20

Анонимен

преди 5 години

1312

19

до 16

преди 5 години

Защото в един момент идва време разделно и деиствието по устав не е най доброто ,хората трябва и съвест да имат, дразнене ,дразнене и то все избива на някъде...не може да викаш ние сме със вас , а после еми ние по устав..

18

Анонимен

преди 5 години

До 13За да се стигне до такава заповед значи нещата трябва наистина да са излезли от контрол и дори тогава няма да бъде дадена такава заповед защото има много други алтернативи. Много филми гледате и май все американски.

17

до 14

преди 5 години

Аз няма да им ги плащам *** ти им им плащай, като дойде Нинова ще им направи зплатитете 30 бона и ще си върнат крeдитите от твоя джоб като ти вдигне гражданската 40 пъти.

16

Анонимен

преди 5 години

До 13В какви филми сте влезли не е истина...

15

Анонимен

преди 5 години

Мишки сте, не част от обществото!

14

Анонимен

преди 5 години

"Като сте част от обществото си дайте оставките" дай си ти оставката, сммотаняк, тия хора имат семейства и кредити, ти ли ще им ги плащаш????

13

до 9

преди 5 години

Да те питам ,ако им бъде наредено да се стреля на месо --по устав как е ! Аз знам как е, ти обаче цитираш устави-- кажи ти ако си полицай какво ще направиш ,като знаеш какъв е устава...

12

Анонимен

преди 5 години

До 11Що не си пиете хаповете редовно?

11

Анонимен

преди 5 години

Ако полицаите наистина се съюзат с нас и застрелят господарите си политици, ще им дадем половината от всичките заграбени пари на олигархията на прехода. Офшорки, вили, гръцки острови, каквото си пожелаят.

10

Анонимен

преди 5 години

Като сте част от обществото си дайте оставките и си протестирайте колкото искате.

9

Анонимен

преди 5 години

Хора тук коментират без да имат идея от системата на МВР. Полицията няма как да застане до вас. Не и ако искат да си запазят работата. Те по устав нямат право на протест. Отделно много добре знаете всички , че има страшно много провокатори които умишлено нарушават правилата на протеста само и само за да попаднат на запис как полицията ги наказва. Хайде стига циркове и мислете малко. Крайно време е.

8

Анонимен

преди 5 години

вчера видях комшията, 35 годишен търтей, на който майка му му купи апартамент, има 5 коли спрени пред блока, снимки с пури и уискита и всяка вечер е по кръчмите, демонстрира бохемски живот....на протест....искал по-добър живот!....не, не му се работи, но иска по-добър живот!....ЕЙ ТОВА СА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДНЕС! безработни псевдо-бохеми с претенции към държавата!

7

В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА

преди 5 години

Едните са яхнали другите ,а полицаите със зъби и нокти дебнат да не се сменят позициите..

6

реалист

преди 5 години

Уж полицаите са с народа, а пък пристигат наказателни постановления. Няма логика. Да не би протестиращите сами да си ги пишат? Оставка на цялата Антон Тодорова Шайка !!!

5

Анонимен

преди 5 години

Подкрепят протестите? Как? С живи вериги, хванати за,ръце или с актове за протестиращите. Преди два дена се появи запис от Троян, 12 мин. н могат да,се,разберат какъв акт да съставят и най накрая написаха "нарушаване на обществен ред"То е ясно кого подкрепят, явно са забравили че преди по-малко от година и те протестираха и молеха гражданите зс подкрепа. Нищо, те пак няма да ви стигат заплатите и пак ще сте на улицата, помислете си обаче дали улицата ще застане зад вас както преди!

4

NoName

преди 5 години

Никой не Вярва на МВР, никой не ви уважава. Хората ви плюят, етноса който така силно защитавате и пазите ВИ БИЯТ И РИТАТ КАТО ПС ЕТА. Това сте си засели...

3

празни приказки

преди 5 години

Полицаите уж са деполитизирани ,да ама началниците им не са , а те казват какво да се прави и как да се ограничи и направи безсмислен и неефективен протеста--- защо полицайте обикаляха при техния протест напред назад по пешеходни пътеки точно в центъра на големите градове1 а не в някой отдалечен парк на къндъра в ...ьзь -- в момента полицията си провежда правителствената политика...и какво да говорим за биене имаше клип и се видя добре ,че се снимаше младежа щеше да изяде 3-кофи бой...

2

ДОЛУ БСП, ДОЛУ ГЕРБ!

преди 5 години

Стига сте натяквали, че протеста е за горивата. Голямо разделение се опитвате да направите между хората, за да не могат те да се обединят. Горивата е само капката, която преля чашата. Не бяха горива, не беше ток, не беше парно, не беше корупция.Виковете за ОСТАВКА на всеки протест какво означават или сте ***?!ХОРА НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ДОЛНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ НА МЕДИИТЕ!ВСИЧКИ ДНЕС ИЗЛИЗАМЕ СЛЕД 18:00 ПРЕД ОБЩИНИТЕ!

1

Гражданин

преди 5 години

"Все пак гражданите са ни гласували доверие..."Аз не съм ви гласувал никакво доверие!Нула.