350

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност Нинова, Радев в коалиция с ДПС ще стабилизират държавата за кратко време. Ще дишаме чист въздух, ще вдигнат заплатите, ще намалят цени и разходи, няма да крадат, ще строят пътища, които никога няма да има нужда да бъдат ремонтирани, ще преместят морето в София, ще бъде оранжево небето.

349

Ами

преди 5 години

Всички са маскари.

348

Ели

преди 5 години

Народът протестира срещу криминализираният елит, който ни управлява 30 г.Срещу премахването на пряк контрол върху приватизационните сделки от прокуратурата. Срещу внос на скъпи и некачествени храни - подкрепени от държавни агенции, срещу унищожаване на училища и държавни болници, заради частните.Фармацефтична мафия, вдигане на ток, води, парно, сградна инсталация.Некачествени вода и въздух, немиене на улици. Народът протестира с/у огромният държавен дълг 30 милиарда.ЮП, корупцията и беззакон

347

ТТ

преди 5 години

Няма никаква трагедия - ББ с неговите каки си отиват и няма никога повече да са в политиката.Никой в Бг не милее за Бойко, за американците е *** син, за руснаците - объркан човек.Хайде на почивка в Арко Ирис .

346

Банкеръ

преди 5 години

Какво пък толкова? Просто си вземете нови автомобили.

345

Анонимен

преди 5 години

Мишо Шамара *** черни интимни мускули и го дави заедно със сополите, но му харесва важното.

344

НЕ ТРИЙТЕ КОМЕНТАРИ

преди 5 години

ГАДОВЕ ПРОДАЖНИ!!!!!!!!!! НЕ ТРИЙТЕ КОМЕНТАРИТЕ!!!!!! https://facebook/protestbulgari/ 19.11 !!!!!!!!!

343

Зозо

преди 5 години

Ще протестирате а??? Я вземи тоя студ :)))))))))))))))))))))) То лесно се протестира Август месец. Айде в неделя протестирайте на - 7 градуса !!!!!!!!!!!!!!!

342

Анонимен

преди 5 години

А МАЛЪК ТОШКО ПРЕПИКАВАШЕ ЛИ ХРАСТИТЕ.

341

Анонимен

преди 5 години

Спомням си протестите 2013,2014 година имаше едни платени шмекери -Че Гевара(Ангел Славчев) Дудев,Бисер Петното и др, дано не се повтарят същите сценарии.

340

1

преди 5 години

До Анонимен-341,сигурно,слънцето,ще извика прасетата,и техните гледачи,спомням си,при първия му не завършен мандат,беше ги докарал в София.

339

1

преди 5 години

До Sandio,престъпници,и осъдени,има и в твоето любимо правителство,като почнеш отгоре,че чак до долу.

338

Sandio

преди 5 години

Видях с очите си протестиращите в София.Това са НЕУДАЧНИЦИ, БЕЗРАБОТНИ, ПРЕСТЪПНИЦИ С ПРИСЪДИ, НИСКООБРАЗОВАНИ.Не може тези хора да наричат себе си народа.Не може те да диктуват дневния ред в държавата.За това си има избори.

337

в кондиция

преди 5 години

Ми за туй не гледам ТВ.

336

Анонимен

преди 5 години

Не било срещу кабинета, а било срещу политическата класа. Че то не е ли едно и също бе

335

Анонимен

преди 5 години

Бойко, отивай си! Никой не те иска вече!

334

Анонимен

преди 5 години

Чувам, че щяло да има контра протест в подкрепа на ГЕРБ. Е тогава и аз ще протестирам. И нека герберите знаят, че ние ще сме повече от уялата се и раздута администрация на, на която Банкенския еднокнижник предизборно вдигна заплатите. 10 г. са достатъчно дълъг период поне малко да дръпнем напред.

333

Yan

преди 5 години

Политическата обстановка се изостря, парламентарната демокрация в България е изчерпана, няма визия в обозримо бъдеще за бъдещето на държавата и все повече везните се накланят към президентска република (или може би от САЩ ще наложат). Въпросът е кой ще изпревари в събитията и кой ще е президента......... ясно е, че ще е генерал, ама кой от двамата не се знае, а и не е ясно, дали смяната на едно управление с друго ще донесе така желаната промяна и реформи. Кой знае, ще видим!

332

Анонимен

преди 5 години

Протестите са срещу политическата класа , управлението на ГЕРБ и кабинета на ГЕРБ. За десет години управление какво направиха ? Младите бегат, старите умират, живите са бедни но с нови данъци и застраховки, нови цени на всичко, мижави заплати и пенсии. Какво работи в държавата - здравеопазването ли? образованието ли? раздутата държавна администрация ли, парламента ли и пр.

331

Анонимен

преди 5 години

от януари като си видите новите местни данъци на недвижимите имоти така ще подскочите.че ....