66

РУМЕО се завръща

преди 5 години

До АнонименТакава отговорност- гражданска не трябва да плащаме по принуда, а ако искаме... Всеки сам си носи глава на раменете...

65

Анонимен

преди 5 години

Добре бе ГО е висока заради адвокатите а данъка е висок защото колите замърсяват въздуха! Само оправдания все едно нищо не зависи от дупетатитеХубаво ще се откажем от коли и ще се качим в обществения транспортКъдето д.жери се вози гратис и гори стара дограма и стари дрехи за да се топли.Какво правим тогава кажете ми как ще се справите с неграмотните!

64

РУМЕО се завръща

преди 5 години

Ако гражданската отговорност стане дори 500лв. хората масово няма да я плащат и тогава народа ще се вдигне срещу полицайте и срещу други в часния бизнес.........незнам какви ще са последствията. Мафията-застрахователи /черен бизнес/ трябва да коленичи пред държавата.......Ще има доброволна а не задължителна гражданска отговорност......

63

Анонимен

преди 5 години

Претърпях тежка телесна повреда това лято. Полицаят доведе адвокат в Пирогов още преди да са ми обработили раните и да са ми направили снимките.

62

Анонимен

преди 5 години

Е, и? Какво като се повиши двойно или тройно гражданската отговорност? Какво значение има това? Ама че нещастници.

61

Друг

преди 5 години

Застрах лъжат! Малко сметки при 3 милиона трансп средства и средно по 250( само) гражданска те прибират 750 мил лв.Разх. 900 поч х 100 хил са 90 млн,щети по коли и др обезщет макс 300 мил..станаха 400 милиона разходи.Печалба 350.мил.айде разх за офиси заплати още 150 мил..остават им 200 милиона печалба.Какво повече искат.?? То енергетиката не печели толкова!! И това са сметки при ГО-250 лв???

60

до 58

преди 5 години

Ще трябва да го докаже! Като представи снимки как онанира на нейния образ

59

татул

преди 5 години

Моля управляващите да въведът нормапоносимост(държавност).На тези мини-мални заплати ,таван на финансовотобреме.При социализма се водешезастраховка кола15-20лв и бе поносимо.Сега нека да е 50лв. Заплатите бяха съ-щите,но имаше работа.Задължителнатаформа е феодално бреме -да отпадне.

58

Жоро

преди 5 години

До ЛюбопитенТочно така! А ако някой успее да докаже, че само от нея му е ставал, освен болки и страдания ще може да претендира и за причинена инвалидност.

57

Беден Богат

преди 5 години

Прочетох в коментар, че в парламента е пълно с адвокати и стигнах до извода :Ето защо най добре е да си Адвокат ще печелиш най многоАко в парламента беше пълно с общи работници най вероятно работника щеше да е най заплатенГеорги Димитров го е казал: - Пазете да не вземат властта ЧАНТАДЖИЙТЕМайка ми често ми го казваше сега вече ми стана ясно какво е имал предвид.

56

8

преди 5 години

Какво им пречи да ограничат кръга на роднитие с право ан претенции със закон? Защо ще слагат тавани?И най-накрая защо се правят на умрели лисици, че пазарът бил такъв???? Не е никак пазарно да задължаваш хората да я правят тази застраховка, щом държавата се меси да вземе да озапти и застрахователите, че иначе наяждане нямат. Нека да идим статистика какво са излапали и какво точно са изплатили, че много реват, но точно това никой не показва,

55

Мунда

преди 5 години

Нормално е за руската губерния България, управлявана от клета сикаджийска мутра, назначена от Кремъл, за да охранява монопола на Лукойл и Газпром.Нормално е да фалира застраховател като ЗК Олимпик и да завлече милиони от над 200 000 застраховки гражданска отговорност, защото е създадена от СИК (Бул Инс), както е нормално руската партия ГЕРБ да назначи за шеф на Застрахователен надзор внучка на партизанин и дъщеря на шеф на МВР от соца, която да прикрива факта, че три години поред същия застраховател отчита огромни загуби и, че иде реч за очевадно източване.

54

Анонимен

преди 5 години

Министерски съвет определя размера на минималната заплата... 560 лв.Парламента гласува законите на които се основават адвокатите в съда !Кой питам Аз е виновен, че адвокатите вземат толкова!!!???

53

Менда съм

преди 5 години

Стана много лошо! Трябва да си върна комисионната сега.

52

лобизъм

преди 5 години

Като искат да извъртят адвокатите като причина - да сложат таван на хонорара. Не е нужно хората да плащат!!!

51

Кратун

преди 5 години

Айде стига глупости! Гошо и Тошо адвокатите били виновни! Те не раздават обезщетения, те използват законите и правилата, които политиците пишат. Не познавам човек, който ще се откаже да вземе нещо, което му се полага.

50

Анонимен

преди 5 години

И на мен ми е най лесно да отида в магазина и да си напълня кошницата и да не платя обаче правилата не ми го позволяват! А какви са тия правила, кой ги е измислил! Адвокатите може да вземат хонорар 70 хиляди за едно дело а народа да работи за 560 лв.И не ми казвайте да съм станал адвокат или полицай за да не работя и крада

49

Иван Пешев

преди 5 години

Какъв е проблема да нагазите адвокатите, аха сетих се в парламента е пълно с юристи и няма как да стане и затова газим по 2 милиона българи. Типично !!!

48

Анонимен

преди 5 години

огнян костов и даниела байданова са двама от тези

47

Некъф

преди 5 години

По голяма глупост не бях чел!Гербери не извъртайте нещата, това си е чист лобизъм.