250

До анонимен

преди 5 години

А ти какво лошо видя при Орешарски? На мен от некадърния Бойко ми писна. ГЕРБ съсипа държавата и продължава.

249

Анонимен

преди 5 години

Подгониха им спонсорите и те изкараха отново футболните агитки на улицата.

248

Анонимен

преди 5 години

Какъв нов Орешарски бе, гербави кpeтени?Стига с това смешно плашене!Управляващите мутри окрадоха и съсипаха всичко, те с Орешарски ни плашат!Ами да идва! И *** да сложим начело ще е по-добре от СИК!

247

К6

преди 5 години

Струва ми се доста странно, започнахме да прибираме на топло големите крадци (като Баневи и Очите) и започнаха протестите . Протестите са целенасочени не са политически а чисто криминални опитващи да покрият мафията държава в държавата , , относно горивата те поскъпват в цяла Европа

246

Анонимен

преди 5 години

До 229 До 253Пич, видях по телевизията преди час Божко на протеста при Перник. Виж за него в интернет. Тълпата в която бе и атакуваха полицайте са всички като него. Хайде не ни правете на ***. Мотористчето от Варна, да му е ниска цената на горивото, да си джитка. Не за хляб на детето му! Борбата е да се избутат "патриотите"и някой от другите двама в парламента да седне на хранилката. Това ще доведе до 6м безвремие, а може и до нов Орешарски след това. Кой ще плаща това? Аз със сигурност.

245

Гражданин

преди 5 години

Протестите са срещу некадърното управление , тоест срещу ГЕРБ и ББ.

244

До 241

преди 5 години

Ти да не би да си наемник? Кой ще ни бие? Властта? Плашиш ли? А знаеш ли кога след това тези същите ще вземат пак властта? - На кукуво лято!

243

Анонимен

преди 5 години

БРАВО ГЕРБ- ИСКАМЕ ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА И ВЛИЗАНЕ НА ДЪРЖАВНАТА МАШИНА ВЪВ *** И ФАЛИРАНИ ЗАВОДИ НА ВСЕКИ ЧЕРВЕН ОЛИГАРХ- ДА ПЛАТИ ЗА ВСИЧКО НЕЗАКОННО.

242

До 245

преди 5 години

Че точно това искат хората. Не чете ли предната новина, че протестът е срещу условията на живот тоест заплати и пенсии. Не е единствено за вдигането на цените на горивата.Само дето Бойко всеки път се покрива, защото даде ли пари щял да счупи държавата. Като не му пука за народа да се маха.

241

реалист

преди 5 години

Един големите проблеми е, че парите от бюджета се усвоява от олигарси и частни фирми, чрез санирена, асфалтиране, уж ремонти на улици, ВиК, паркове и градинки, детски площадка, ЧАСТНИТЕ болници, училища и детски градини, др. А за наистина нуждаещите се винаги няма, но пък те са най - натоварени /наказани/ с данъци, ДДС и липсва справедливост. Оставка!!!

240

Анонимен

преди 5 години

247- ПРОСТЕНО ТИ Е- КОЙТО ПИЕ ГЕЛ ЗА ВАНА ГО НАПАДА ШИЗОФРЕНИЯТА- ПИЙ ХУБАВА БЪЛГАРСКА РИКИЙКА, ТОГАВА ЩЕ ВИДИШ, ЧЕ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ВОДИ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ НАРОДА СИ- А ЦЕЛТА Е РАЗБИВАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА- Е ДА ДЕ АМА НЕ- НЯМА ДА СТАНЕ- СИЛНИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИ И ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА- СИЛНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА- В ОБРАТНАТА ПОСОКА МИН ЗАПЛАТА Е 243 ЛВ ОТ 1.2018Г, А НИЕ ТРЪГНАХМЕ ОТ 2700ЛВ- НЯМА И 1 ДОЛАР, УНИВЕРСИТЕТСКИ ПРОФЕСОР- 3 ДОЛ- ТАКА, ЧЕ УМНАТА С ГЕЛА ЗА ВАНА.

239

Анонимен

преди 5 години

Говорят, но не искат да задават въпроси на управляващите. Ако търсят отговори, трябва да питат. Ето един въпрос от мен: В колко от приеманите нормативни актове няма изключения за държавни институции, фирми, политически формации ит.н.? Във всеки от тях има по един "израстък" - Преходни и заключителни разпоредби, където се крие неравенството!

238

Анонимен

преди 5 години

До До анонименИскайте тогава повишение за заплащанията и пенсиите,а не смяна на правителството, защото ако се смени правителството,ще настане кървава касапница и много наши съграждани ще измрат като кучета за едното нищо!Ще стане по-лошо!

237

КРАДЦИТЕ ОТ ГЕП

преди 5 години

МИНАХА ТОТАЛНО В ОБЯСНИТЕЛЕН РЕЖИМ, КАТО БОКСЬОР В НОКДАУН. ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯСНЯВАТ ЗА : ТОКА, ГО, ДАНЪКА, СРИВА НА ТЪРГ. РЕГИСТЪР, СУДЖУЦИТЕ, КУМГЕЙТ, БЕНЗИНА, ПАРНОТО, МАЙКИТЕ И Т. Н... АЙДЕ ХВЪРЛЯЙТЕ КЪРПАТА, ДА СЕ СВЪРШВА ТАЯАГОНИЯ, ЧЕ СТЕ ЖАЛКИ ОТСТРАНИ! КАТО ВИДЕНОВ, ЛУКАНОВ, ПОПОВ И ОРЕШАРСКИ СТЕ! СЪЩИТЕ!

236

До анонимен

преди 5 години

И защо някой да ми плаща да пиша истината?Откак дойде ГЕРБ всичко скочи : вода, ток, парно и цените продължанат са скачат.Дори сметките на мобилните оператори са по-високи. Мтел стана А1, глобул -теленор и на други познати надписват, а аз даже разговарям по-малко отпреди. Ако някой не харесва ГЕРБ трябва или да е платен, или червен. Скоро няма да останат българи Хората ще емигрират завинаги. Това ли иска Бойко???

235

Анонимен

преди 5 години

До КрайИ мажоритарни да са изборите, аз не познавам свестен човек, който би се кандидатирал за депутат. Така че все същите ще влязат.

234

Анонимен

преди 5 години

Аз бях твърдо за протеста,но в момента в който разбрах,че ни подготвят чилийски кървав сценарий и още по-голяма кражба промених мнението си и съм твърдо против!Има ли желаещи да бъдат убивани и измъчвани от кървав терор?Ако има,тогава протестирайте!

233

Анонимен

преди 5 години

До До Всички сме ано...Явно всеки, който мисли различно от теб се е закачил на нечия хранилка. Това е откровена липса на обективност и неспособност или нежелание да бъдеш обективно.Някои хора просто не могат или н еискат да разберат, че не всичко е само черно и бяло.

232

БОКО,

преди 5 години

ВЕДНАГА ВЪРНИ ЦЕНИТЕ НА ТОКА, ПАРНОТО, БЕНЗИНА, ГО И ДАНЪКА! ИНАЧЕ ЩЕ ВРЪЩАШ МАНДАТА! И ПРИЗНАЙ СЪОТВЕТНИТЕ ЛОБИТА КОЛО ТИ ДАДОХА, ДА ТИ НАМАЛЯТ ПРИСЪДАТА!

231

Анонимен

преди 5 години

Да бе да. Протеста не е срещу правителството а срещу силната музика на остров Тамбукту. Ей днес вг много сте прозрачни бе.