40

Анонимен

преди 5 години

имаше и Референдум за смяна на системата какво стана!Вижте Го ще го вдигнат и други работи също ще вдигнат и накрая ще ни вземат всичко Това е заложено в създаването на тази Система и рано или късно ще стане

39

цирк мвр

преди 5 години

До Анонимен 34Уважаеми ти сигурно си полицай а не знаеш кой ти плаща не малката и не заслужена заплата и привилегии,преди месеци ви изплатиха на куп пари за дрехи,това че вия ги изпихте и изядохте не е наш проблем,бензин и коли имате ама много крадете и затова бензина не стига,това че нямате консумативи си е ваш проблем,народа е платил от своите данъци и не е виновен че в системата ви е бардак.....ясно!

38

до 195 и др . такива

преди 5 години

Откъде знаеш кой каква заповед ще ти даде я виж колко прикрити изпаткали има в една напечена ситуация субективната оценка на някой фрустриран .....номера е когато се стигне до такива брожения онези отгоре референдуми ли да првят нови избори ли -- а не народа срещу полицията.

37

Басри

преди 5 години

Нека тогава и протестиращите бъдат въоръжени с гумени куршуми, палки и щитове, за да са равностойни нещата. Не хората да си свиркат със *** а полицаите да ги ритат в главите.

36

Анонимен

преди 5 години

А, шофьорите на самолети от Графигнатиево подкрепят ли русофилския метеж ?Радев да каже !

35

Анонимен

преди 5 години

Два пъти ви даваха оставка от ГЕРБ и какво направихте ? :))))))

34

до 26

преди 5 години

Аз също искам да си ползвам колата която е в гаража и полицията 2 седмици не може да я накара да не спира пред него а чак когато отидох да подам жалба мажеше да я предупредят устно как отиват там където има силна музика.

33

Анонимен

преди 5 години

До сегаНие нямаме нужда от вас на протестите ни. Вие имате нужда от нас.

32

сега

преди 5 години

Обществото помни как преди време полицаите при техните протести се държаха като бандити и тормозеха хората по улиците и нарушаваха закона,а сега изведнъж станаха час от обществото?!не не сте ....

31

Анонимен

преди 5 години

До това еДа понеже ни плащате за това ходя вече три години с една униформа и ходим си правим кръпки по шивачки или купуваме тениски и ги модифицираме за да са по форма. Понеже ни плащате нямаме вече дори фишове с актуална дата и ползваме стари които са невалидни вече.Защото ни плащате се чудим как да разпределяме горивото така, че да стигне на патрола за смяната. Защото ни плащате нямаме адекватно оборудване. Ай стига сте ни плащали а? Като нямате идея от системата не говорете поне глупост

30

Неам нерви

преди 5 години

ВИНАГИ СЪМ ТВЪРДЯЛ ДИКТАТУРА ПО ДЕМОКРАТИЧЕН НАЧИН НЕ СЕ СМЕНЯ . Ако това е вярно думите ми се потвърждават.

29

до19

преди 5 години

Филмите ти ги гледаш щом не можеш да разбереш смисъла-- независимо от алтернативите оръжието никога не се изключва...принципно ставаше въпрос за устав и дали има упражнено насилие--синдикалиста казва няма -аз гледам клип където полицаи бие с палка един младеж ,дойде друг полицай дръпна биещия и онзи чак падна на земятя и това беше / най-вероятно /защото този който дойде видя ,че всичко се снима.

28

Анонимен

преди 5 години

Ами ако протестите са за високите цени на горивата да излизат всички, защото всички искат по-ниски цени. И депутатите, и президента и правителството, и партиите и който се сетите.

27

това е

преди 5 години

От кога станахте час от обществото?това общество и народ който ви няма доверие и иска промени в полицията,от това общество ли което вече не иска да плаща на тази полиция?!

26

V

преди 5 години

Поздравявам майките на наще журналисти.Особено на телевизорните ;) Повода е 111 тото място на техния ,,труд,, :)

25

Анонимен

преди 5 години

Бойко трябва да увеличи заплатите на всички според разчетите на Позитано, да купи фърчилата на Радев, да изпълни всички искания на "майки с увреждания", а след това да си подаде оставка и да остави червената Коркондела да плаща сметките !

24

Анонимен

преди 5 години

До ЖороЕстествено, че хората имат право на свободно движение. Аз има да си върша работа няма да седя да крещя като падарин без да имам ясни искания.

23

Анонимен

преди 5 години

До 21Тези протестни действия не са кой знай какво по принцип. Първия протест който свали Борисов първия път беше много по-сериозен. И какво стана после? Пак си го избрахте? Защо? Защото не са против кабинета а определени проблеми. Ако имахте поне малко акъл в тези празни глави щяхте да имате конкретни искания които да бъдат изпълнение СЕГА от ТОВА правителство а не да го сваляте, да правите нови избори че чак тогава да се надявате на промени.

22

Жоро

преди 5 години

Седнал министъра на МВР да ми обяснява как хората имали право на свободно предвижване! Аз когато имах нужда от полиция за да махнат колата пред гаража ми не дойдоха казаха ми да подам жалба. Е отидох в районното и подадох жалба. После ми звънят и ми викат да отида да си оттегля жалбата тя обещала повече да не ми паркира пред гаража.

21

Анонимен

преди 5 години

До 14Ама братчед те и сега ни плащат :) особено когато протестите са в почивни дни ни се плащат извънредни :) миналата събота и неделя ми се полагат 130 лева общо :) така, че протестирайте ако може даже до по-късно така :) цяла нощ ако искате :)