60

Анонимника

преди 5 години

След като подкрепяте протеста, защо не сте в редиците на протестиращите, а стоите от обратната страна?

59

Анонимен

преди 5 години

До азГледай сега аз нямам нищо против протестите даже ако може протестирайте по 24/7 на мен ми се плащат извънредни пак от вашите пари. ТАка, че давайте :)

58

Анонимен

преди 5 години

До азПоредния папагал :)

57

до 53

преди 5 години

Някой е във филма , ама имам впечатления и за военни и за полицай нещата малко си ги гледате като едно затворено общество ,малко ако има чалъм да не си полицай и да видиш нещата от много по друга страна ,може филма да е друг...

56

47

преди 5 години

Който нас ни мрази, под нас ще лази. Запомни го това зайо. 75 години вече. Ни чуждопоклонничество, ни амер.'евро ***, нищо няма да ви помогне. Цикъла на физзсрядките ви е между 30 до 45 godinki.

55

V

преди 5 години

*** що тъй пиши те за милициите на герб и то в сайта на една от тях ;)

54

аз

преди 5 години

До Анонимен 46Аз ли да дойда да ви оправя разпределението?!вия мишки там за какво сте,и това ми било полицай!

53

Анонимен

преди 5 години

До 52Ми какво да ти кажа :) така като гледам каквото и да ти кажа файда няма :) ти си яко във филма.

52

до 48

преди 5 години

Онези зад бюрата са вашите най-близки роднини който са там потомствено защото техните роднини са полицай--ние да не сме паднали от Марс...те и затова са такива нагли от гишетата ,още малко и ще скочат строева подготовка да ни провеждат,ако искаш пример за нагло държане при административна,,услуга ,, *** в районното...нещо да кажеш ?

51

това е истината

преди 5 години

Уважаеми полицай,вия загубихте доверието на хората с вашите действия и бездействия,пропастта между вас и хората е вече много голяма,хората масово негодуват срещу полицията,знаете го,чувате го,усещате го,нали?от вас зависи нещата да започнат да се оправят за сега не сте час от това общество поне не се държите като час от него,почистете си къщичката и се стегнете,хората вече открито негодуват срещу вас и не ви искат и сте в тежест на народа.

50

Анонимен

преди 5 години

Аз много искам да призова протестиращите ако може да протестират така до по късно особено в почивните дни :) имам нужда от допълнителни за извънреден труд :) благодаря :)

49

Анонимен

преди 5 години

Нали искахте гражданско неподчинение ? Нали за революции говорите? Какво пискате тогава, че полицията си върши работата :) паляци

48

Анонимен

преди 5 години

До 50Ми то и тази полиция няма нужда от толкова глупав народ. Решил байо се напие разбираш ли и аз трябва да ходя да го озпатвятам за да не пребие жена си. Що? Я са избийте бе племе глупаво

47

Анонимен

преди 5 години

Тази ченгесарска орда колибари завзема властта с преврат през 44 година, с помощта на пияните ватенки. Избиват интелигенцията на страната, за да може да се намърдат какви ли не диви тъпигьози на държавна хранилка и ключови позиции. Като това продължава и до днес. Башибозушката *** трябва да се разтури незабавно.

46

Анонимен

преди 5 години

До да бе..Да понеже е многобройна за това не стигат хора по обходите. Има голяма разлика къде са тези бройки. Ония зад бюрата не би трябвало да ги броите. Тук има по 4-5 човека на една длъжност още от едно време.

45

да бе..

преди 5 години

До Анонимен 36Хората говорят друго че нямат нужда от сегашната полиция която излиза много скъпо а няма никаква файда от нея,некадърна,многобройна,не работеща,корумпирана.кой народ има нужда от вас???

44

Анонимен

преди 5 години

До цирк мврЗа какво са ми пари за дрехи след като няма от къде да си ги купя??? Няма производител от който да отида да си купя униформа и дрехи. Както казах, преди да знаете какво говорите по-добре мълчете.

43

Анонимен

преди 5 години

"при ескалация на напрежението органите на реда имат строго регламентирани правомощия" - ако са роми, да седят и гледат безучастно как беснеят, ако са българи да вадят палките и да налагат. Това са правомощията... ако бяха с хората щяха да се присъединят и заедно да свалим тази крадлива, корумпирана шайка бандити, които ограбват всички ни.

42

'Се 1 ме нема

преди 5 години

До Анонимен 34Не така! Ние наистина ви плащаме! Това, че парите не стигат до вас е отделна работа!Така, както не стигат до болните, до пенсионерите, до децата в нужда, за пътищата и т.н.Просто много крадливи ръчички са протегнати по пътя до тези, за които са предназначени

41

Анонимен

преди 5 години

До 37За теб паяк няма ли? Или не знаеш телефона?