26

Анонимен

преди 5 години

Наистина има резон в думите и. Но адвокатите не вършат нищо незаконно до доказване на противното, защо не се опитат да изловят незаконните действия на адвокатите? Може би защото ги е страх какво ще намерят?

25

До Жоро

преди 5 години

С какво са виновни адвокатите, за поскъпването на гражданската? С това, че са добри и могат да вземат пари от застрахователя? Няма значение дали тези пари после отиват при ищеца или не, това е въпрос на договаряне. Не би трябвало застрахователите да си измиват ръцете с няколко частни случая, такива има и винаги ще има. Повярвай не защитавам юристите в България и не съм един от тях, проблема ми е повода който изтъкват, за поскъпването на застраховката.

24

Анонимен

преди 5 години

Тия " адвокати" Ще се окаже..Че са като кърлежи в обществото ни!Крали са и са лъгали хората до сега!? И само се споменава.Че вината е тяхна?Разтопете конкретни случаи! Дайте имена!Така ли ще оставим нещата?

23

Анонимен

преди 5 години

Бойко келнерчето с бяло сладко и локум, банкянския еднокнижник и прима шут на България Го ду.ха по всички параграфи!

22

Др.Сталин

преди 5 години

Има адвокат-има проблем, няма адвокат-има проблем.

21

Швед

преди 5 години

Оставка бе ГРОБ!

20

ех

преди 5 години

брачеди мои, от утре почвам да ви режа хидравликите, болтовете, щангите и т.н. до каквото се докопам отдолу. мн ви обичам, ама имам нужда от мъни.

19

Анонимен

преди 5 години

мента е куха лейка. един *** счетоводител начело на финансовата комисия в нс, на който капацитета е да *** по бутоните на елката не може да разбере, че автомобилът не е апартамент и не трябва да се застрахова като апартамент.

18

Анонимен

преди 5 години

Гражданската отговорност трябва да е поименна. Човека носи отгоровност, не ремаркето, закачено зад колата му. така Молдованците и румънците няма ка могат да карат БГ коли с БГ застраховка и ние да им плащаме щетите.

17

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 15Ти май си адвокат, а?

16

Анонимен

преди 5 години

Отговорността трябва да е на човека, дето управлява МПС-то. Както е в Швейцария. Аз пращам за семейна кола, служебна кола, каравана, скутер, кемпер .... колко пари станаха ? Над 1200 лв. Като карам колата, скутера за какво му е гражданска ? Или на караваната ? Простотии

15

Анонимен

преди 5 години

Адвокатите в никакъв случай не са виновни. Те тези пари така и иначе ги дават без значение кой ще ги вземе.

14

Анонимен

преди 5 години

Гербаджиите да си опичат акъла какви ще са сметките за ток и парно.

13

Анонимен

преди 5 години

А защо караваната има "Гражданска " ? Какъв гражданин е тя, дето я дъпра колата, която също има "Гражданска" . Пък аз, дето от 5 години съм гражданин , нямам гражданска..... Кой носи отговорност при катастрофа ? Ремаркето ,дърпано от кола, карана от селянин ? Кой ?

12

Анонимен

преди 5 години

Вчера, един каза че това са спекулации, днес Менда казва друго. Това означава, че ще има голямо увеличение на застраховката. И да не се оправдават с адвокатите, едното няма нищо общо с другото.

11

До 7 Антон

преди 5 години

Принципно трябва да се сложи таван на общата сума на тези обезщетения на роднини и познати. Може един да получи цялата сума или да си я разделят 100 човека.

10

zeus

преди 5 години

В римската империя един роб е струвал между 6 000 и 25 000 сестерци, което в днешни пари е между 150 000 и 625 000 долара. Едно магаре е струвало 500 сестерци, което е 12 500 долара в днешни пари. В европейска България живота на един човек е приравнен до цената на едно магаре в римската империя...

9

Анонимен

преди 5 години

и какво излиза, адвокатеите са виновни, че спрямо съдебната система и законите знаят от къде да цоцат пари?И като са го открили какво, ще накажат хората, вместо да си затворят вратичката.Едно време народите са се развивали бурно, защото всеки е работил.Сега всеки иска да печели много на гърба на останалите.

8

Анонимен

преди 5 години

Не са виновни само адвокатите, а и съдиите които пресъждат тези обезщетения.Нали знаете че това е престъпна група и птесъдените суми се делят 50%за пострадалите и по 25% на съдията и адвоката. Ако имахме полиция и прокуратура и управляващи които искат да има ред в държавата то поне в 50% от случаите адвоката и съдията щяха да са в затвора, има способи да се докаже такова престъпления. Но управляващите в България в последните 30 години не желаят да се борят с корупцията дори напротив поощряват

7

Антон

преди 5 години

Само не мога да разбера защо близки на близките на пострадалитеп при ккатастрофи получават обезщетения.Значи на опашката се нареждат първи, втори братовчеди и т.н. Не е ли срамно и неетиччно да получаваш пари от държавата, ако си трети братовчед и ако сте много? Този закон ми се вижда някак нечестен. Дайте на близките роднини, но на другите кръгове защо? Не е ли това някакъв бизнес?