40

Един

преди 5 години

Мендата щяла да обяснява на президенто, че системата на застраховане "aнус - фaлос" е добра. Смех...

39

Жоро

преди 5 години

До YoanЗначи според теб е по-изгодно за застрахователите да платят 100 000 лв. обезщетение на пострадалия и 100 000 лв. адвокатски хонорари, отколкото само 100 000 лв. обезщетение на пострадалия?Гениално прозрение ;)

38

ЖОРКА

преди 5 години

До ЖороПроблема е в безумието да се застрахова ГО на АВТОМОБИЛА , а не ГО на ВОДАЧА КАКТО Е В ЦЕЛИЯТ НОРМАЛЕН СВЯТ!В момента има 3 милиона застраховани автомобла, а управляващите МПС са наполовина. Ясно е, че от пазара трябва да изчезнат застрахователи подобни на Олимпик, но това няма да се случи докато МЕНДА защитава интересите им. 270 000 българи изгоряха с Олимпик!Не виждаш ли , че пазара е отворен за всякакви спекуланти превърнали застраховането в финансова пирамида !

37

до жоро

преди 5 години

Вигането на цената на гражданската не е "необосновано", а е следствие от решение на ВКС, пише го по-горе. Вие четете ли изобщо статиите, които коментирате?Това е пародия . Щом ВКС чак сега е определило на кого да дадат обещетение,нищо добро не ни чака!

36

Yoan

преди 5 години

Публична тайна е, че адвокатските кантори дърпат огромни хонорари за сметка на ищците (пострадалите) и са в престъпна симбиоза със застрахователните дружества и това е една от предпоставките за искане повишаването на и застраховката "Гражданска отговорност". Лъжат близките на пострадалите, които са склонни и на по-малки суми! Големите пари отиват при адвокатските кантори!!! Шефката на бюджетната комисия в НС да обясни и това на президента!

35

Тангра

преди 5 години

Бонус Малус :) хаха, купуваш си кола и плащаш за греховете на някое ***. Айде стига смешки. Аз разбирам правя нарушение - плащам по висока гражданска, но купувам си кола и плащам по висока заради грешките на другия, това е смешно и глупаво

34

Tangra

преди 5 години

Не им вярвам. Човека изкара хонорарите. Крадат ни и през застраховките. Да не забравяме КФН, и как фалираха Олимпик, кой знае на кой е, но колко хора изгоряха с гражданските. Сега Лев Инс са фалирали, следват други

33

Анонимен

преди 5 години

ляля ша му се скара

32

ИСТИНАТА

преди 5 години

В цял свят се застрахова ГО на ВОДАЧА а не на АВТОМОБИЛА както е у нас!Бройката на застрахованите автомобили е ТРИ милиона , а на АКТИВНИТЕ ВОДАЧИ е наполовона!!Застраховака ГО на ВОДАЧА , означава ФАЛИТ на всички подобия като ЗК Олимпик, които са се пръхнали на пазара и на които МЕНДА ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСА!СИСТЕМАТА БОНУС МАЛУС налага санкции на НАРУШИТЕЛИТЕ плащащи по висока премия от всички останали!НЕДОПУСТИМО Е ДА СМЕ СОЛИДАРНИ В ОТГОВОРНОСТТА.Налагането на БОНУС МАЛОС Е НАЛОЖИТЕЛНО

31

Жоро

преди 5 години

До КаракочевВигането на цената на гражданската не е "необосновано", а е следствие от решение на ВКС, пише го по-горе. Вие четете ли изобщо статиите, които коментирате?

30

Спеца

преди 5 години

Мендо , Мендо , кого лъжеш?Как до сега застраховките не скочиха до 1000 лв. , а сега ако не се приеме твоето предложение за промяна в Закона щели да скочат?Ти гледай някой шофьор да не Ви скочи , че както им е накипяло само на Менди , Цвъкита и Бацета ще станете!

29

NoName

преди 5 години

Тази жена кой къде я види да я "БЛАГОСЛАВЯ" по най-цветния начин хахаха нема такава г***д бе

28

Каракочев

преди 5 години

До РеалистЯ обясни, необоснованото вдигане на цената на Гражданска отговорност каква точно реформа е.

27

Анонимен

преди 5 години

Май наистина вдигат цените заради някоя договорка да въвеждат еврото. Ще вдигнат стоки ,услуги,данъци .Пенсиите и заплатите що може ги повдигат да изглеждат на средно ниво европейско .И като въведат еврото ще сме в същият батак! За какво да ходят в Бюксел като и тука ше дерат в евро заплати и комисионни.

26

Реалист

преди 5 години

*** е много *** индивид. Постоянно се мърмори, че в държавата не се правят реформи, а когато някой се опита да направи нещо такова, веднага скача. Това племе е обречено.

25

Жоро

преди 5 години

До застрахованИзплащанията БЯХА ограничени до родители, деца и съпрузи. Преди шест месеца с решение на ВКС беше разширен кръга на правоимащите до практически всички роднини, приятели, познати и т.н. При това всички тези хора придобиха права не от датата на влизане в сила на решениете, а за всички смъртни случаи, които са се случили за последните пет години ПРЕДИ решението на ВКС. И така, кой е виновен за поскъпването? Добре е да се замислите.

24

До 27

преди 5 години

Обществото беше по площадите, по улиците и магистралите. А ти под масата ли си от няколко дни?

23

ДА СЕ МАХАТ

преди 5 години

Крадливата ХУНТА ГЕРБ си е наумила, че всички цени трябва да се повишават. На първо време си вдигнаха ТЕХНИТЕ заплати, раздадоха си БОНУСИ - а за народа нови по-скъпи цени на данъци, застраховки и т.н.Сега лъжат, че ГО нямало да стане 1000лв. Да, точно 1000лв не, но.... към 800лв ей тая ГРОЗНА MЪPЛA ще ги докара. Всички ГЕРБЕРИ са купени от мутрите. Домусчиев си има финансов министър, застрахователите си имат Менда....

22

Решетников

преди 5 години

Прецендта няма да приеме такава среща. За него е важно да се нагнетява напрежение, да цари хаос и да се стигне до оставка на правителството, за да си направи служебен кабинет с някой *** като Герджиков.

21

Анонимен

преди 5 години

До 21. И от кога един човек стана обществото?