национална гвардия на САЩ!

22

Факт

преди 5 години

Tая работа че е организирана е ясно!Знае се кой го прави и с каква цел.Въпросът е дали може ефективно да се противодейства или обществата в заплашените държави не са узрели за твърди действия.Все пак има известен напредък-преди всеки,който се опитваше да вземе някакви,дори меки мерки бе категорично заклеймяван от пропагандната машина.Сега има пробив,но недостатъчен.Дано не стане прекалено късно...

21

ЧУДОВИЩЕН ЗАГОВОР

преди 5 години

"бежанците" да бъдат разпитани от полицията и службите кой и как ги е организирал и от къде идват парите за финансиране и организиране на тези "бежански" вълникак става така че 10-ки хиляди *** без документи преминават 1000-ляди километри и много граници. Защо никой не ги спира !?юдо-масонската мафия трябва да бъде УНИЩОЖЕНА !!!

20

Анонимен

преди 5 години

До kПо-големи човекопoдобни от краварите има ли? Само им виж президента

19

k

преди 5 години

юдо-масонската мафия го е организирала този керван !как става така че 5000 *** минават безпрепятствено границите на толкова много държави !?от къде на къде САЩ трябва да приема *** !?

18

А защо като са

преди 5 години

ТРЪГНАЛИ, не са си ВЗЕЛИ ДОКУМЕНТИ??? КАК МИСЛЯТ да влязат в САЩ? И какво ще правят? да не е пРИЮТ там?Също като в ЕВРОПА от Азия и Африка.А колко е ХУБАВО в Русия, в Руската Федеразия!.. Да отиват там.

17

ПЕНКО

преди 5 години

ЯВНО СВЕТОВНАТА ИНФОРМАЦИЯ НЕ Е ДОСТЪПНА ЗА " МАЙ.МУ.НИТЕ" ! НЕ МОЖЕ ХОРА ,КОИТА НЕ ПАЛЯТ ПЕЧКИ ДА СЕ НАТРИСАТ НА ХОРА ,КОИТО СЕ ОТОПЛАВАТ С ТВЪРДО И ДРУГО ГОРИВО ЗА ДА ОТЦЕЛЕЯТ ???! ЕДНИ ИМАТ РУМБА ,САЛСА, ЛАТИНО ТАНЦИ И ОСТРОВНИ ТАКИВА /ДА УМРЕШ ОТ КЕФ/ И МУЗИКА НА КОЛЕКТИВНА РАДОСТ /КАТО В КУБА/ И ДА СЕ ЩУРНАТ/ НЯКОИ ОТ ТЯХ /-ДА ЯДАТ ГМО !?!?!? ПРЕДИ ДОСТА ВРЕМЕ / НИЕ КАТО ДЕЦА / СИ ПРАВЕХМЕ ИГРАЧКИТЕ С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ И ДНЕС ОЩЕ СМЕ ЩАСТЛИВИ ! ! !

16

Анонимен

преди 5 години

САЩ СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКИ БЕДИ СПОЛЕТЯЛИ СВЕТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ. Те създадоха хищен капитализъм и превърнаха агресията и стремежа на всяка цена да си пред останалите, в ценност и добродетел. Затова полудяват и се гърмят. САЩ разбутаха БИ и предизвикаха мигрантската криза, САЩ превърнаха Украйна в Сомалия, САЩ провокират постоянно Русия, което може да доведе до ядрена война... САЩ са зло, ционистки и масонски проект, творение на Дявола с цел промотиране на покварата и деградацията.

15

ПЕНКО

преди 5 години

ТРЪМП НЕ Е ВИНОВЕН ЗА БЕЖАНСКИТЕ ПОТОЦИ ! ДРУГ ФИНАНСИРА И ОБОРУДВА ДАЕШ И ДРУГ НАСОЧВА ЕМИГРАНТИТЕ !?! В СИРИЯ НА ТЕКСАСЦИТЕ /ДЕИР АЗ ЗОР- ПЕТРОЛ-ПЕТРОЛ / ОЩЕ БОМБАРДИРАТ АМЕРИКАНЦИ И СЕ СЪПРОТИВЯВАТ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ !!! Е... "УМРЕ ТАЯ" /КАКТО КАЗВА БЪЛГАРИНА/! ТРЪМПИ , ПУСНИ МИГРЕЙТИТЕ В ЛАГЕРИ /КАТО ТЕЗИ В СИРИЯ ,ТУРЦИЯ И ЙОРДАНИЯ/ И ЩЕ МОЖЕШ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАШ С ПОВСЕМЕСТНИТЕ ГМО ХРАНИ НА САЩ !?!?!?