46

Анонимен

преди 5 години

Не може заради някакви си там адвокати и съдии 3 милиона бедни да плащат!

45

Привикан на помощ

преди 5 години

а как така значт че има адвокати които търсят близки , доказателства имат ли или само политиците могат да говорят без доказателства и всичко да е вярно. А когато се говори за тях все търсят доказателства..

44

Анонимен

преди 5 години

Кой отвори вратата на адвокатите за да правят тези нерегламентирани печалби. Да не би ние народа. Не не сме ние а лобистите в парламата. Нима лобистите не взимат порция от тортата. Не така бе не ни мислете за правени в задния отвор бе. Прочетете историята и вижте какво ви очаква ако се продължава по същият начин. Революциите са ставали поради същите действия и бездействия на такива самозабравили се и повяравали си че са несменяеми владетели. Но краят им е бил жестоко окървавен.

43

30 години стигат

преди 5 години

Това е вече края на дългата измислица че сме живели в рая на всички времена.Това е вече края на тази сива приказка,която ни остави на края на света. Отлетелите мечти връщат се при нас. Вдигни очи,вдигни очи...Вдигни очи,виж този свят,животът днес върви напред, а не назад.Вдигни очи,светът е с нас!Вдигни очи изнай, ти имаш шанс.

42

Анонимен

преди 5 години

Проблема е в задължителността на застраховката, което вади цените от пазарните принципи. Застрахователите ще вземат максималното, което могат независимо дали има таван или не, стига гражданите да са в състояние да го платят. Ако застраховката не беше задължителна при несъразмерност никой няма да отиде да се застрахова и самият пазар ще бутне цените надолу докато стигнат нормалната цена за предлаганата услуга.

41

Анонимен

преди 5 години

До До ЖороАлчен тип. В пъкъла те очакват!

40

Анонимен

преди 5 години

Не адвокатите са проблема, застрахователите са проблема - бизнес със смъртта е да събираш застраховки и да плащаш (в редки случаи) при смърт.

39

Факт

преди 5 години

Адвокатите че са хиени-хиени са.Но по-голяма е вината на тия,които умишлено им оставят вратички в законите,откъдето да тече рогът на изобилието!Има и друго-създадени са адвокатско-съдийско-прокурорски мафии или по-точно машини за решаване на дела.Срещу определена сума едно дело може да бъде решено по всякакъв начин.Свидетели сме как по аналогични казуси излизат коренно различни решения на съда,а също и драстично разминаване между трите инстанции.

38

Анонимен

преди 5 години

Застрахователите защо не наемат и те кадърни адвокати?Щото струват пари!!!А застрахователя иска само да взима и никога да не дава!Що така бе скъпи?Същото се отнася до всяка фирма, фирмичка, държавна администрация и прочие - не им се плаща за добри юристи..

37

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ СА ИМПОТЕНТНИ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ...БОРИСОВ ЗА 10 ГОДИНИ Е ИЗЛИЗАЛ 2 ПЪТИ ВСИЧКО НА ВСИЧКО НА ДЕБАТ И СЕ КРИЕШЕ КАТО МИШКА ДА НЕ БИ НЯКОЙ ДА МУ ЗАДАДЕ ВЪПРОС С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ. СЕГА СЕ Е ПОКРИЛ МИШКАРЯ И ЛАКЕИТЕ СА НА ПРЕДНА ЛИНИЯ .

36

До Жоро

преди 5 години

Жоре, като си наемаш адвокат правиш договор с него, ако не оправяй се сам. Ако влезна с адвокат в бакалията и той успее да ми уреди 10 хляба на цената на един, ще му платя, че ме е уредил, според това което сме договорили преди да влезем във въпросната бакалия. Съответно ако сам отида при застрахователя ще ми предложат една сума, ако отида с адвокат който ще вземе процент от сумата, повярвай сумата ще е различна. Както и да е не ми се спори за глупости.

35

Анонимен

преди 5 години

Твърде много хора живеят на семейни начала без да са сключили официално брак и имат деца. В западните страни такова съжителство се приема за равносилно на брак и такива хора имат същите права.

34

Уртоце Пагане

преди 5 години

Гербери, вие сте, като чумата за България през Средновековието. Обезлюдихте я.Долу ГЕРБ. ДОЛУ БСП.Гербери съсипа ха армията, полицията, НЕК, БДЖ, образованието, селото. ВИЕ таковахте мамата на България.Гербери съсипаха здравеопазването и изкрадоха еврофондовете. Размножават нарочно етноса от гетата. Работят за ислямско нахлуване в България.

33

Анонимен

преди 5 години

Гаден народ - нарочно *** по пътищата, за да вземат пари от засрахователите. Добре че е Менда да защити онеправданите застрахователи.

32

Анонимен

преди 5 години

Лъжлива герберска пасм.ина - извъртя се Менда, оня ден говореше за таван от 20000 за най-близките роднини, като усети че няма да мине тоя номер сега разправя, че такова нещо нямало. Застрахователите и без друго трудно плащат каквото и да е, сега просто им дават допълнителни инструменти в случай, че все пак трябва да платят, то да е минимално. Забележете че не става дума за фиксирани суми, а за таван. Т. е. това може да го постигнете само с безкрайни дела.

31

Джедай Мастър

преди 5 години

Наглостта на Менда няма граници. Явно няма да й мине номера, но вместо да млъкне, тя все едно удря ядосано по масата и си настоява на своето. Още малко ще каже, че виновни са жертвите едва ли не. Направо да забранят обезщетенията. Плащаш гражданска, а застрахователят после не дължи нищо. Сигурен съм, че Менда ще е доволна от такова решение.

30

Мда

преди 5 години

Тия искат да узаконят една измама,излизайки с твърдението,че тя може да бъде в някакви граници!Гербаджийска наглост!В закона ясно е написано кои са наследниците и САМО те могат да претендират за обезщетение!Ако има вратички за "емоционално" свързаните-те трябва да бъдат категорично затворени!Изобщо,трябва да е ясно какво е обезщетението и КОЙ ще го получава!

29

Жоро

преди 5 години

До До Жоро - 26Нямало значение дали парите отиват при ищеца?! Значи няма никакво значение дали ще се плаща на един човек, на двама или на 20 - цената трябва да е една и съща?! Евала, ти си за Нобелова награда по икономика! Влез с тая будна икономическа мисъл в кварталната бакалия и кажи, че ще платиш един хляб, но ще вземеш десет, за да можеш да раздадеш на приятели, познати и на някой адвокат в добавка - и се върни да кажеш какво са ти отговорили ;)

28

Анонимен

преди 5 години

Застрахователите въртят бизнес със смъртта. Събират пари и плащат. Адвокатите не въртят бизнес.

27

Анонимен

преди 5 години

Адвокати, лекари, полицай, съдии всеки върти бизнес в тоя *** България, защото няма контрол, никъде в държавата